Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

měl si ho nechat vyměnit, auto za 600 hadrů a bude jezdit s prasklým sklem jak nějaká 120cítka.

Mně u O1 měnili sklo snad 3x a to nebylo v AS a nikdy to žádné problémy nepřineslo. tys přeci měnil na O2 a protože bylo poškrábaný od škrabky tak si ho měnil a co, bylo něco špatně? nepamatuj si.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seru na sklo, za chvíli chytím šutr zas. Jezdím dálnice a tam šutry lítaj nadzvukovou rychlostí. Jo přišel jsem na pazvuk ze dveří, tak se stavím v autorizáku, aby dveře rozebrali. Asi uvolněná úchytka.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Přiznat, nepřiznat. Já si nikdy nové auto nekoupil. A u těch služebních mi to bylo fuk. Kdybych si teď koupil opravenou kinderku, mohl bych být i spokojenej.

PS: ještě chvilku počkám. Až po rozvodech....

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

No příště se na vás vyseru :D

Ale to máte problémy jen vy tři, Rádius - megazávadista, Petrrr a ty.   Já si nestěžuji, mě funguje všechno v pohodě.

No to určitě - tak proč skuhráš v mnoha příspěvcích v tématu o pazvucích?

Odkaz ke komentáři

Clinte, ted co mam svoji pojistku a ne tu predepsanou od Skofinu tak mam pojisteni celniho skla bez spoluucasti. Tak ze mne je to jedno. Paradox je ze toto pojisteni mi nabidl jako nasledne samotny Skofin po ukonceni uveru. Je to od kooperativy a samotna tel. Pojistovatelka od Kooperativy se na tuto castku nedostala ani omylem. Byli o tisic drazsi. Sama nechapala jak to ze mam levnejsi pojisteni od nich samotnych ale pres Skofin nez co mi muze ona sama max. nabidnout.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ještě kdyby byl ten zásek v zorném poli, to bych sklo vyměnil. Jenže je vpravo od středového zrcátka a já ho tak z místa řidiče nevidím vůbec. Takže oprava bude stačit. Navíc to znám, člověk sklo vymění a druhej tejden chytí šutr rovnou do výhledu...

Když jsem poprvé vyjel tehdy s novou OII na první cestu, tak jsem chytil hned dva šutry do skla. A pěkné záseky. Ještě jsem si říkal, musím za tím náklaďákem jet co nejdál, abych nechytil kámen a rána ...a bylo to. Ještě dnes to nechápu, pač mezi náma bylo snad 30 metrů :D  Druhej zásek byl hned ten den od protijedoucího favoritu, co ho pral po posypané cestě po zimě štěrkem. Já skoro stál a on proti mě snad kilo třicet, nějakej mladej hejsek stylu Kokty, závodil a líbilo se mu, jak za ním lítaj šutry.

Tak to bylo první den mého nového auta a pak dlouho už nic......zákon schválnosti.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...