Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To ja zjistil ze mi mozna blbe odvzdusnili brzdy. Se mi uz dvakrat stalo rano pri odjezdu a odpoledne z prace pri odjezdu ze prvni brzdeni jak kdyby to brzdilo na 50%. Sem se az lekl. Musel jsem opetovne slapnout na pedal. Navic mi prijde ze ten pedal je obcas perovaci brzdovej

Se z tech AS poseru. Nejdriv neumi opravit sterac. Pak vymazat servisni interval - dnes mi volal ze to bylo u nich. Nejaka chyba v jejich softu. Ze krom Octavek jim neslo mazat u zadnych aut. A ted ty brzdy. Zase se s nima budu dohadovat a poslouchat pohadky o odvzdusnovani brzd pri vymene brzdovky. Posledni ma navsteva v AS. Koukal jsem na kamere a delaji tam sami div ne pubertaci. Asi jim to za ty prachy nikdo jinej nechce delat. Pak to tak dopada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a je to venku... Petr se nasral a propíchal v KV pneumatiky na autech... Na většině záběrů byly Škodovky, takže to je jasné. Za 1.ho sere, že nemá pořádné auto a za 2.ho nasrali v ŠA...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

To ja zjistil ze mi mozna blbe odvzdusnili brzdy. Se mi uz dvakrat stalo rano pri odjezdu a odpoledne z prace pri odjezdu ze prvni brzdeni jak kdyby to brzdilo na 50%. Sem se az lekl. Musel jsem opetovne slapnout na pedal. Navic mi prijde ze ten pedal je obcas perovaci brzdovej

Se z tech AS poseru. Nejdriv neumi opravit sterac. Pak vymazat servisni interval - dnes mi volal ze to bylo u nich. Nejaka chyba v jejich softu. Ze krom Octavek jim neslo mazat u zadnych aut. A ted ty brzdy. Zase se s nima budu dohadovat a poslouchat pohadky o odvzdusnovani brzd pri vymene brzdovky. Posledni ma navsteva v AS. Koukal jsem na kamere a delaji tam sami div ne pubertaci. Asi jim to za ty prachy nikdo jinej nechce delat. Pak to tak dopada.

Ale hovno ty patlale :D :D ty už nevíš, co bys na ty autorizáky taky svedl :D

Ty brzdy, to je teď normální, to mám každé ráno. Myslím vždycky, že to nebrzdí, poprvé jsem se až lekl. Musím na to šlápnout o 100% víc. Dělá to ta sůl....

Když se mi to stalo tenkrát na dvojce, volal sem známému, že mám něco s brzdama a uklidnil mě, že to má taky.... :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl dneska v tom servisu s tím servisákem sám, ostatní měli padla, bylo po 16té hodině a jak vymeteno. Takže jsem očumoval u auta a dával mu otázky, co se aut týká....

Aniž bych něco naznačil, začal o 1,8 TSI, jaké to jsou sračky, jak žerou olej a jaké jsou s nimi problémy. Pak říkal, že u toho motoru, co mám já, že kolem 130-140tis  se začínají sypat EGR ventily, jsou zasrané. není to u každého motoru, ale je to častější. Co se týče ostatního, říkal že nic, že tyhle dvoulitry jsou bez problémů. Ptal jsem se na DPF a prej s tím problémy nemají. Takže jediná věc náchylná je to EGRko....což potvrzuji, měnil jsem ho i na původní 1,9 TDI na Supovi.

Odkaz ke komentáři

Jojo, servisák právě říkal, že to je jediné slabé místo toho dvoulitru TDI....Jinak že problémy s nimi nejsou.

Ještě se směju teď nad tím obrázkem s tím zajícem :D :D :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...