Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) ... No nám kola nepadají a poloosy nedělají vrn vrn vrn [emoji6] Editováno: 9. Duben 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) kola mě taky nepadají problém jenom stímhle. víš jak, mě taky neblbne klapka u klimatronicu jako klintovi, hold někdo má takové problémy... jinak na podvozek má seat vydanejch hodně TPI... stejny jak u škody. a potěj se jim motory :D Editováno: 9. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Co tím myslí "Všechny vozy SEAT: spotřeba paliva"??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Problémy: spotřeba paliva, chčije dovnitř, chčije olej a motor dělá kraval jak staré TDi, do toho sem tam nějaká rána, když se zatočí volantem [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 No prostě klumpr od VW. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 tuším že tam byl popis dieselgate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Jooo, kvalita za rozumnou cenu. Rychlokvazky a ksunty jak pise Pawouk. Ale to vim uz davno a jen bych se opakoval. Dnes koupi jakekoliv jine znacky se stane to, ze si clovek minimalne nepohorsi. Mozna spis naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 však pawouk si koupí nové auto a bude ještě rád vzpomínat na starou dobrou oktavii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Jo, bude k Panchovi chodit at ho pusti si alespon sednout a nastartovat na motor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 však pawouk si koupí nové auto a bude ještě rád vzpomínat na starou dobrou oktavii Tak nějak to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Dneska už fakt člověk nekoupí kvalitní auto, jen méně nekvalitní možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) To je prostě průser všech automobilek, ani Mergl už není Merglem. Všude jsou tlačení cenovkou konkurence, berou mizerné a laciné komponenty v subdodávkách, nepotřebují, aby auta vydržela, potřebují je prodávat. Opravdu nevím, co bych koupil. Beru spíš to, co se mi líbí, fušeřina se projevuje všude, někde víc, někde méně. Ono je to dneska v podstatě jedno. Editováno: 9. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) jop, však Patrik (skodaforum20) mě psal taky, že jeho kolega měl audinu 3.0 TDI a pokadila se mu snad po půl roce komplet převodovka smutný a ty velky kola jako sou 19". na okruh a krásnou novou rovnou cestu super, ale jak přideš na typickou cestu s dírama a s kolejema... tak to je prostě šílený. Editováno: 9. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 A proto jsem právě koupil Forda na Ořechu. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) Tak mně jsi Mustanga včera rozmluvil a sám si pro něj dneska zašel :D Tomu se říká podraz! Editováno: 9. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Njn. Měl jsem ho objednanej a ty by jsi mi ho ještě rozbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 První ochutnávka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Copak, Fusion už je doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 kuga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Njn. Měl jsem ho objednanej a ty by jsi mi ho ještě rozbil. Předělal bych ho na naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 kuga Kuga je pro Motosku drahá, bude to pětiletej Fusion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Spis desetileta fiesta v TDCI. [emoji1] Jo skodou tam a fordem zpatky. Pokud Fusion tak to je dobra volba. Asi ani focus v atmosce 1.6 by nebyla spatna. Oboji mel a ma dnes uz byvaly sef a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Jo, ale ta 1.6 74 kW byla parádní v jedničkovém Focusu, ve dvojce už byla "přiškrcena" emisními limity... Navíc ta jednička má naprosto parádní podvozek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) Známému do nového Fíkuse tekla voda do kufru, nevěděli co s tím, jezdil po servisech s plným kufrem vody Přezdívali mu obchodník s deštěm Editováno: 9. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 No jistě, na foru tady máme několik témat, kde se řeší plný kufr vody u různých modelů škodovek, a nejen kufr. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky