Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

kola mě taky nepadají :D problém jenom stímhle.  víš jak, mě taky neblbne klapka u klimatronicu jako klintovi, hold někdo má takové problémy...

jinak na podvozek má seat vydanejch hodně TPI... stejny jak u škody.

a potěj se jim motory :D :D

post-78913-0-02747400-1460196128_thumb.p

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Problémy: spotřeba paliva, chčije dovnitř, chčije olej a motor dělá kraval jak staré TDi, do toho sem tam nějaká rána, když se zatočí volantem [emoji23]

Vloženo

Jooo, kvalita za rozumnou cenu. Rychlokvazky a ksunty jak pise Pawouk. Ale to vim uz davno a jen bych se opakoval. Dnes koupi jakekoliv jine znacky se stane to, ze si clovek minimalne nepohorsi. Mozna spis naopak.

Vloženo (editace)

To je prostě průser všech automobilek, ani Mergl už není Merglem. Všude jsou tlačení cenovkou konkurence, berou mizerné a laciné komponenty v subdodávkách, nepotřebují, aby auta vydržela, potřebují je prodávat.

Opravdu nevím, co bych koupil. Beru spíš to, co se mi líbí, fušeřina se projevuje všude, někde víc, někde méně. Ono je to dneska v podstatě jedno.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jop, však Patrik (skodaforum20) mě psal taky, že jeho kolega měl audinu 3.0 TDI a pokadila se mu snad po půl roce komplet převodovka :( smutný

a ty velky kola jako sou 19". na okruh a krásnou novou rovnou cestu super, ale jak přideš na typickou cestu s dírama a s kolejema... tak to je prostě šílený.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Tak mně jsi Mustanga včera rozmluvil a sám si pro něj dneska zašel :D :D  Tomu se říká podraz! :D

Vloženo

Spis desetileta fiesta v TDCI. [emoji1] Jo skodou tam a fordem zpatky.

Pokud Fusion tak to je dobra volba. Asi ani focus v atmosce 1.6 by nebyla spatna. Oboji mel a ma dnes uz byvaly sef a spokojenost.

Vloženo

Jo, ale ta 1.6 74 kW byla parádní v jedničkovém Focusu, ve dvojce už byla "přiškrcena" emisními limity... Navíc ta jednička má naprosto parádní podvozek.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Známému do nového Fíkuse tekla voda do kufru, nevěděli co s tím, jezdil po servisech s plným kufrem vody :D Přezdívali mu obchodník s deštěm :D

• Pozitivní 1
Vloženo

No jistě, na foru tady máme několik témat, kde se řeší plný kufr vody u různých modelů škodovek, a nejen kufr. Tož tak.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...