Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak co uživatelé :-D já jsem stále bez auta prej nestihli geometrii nebo spíš přiznali že se na to vysrali tak jsem vrátil vysavač a dostal zdarma do pondělí CC 103kW 4*4post-92365-0-90696400-1460216493_thumb.j

Vloženo

Tak co uživatelé :-D já jsem stále bez auta prej nestihli geometrii nebo spíš přiznali že se na to vysrali tak jsem vrátil vysavač a dostal zdarma do pondělí CC 103kW 4*4attachicon.gifDSC_0238.JPG

a co ti měněj, i poloosu? ti to nějak vrzalo?

Vloženo

Zrovna jsem si říkal, že se dneska ukázal náš žebrák i v poledne a ona je vlastně sobota. To nemaká :D :D   To jak je sledovanej kamerama, tak nesmí ve všední den ani na Trapatlak :D

Vloženo (editace)

To bych jim tu oktávku nechal, když máš teď CCčko :D Je to lepší co?

Co ti budu povídat CC má 30tis všechno v kůži a alcantara a 4*4 nechal bych si ho hned.

Editováno: , autor: Barbossa
Vloženo

Já myslel, že má Fabku [emoji4]

Jo já dělám teť testovacího jezdce. Do pátku jsem měl F3 pak si ředitel dupnul že ji potřebuje tak jsem dostal buzna kar pro fotry golfa sprtsvan 63kW nebo už nevím lemra líná a deska jsem je šel zjebat že musím zítra na otočku do raichu a tímhle tam nepojedu a hlavně dneska končila půjčka přes havarijní pojištění tak mi daly CC ať neremcám;-)

• Pozitivní 1
Vloženo

CCčko je pěkný, taky bych si ho nechal líbit.

No jo ale rodinný auto to není zítra jedem do dinoparku do raichu tři děti vzadu bude ťip ťop.
Vloženo

O CC tu obcas psal JirkaK a ty opravy u noveho vozu pres 200tis ve me nebudi pozitivni naladu. Abys nejel do Rauchu tam a vlakem z Dinoparku zpatky. No co, jizda vlakem uz je dnes taky atrakce. Jsem nejel vlakem pres 10 let. [emoji1]

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

jojo, vlastně mě někdo řekněte, kde u nového auta něco  někdo nereklamoval? otcuv superb, ten se nějak drží divny :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Nemá automat. Původně jsem myslel, že vezmu toho Moduse. Měl špičkovou výbavu. Ani S3 takovou nemá. Bohužel byl pryč. A když mamina viděla ten kufr u fusiona, bylo rozhodnuto. Zatím najeto přes 200km a líbí se jí čim dál víc.

Jinak kvalita asi jako favorit....

Vloženo

Neznam takove. I stryc uz jak Supa tak Yetiho reklamoval i kdyz slo o blbosti.

Sup elektr. Zavirani kufru a volny ksbel v patych dverich. Yeti osoupana hlavice Radici paky po 35tis.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...