Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Provrtat nadrz a cekat az dojde nafta. Ale vzhledem k tomu ze Made in Japan je kvalita, pojede to i tak. [emoji1]

Pawouku: Taky dospivas k nazoru, ze ti Nemci jsou cim dal vetsi dementi ? Nejdriv jaderna energie, cmoudi a ted auta. Nejak mi hlava nebere co stale zpusobuje ze je to jedna z nejbohatsich ekonomik. Napada me uz jen to ze na ne delame my, Polaci, Slovaci atd. - montovny evropy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podporovat autobusovou dopravu.... A Autobusy asi jezdí na vzduch ne? To je k zblití, asi jako když před Temelínem nebo Dukovanama vidím stát elektromobily napíchnuté do zásuvky a přes celá auta je nápis "jezdím s nulovými emisemi" a přitom ta elektřina je vyráběna z větší části uhelnými elektrárnami, které vytváří mnohem víc emisí, než auta ..
Odkaz ke komentáři

A teď česky s tou STK... Mluvíš tedy o emisích a o tom, že s tím nepůjde fixlovat? Jako bude to asi masakr, ale vždycky jde něco udělat... Pikud by to dělali tak jak se má, tak půlka aut u nás už po emisích nepůjde ani na STK a nepřijede domů...

To nvm jestli to pujde obejit. Jen pisu, ze udajne auto zavadu nehlasi a presto vyletis, kvuli tomu kodu - ktery jiz zavadu předpokládá v brzkem horizontu. Nechci nic rikat, ale nejlip na tom je Felda a nize ;), tam mi muzou napojit treba i vejfuk na baterku :D.

Minochodem jsem zvedavej az na to pujde Motos a zapomene se zmínit o sve zasuvce :D.

Pancho je tajemnej pirát, udělal noční přepadovku, chtěl bejt tajnej, ale já ho odhalil :D :D

To už bylo skoro půl dvanácté v noci a já otevřel nahoře okno, že vyvětrám před spaním. Manželka povidá, že je venku na ulici dneska nějakej provoz, tak koukám ven a projelo modré RS-o. Říkám si, nojo, skoro jako to Panchovo, byla tma. Jenže pak to RS-o projelo ještě jednou hned nazpátek. Řikám si, aha, asi někdo něco hledá. Jenže pak to RS-o jelo znovu v opačném směru a přibrzdilo u mého baráku. To už mě uvedlo do stavu ostražitosti. KOukám, modrá barva, lesk jako blesk, vždyť to auto vypadá jako Panchovo auto! Jenže auto hned odjelo, tak volám Panchovi a přiznal barvu :D

Chtěl mi totiž tajně vyměnit auto, nechat mi jeho a vzít si mojí bílou trojku :D :D Ale byl odhalen :D

Nene, to by mi zbaštil jenom Petrrrr, ve finále měl poblíž nějakej šuk se třema holkama a vracel se domů ;)

Clinte tys to nepochopil, mezitim cos dole lestil vercajky - zbrane. Tak Pancho lestil tvoji zenu, jak slyšeli ze uz zivas, tak vyskocil z okna. A tys to okno po nem jeste zavrel :D.

Dělej si tu prdel a ještě budu mít doma komando :D :D Stačí, že soused staví na zahradě místo zahradního domku minaret ;)

Ses uklepl ne, minomet.

Zrovna řešíme takovej oříšek v práci, jak zhasnout auto :D

Landcruiser, nastartovanej, odešla spínačka. Klíček venku v pozici OFF. Motos radil odpojit baterky, odpojili jsme, vrčí dál :D Je to diesel automat, takže přes kvalt to chcípnout nejde a půlka bandy. Ještě snad pojistky vyrubat.... :D

Palici do predni masky, vyskocej airbagy a uzavre se privod nafty. A nebo ty pojistky ;).

Podporovat autobusovou dopravu.... A Autobusy asi jezdí na vzduch ne? To je k zblití, asi jako když před Temelínem nebo Dukovanama vidím stát elektromobily napíchnuté do zásuvky a přes celá auta je nápis "jezdím s nulovými emisemi" a přitom ta elektřina je vyráběna z větší části uhelnými elektrárnami, které vytváří mnohem víc emisí, než auta ..

To mas sice pravdu, ale kdyz se uz tohle verejne propira, tak protiargument je, ze alespon ty emise nevznikaji ve meste, ale mimo.
Odkaz ke komentáři

S emisema se stačí kouknout na Ostravu. Těžkej průmysl zlikvidovanej a vzduch maj horší, než za totáče.

Takze ani nove TDI neprojde emisema, kdyz nasava uz prach :D

Tot otazka se zasuvkou, musi to na to byt pripravene, jinak by ten pristroj menili jak na bezicim pasu. Kazdopadne uz i mne pred x lety na o1 daval kabl do zásuvky, ale asi nevycital to, co nacitaji ted.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

No a kdyz se clovek napoji pres diagnostiku a zavadu odstrani vymaze, treba kokta nebo Ozi a zavada byla sporadicka tak to na emisich projde ne?

Mne se treba u Thalie stalo kdyz jsem to jednou drtil za deste po R6 z Varu do kopce za 4 asi 150 a otacky pod omezovacem tak parkrat problikla ta oranzova kontrolka elektroniky motoru. V navodu jsem se docetl ze mas snizit rychlost a otacky dokud to neprestane blikat. A az kdyz sviti trvale melo by to znacit poruchu. Nevim. Od te doby se to stalo jeste jednou za tyden a pak uz nikdy. Mesic pred tim jsem byl na emisich a vse good. Tak by me schvalne zajimalo jestli by uz toto byla pri emisich zavada. Nebo jestli proste kdyz jsem tomu zatopil tak jsem vyfoukal Pawouky.

Odkaz ke komentáři

Pokud tam žádná závada není zapsaná, tak není. Nikdo nezjišťuje, zda tam předtím byla a někdo ji smazal. Pokud to vůbec jde. Ono když máš problém v řízení emisí, tak se to pak nejspíš projeví v tom readiness kódu, který ty systémy vlastně testuje. Otázka je, zda je tam již implementováno všechno, tedy i kontrola DPF. Viz článek.

Odkaz ke komentáři

Po kontrole zapsaných závad v řj motoru musí vytvořit readiness code. A ten musí být na nulách.

Jo to je ten kod. Samozrejme vyfukova soustava je tam cela, tedy i DPF. Udajne to odchytne i ciptunery - pry dle slov technika na STK.

Kdyz je zavada sporadicka, tak vi buh (viz treba cocka na hrane mororu) jak na STK zareaguji (v IT slangu to chyba neni, ale jen warning - neboli se to neresi). Kdyz se chyba smaze, tak se nic nenajde, ale pruser muze nastat na tom kodu, auto se tvari ok, ale kod uz vypise chybu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...