kokta7 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 servisák v autorizáku ti pochválí vše hlavně když má z tebe peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 No olej jsem přece kupoval jinde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 To ja zjistil ze mi mozna blbe odvzdusnili brzdy. Se mi uz dvakrat stalo rano pri odjezdu a odpoledne z prace pri odjezdu ze prvni brzdeni jak kdyby to brzdilo na 50%. Sem se az lekl. Musel jsem opetovne slapnout na pedal. Navic mi prijde ze ten pedal je obcas perovaci brzdovej Se z tech AS poseru. Nejdriv neumi opravit sterac. Pak vymazat servisni interval - dnes mi volal ze to bylo u nich. Nejaka chyba v jejich softu. Ze krom Octavek jim neslo mazat u zadnych aut. A ted ty brzdy. Zase se s nima budu dohadovat a poslouchat pohadky o odvzdusnovani brzd pri vymene brzdovky. Posledni ma navsteva v AS. Koukal jsem na kamere a delaji tam sami div ne pubertaci. Asi jim to za ty prachy nikdo jinej nechce delat. Pak to tak dopada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 To je ten problém. Proto třeba jako dělám na blbe myčce. Kde to lépe placené než dělat třeba v autojarov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Hlavne ze delaji zkusebni jizdy a placaji mi benzin. Minule mi auto delal starsi chlap ted kluk co mu mohlo byt sotva 20. Jinak jak to popisuji muze to tak byt a nebo se mi to jen zda ty brzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Tak a je to venku... Petr se nasral a propíchal v KV pneumatiky na autech... Na většině záběrů byly Škodovky, takže to je jasné. Za 1.ho sere, že nemá pořádné auto a za 2.ho nasrali v ŠA... Editováno: 25. leden 2016, autor: Stringo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Ale nikomu to nerikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) To ja zjistil ze mi mozna blbe odvzdusnili brzdy. Se mi uz dvakrat stalo rano pri odjezdu a odpoledne z prace pri odjezdu ze prvni brzdeni jak kdyby to brzdilo na 50%. Sem se az lekl. Musel jsem opetovne slapnout na pedal. Navic mi prijde ze ten pedal je obcas perovaci brzdovej Se z tech AS poseru. Nejdriv neumi opravit sterac. Pak vymazat servisni interval - dnes mi volal ze to bylo u nich. Nejaka chyba v jejich softu. Ze krom Octavek jim neslo mazat u zadnych aut. A ted ty brzdy. Zase se s nima budu dohadovat a poslouchat pohadky o odvzdusnovani brzd pri vymene brzdovky. Posledni ma navsteva v AS. Koukal jsem na kamere a delaji tam sami div ne pubertaci. Asi jim to za ty prachy nikdo jinej nechce delat. Pak to tak dopada. Ale hovno ty patlale :D ty už nevíš, co bys na ty autorizáky taky svedl Ty brzdy, to je teď normální, to mám každé ráno. Myslím vždycky, že to nebrzdí, poprvé jsem se až lekl. Musím na to šlápnout o 100% víc. Dělá to ta sůl.... Když se mi to stalo tenkrát na dvojce, volal sem známému, že mám něco s brzdama a uklidnil mě, že to má taky.... Editováno: 25. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 To nějak nechápu, co by měla ta sůl jako dělat? Jako že jsou kotouče kluzké? Já to nějak extra nepociťuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Tak jsem byl dneska v tom servisu s tím servisákem sám, ostatní měli padla, bylo po 16té hodině a jak vymeteno. Takže jsem očumoval u auta a dával mu otázky, co se aut týká.... Aniž bych něco naznačil, začal o 1,8 TSI, jaké to jsou sračky, jak žerou olej a jaké jsou s nimi problémy. Pak říkal, že u toho motoru, co mám já, že kolem 130-140tis se začínají sypat EGR ventily, jsou zasrané. není to u každého motoru, ale je to častější. Co se týče ostatního, říkal že nic, že tyhle dvoulitry jsou bez problémů. Ptal jsem se na DPF a prej s tím problémy nemají. Takže jediná věc náchylná je to EGRko....což potvrzuji, měnil jsem ho i na původní 1,9 TDI na Supovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 To nějak nechápu, co by měla ta sůl jako dělat? Jako že jsou kotouče kluzké? Já to nějak extra nepociťuji... No ta sračka, sůl a voda. zaschne to, vyrezne a sůl udělá takovej blbej povlak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 to je stroj, takovy auto jednou chci http://www.autojournal.cz/skoda-fabia-monte-carlo-1-4-tdi-jednickove-rs-junior/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Co furt mají s těma Monte Kájama??? Do každé mouchy nacpou pruhy a černá kola a mají sportovní speciál A lidi se předhánějí, kdo to koupí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Tonouci se stebla chyta. Dieselgate stoji eurokacky tak je treba je nekde nahrabat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Jj. Egr bude jen začátek. A kdyby ve škole dávali pozor, tak by i ty TSI uměli.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 TSI bohužel koncern neumí, už to sami přiznávají, že benzíny se jim nevedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Petrrr si teď bude dělat Kinder monte Carlo...motor už na to má :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 houby, RS monte carlo rapid. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Bude jezdit po náměstí ve Varech s rukou vystrčenou z okna a samice mu budou skákat samy na kapotu....(na přechodu pro chodce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Dal jsem si Plzen na uklidneni. Me jen tak nevytocis. Auta me nechavaji chladnym. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Editováno: 25. leden 2016, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 :smich: EGR zlobí i na těch nových dieselech v OIII? Vím, že to běžně mění v OII TDI CR, včetně chladiče spalin, který se propaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) Jojo, servisák právě říkal, že to je jediné slabé místo toho dvoulitru TDI....Jinak že problémy s nimi nejsou. Ještě se směju teď nad tím obrázkem s tím zajícem :D Editováno: 25. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky