Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Co ti kde vyleze? Rádiusi prober se :D 

měl si ho nechat vyměnit, auto za 600 hadrů a bude jezdit s prasklým sklem jak nějaká 120cítka.

Mně u O1 měnili sklo snad 3x a to nebylo v AS a nikdy to žádné problémy nepřineslo. tys přeci měnil na O2 a protože bylo poškrábaný od škrabky tak si ho měnil a co, bylo něco špatně? nepamatuj si.

• Autor

Seru na sklo, za chvíli chytím šutr zas. Jezdím dálnice a tam šutry lítaj nadzvukovou rychlostí. Jo přišel jsem na pazvuk ze dveří, tak se stavím v autorizáku, aby dveře rozebrali. Asi uvolněná úchytka.

Upraveno od Clint

• Autor

Petrrr se svou novou kinder kárkou, ještě když byl spokojenej :kol-48:  :kol-48: 

post-32269-0-60674700-1455817721_thumb.j

To koupil s tou dírou v předním blatníku? Něco podobného jsem měl více vpředu na vlajku.

ono hlavně plno lidí není schopno přiznat, že si koupili auto na kterém se furt něco sere. to my s petrem nemáme, protože nám to platil strejda klint

• Autor

No příště se na vás vyseru :D

Ale to máte problémy jen vy tři, Rádius - megazávadista, Petrrr a ty.   Já si nestěžuji, mě funguje všechno v pohodě.

Upraveno od Clint

Přiznat, nepřiznat. Já si nikdy nové auto nekoupil. A u těch služebních mi to bylo fuk. Kdybych si teď koupil opravenou kinderku, mohl bych být i spokojenej.

PS: ještě chvilku počkám. Až po rozvodech....

Upraveno od motosman

No příště se na vás vyseru :D

Ale to máte problémy jen vy tři, Rádius - megazávadista, Petrrr a ty.   Já si nestěžuji, mě funguje všechno v pohodě.

No to určitě - tak proč skuhráš v mnoha příspěvcích v tématu o pazvucích?

• Autor

No však, pazvuky neberu jako závadu, ale jako otravnou věc, postupně se jich zbavuji

Má pravdu předseda. Už se zbavil předního skla, budou následovat A sloupky atd....

• Autor

On je problém v tom, že někteří lidé (teď nemyslím nikoho jmenovitě) neradi slyší, že je někdo, kdo je s autem celkem spokojen. Spíš tu každej prahne po tom, aby na škodu každej nadával, jak je špatná.

však ale o to nám jde, že jo petře :D

Koukám na zprávy a čelní sklo hnůjdaje je nějaké křehké....

• Autor

Však hnůj má okno z kravína :-D

Clinte, ted co mam svoji pojistku a ne tu predepsanou od Skofinu tak mam pojisteni celniho skla bez spoluucasti. Tak ze mne je to jedno. Paradox je ze toto pojisteni mi nabidl jako nasledne samotny Skofin po ukonceni uveru. Je to od kooperativy a samotna tel. Pojistovatelka od Kooperativy se na tuto castku nedostala ani omylem. Byli o tisic drazsi. Sama nechapala jak to ze mam levnejsi pojisteni od nich samotnych ale pres Skofin nez co mi muze ona sama max. nabidnout.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Já mám také bez spoluúčasti, ale nebudu to měnit kvůli jednomu většímu záseku....Četl jsem tady totiž, že jsou s výměnama skel na OIII potom problémy s A sloupky....

Aha.

• Autor

Ještě kdyby byl ten zásek v zorném poli, to bych sklo vyměnil. Jenže je vpravo od středového zrcátka a já ho tak z místa řidiče nevidím vůbec. Takže oprava bude stačit. Navíc to znám, člověk sklo vymění a druhej tejden chytí šutr rovnou do výhledu...

Když jsem poprvé vyjel tehdy s novou OII na první cestu, tak jsem chytil hned dva šutry do skla. A pěkné záseky. Ještě jsem si říkal, musím za tím náklaďákem jet co nejdál, abych nechytil kámen a rána ...a bylo to. Ještě dnes to nechápu, pač mezi náma bylo snad 30 metrů :D  Druhej zásek byl hned ten den od protijedoucího favoritu, co ho pral po posypané cestě po zimě štěrkem. Já skoro stál a on proti mě snad kilo třicet, nějakej mladej hejsek stylu Kokty, závodil a líbilo se mu, jak za ním lítaj šutry.

Tak to bylo první den mého nového auta a pak dlouho už nic......zákon schválnosti.

Upraveno od Clint

• Autor

No to nás nebere, samé trubky a jeřáby. Spíš ukaž vnitřek reaktoru, jak tam chodíš a čistíš ho hadrem ;)

Woe, já na reaktorový sál přístup nemám, to je zase úplně jiný typ zkoušek, já se mohu pohybovat pouze po sekundáru

jaktože nemáš? no jo musíš povýšit jako pawouk a koupit si pak novou oktavii 3 :D

aneb jak fungují autorizáky, kupte si jednotku za 35000kč. a byla špatná pojistka jenom :D

• Autor

Ale to je tak všude, chápeš to?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.