Stringo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Tady pro Petra foto z EPRU aby to viděl taky z blízka a ne jen z hlavní [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Jenže nikdy není riziková situace stejná, takže stejně porovnáš hovno. V pneuservisu mi znamej říkal, že si lidi ty gumy docela chválí a nestěžuje si nikdo. Jenom prej nějakej pirát, co si myslí, že s ropákem jezdí Le-mans 24 hodin. [emoji23] Editováno: 13. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 To je pro Pancha co by antiekologistu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Stringo, s těmi věžemi nás neoslníš, na Kladně jsou vidět taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jo to je pravda. Tam jsem byl taky před 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Zrovna mám na drátě na vejfuku Petrrra, píše, že práce špatný, že chodí kolegům pro svačiny a šéfa vozí zadarmo do práce. Kancl má pod schodama a mířej na něj čtyři kamery. Domů chodí o půlnoci a vejlatu prej ještě neviděl Editováno: 13. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 No kariéru už nevybuduje, na to měl dvacet let. Kdo ji nemá ve čtyřiceti je prostě looser. Začínat někde v tomhle věku je už na pováženou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jj, brzo skoncim jako prijimaci technik v AS. Penez jako zelez, nic umet nemusis a staci se tvarit jako reditel zemekoule. Buhty mlade na recepci, slepici na hrudi s jmenovkou a co vic si prat. Prace snu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 No vidíš, tím jsi měl začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jj, brzo skoncim jako prijimaci technik v AS. Penez jako zelez, nic umet nemusis a staci se tvarit jako reditel zemekoule. Buhty mlade na recepci, slepici na hrudi s jmenovkou a co vic si prat. Prace snu. dneska sem se v seatu u loudy v kolíně dozvěděl, že když reklamuješ auto a jezdí, tak prej mám jít na vlak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jojo, je to tak. Pokud je auto pojízdné, nemáš nárok na náhradní vůz. Taky mi to řekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Dobře tak na Vás hošani... To pak každej přijede s osoupanou ručkou a chce honit jejich náhradní vozítka...[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Hovňajs máš u nich auto? A jak s ním chceš jezdit? Je Teda nepojízdné. Stringo- Bridgestony Potenzy S001XL kupoval jsem za 2645kč Clinte a co ta ochrana ráfku u barumek ta ti taky vyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Nevím, to neřeším, k obrubníkům zajíždím opatrně. Ale asi je o chlup menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Hovňajs máš u nich auto? A jak s ním chceš jezdit? Je Teda nepojízdné. Stringo- Bridgestony Potenzy S001XL kupoval jsem za 2645kč Clinte a co ta ochrana ráfku u barumek ta ti taky vyhovuje? to jim nevysvětlíš, tak sem jim řekl co si myslím a odjel sem do jiného. tam kupodivu mě jiné auto dali. chápu když někdo reklamuje že mu nehraje reproduktor v autě, tak bych to ještě pochopil. ale ne když jedeš 80km daleko a oni tě pošlou na vlak prostě v česku s tebou půlka lidi má chuť snad vyjebat... jj dobry pneu si vybral a dokonce jsou made in hungary Editováno: 14. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 to jim nevysvětlíš, tak sem jim řekl co si myslím a odjel sem do jiného. tam kupodivu mě jiné auto dali. chápu když někdo reklamuje že mu nehraje reproduktor v autě, tak bych to ještě pochopil. ale ne když jedeš 80km daleko a oni tě pošlou na vlak prostě v česku s tebou půlka lidi má chuť snad vyjebat... jj dobry pneu si vybral a dokonce jsou made in hungary Minimálně tě odvézt domu a pak pro tebe dojet když jde o jeden den třeba garančka. Hungary? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 heh tak už je sypou i v polsku. já mám madarsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Polskej šmejd, stejně jako salám :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Clinte kdo vyrábí barum? Barum Bridgeston Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) ona tahle ochrana ti stejně nepomůže, hold nesmíš parkovat do obrubáku barbarosa: myslíš že by mě odvezl 80km daleko, asi ne ? jsou to šmudlové... Editováno: 14. Duben 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Ale mě pomůže u baráku musím parkovat na těsno, mám tam obrubníky a jednosměrku.:-( kokto na ty buzny musí bejt speciální nábor nebo nevím.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Ta ochrana ráfku nepomůže, lehce se to zmáčkne, je to jenom guma. Souhlasím se synovcem Editováno: 14. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 dneska sem se v seatu u loudy v kolíně dozvěděl, že když reklamuješ auto a jezdí, tak prej mám jít na vlak. A vysvetlil si, ze by pak nejezdil ani vlak?Jojo, je to tak. Pokud je auto pojízdné, nemáš nárok na náhradní vůz. Taky mi to řekli.Staci vyndat pojistku ridici jednotky a je vuz nepojizdny. Se divim ze uz ve voze nevozite prepaleny, kdyz furt reklamujete. Povinna vybava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Jo, já tam s ním dojedu a pak řeknu, že je nepojízdné jo? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky