Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Za rok vybledlý lak? To povídej někomu jinému..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Píše po 50tis, ne po roce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 před rokem Dustera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Napsal jsem to blbě. Z práce ho má rok a pak mám ještě jednoho známého a ten nevím jak ho má dlouho a najel něco přes 50t km a ten má tu barvu vyblitou (bílá základní barva). V tom jsem nejel, asi to bude v ještě horším stavu než ta "nová" ale tak někdo chce jenom jezdit a nějaký komfort je mu u zádele, když s tím jezdíš s kárkou hnoje po poli, asi nějaký komfort a vybavu moc neřešíš, občas k doktorů vedle do města, v sobotu na nákup, asi to stačí, ale když v autě trávíš 2-3 hodiny denně (a samozřejmě i více) tak už koukas taky abys byl v autě kde se cítíš dobře... Editováno: 24. Duben 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Top výbava je rádio a klima. Když si připlatíš, dostaneš odtahovku non stop. :-) U nás ho mají taky a pořád na odtahovce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Ti žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Možná špatnej kus, navíc domrvenej origo LPG. Ale i tak je zespod zrezlej. Nikdo ho nešetří a nikdo ho nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Já už mám skoro poledne... Jinak spolupracovník si koupil před rokem Dustera v té TOP výbavě (nějak jsem nepochopil co u nich ta top výbava znamená, má volant, přední el.okna, výhřev zrcátek a klimatizaci a nějak něco navíc jsem nezahlédl). No a jak říkám, ověřené komponenty nic revolučního, minimum elektriky, minimum všeho... Po 50000km interiér ošoupaný, lak vybledlý, nevím všechno praská a vrže... Nějak mu to nevadí, měl před tím Favorita, já bych si tohle nikdy nekoupil, to radši něco jetého za ty peníze...To Stringo popsal vlastnosti Skody ne? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 před rokem Dustera No mohl bejt i pětiletý, nepíše, že by koupil nového [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) No soused má dva a sežraný jsou oba. Jeden přesně po pěti letech. Je to cikánskej shit, ale za cenu pěti čistých platů je to gut. Editováno: 24. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jj, u Passata ti zase odejde v 5ti letech DSG a muzes ho taky vyhodit. Pac oprava, co to placam, VYMENA DSG te vyjde co 2/3 aktualni ceny vozu. Tedy Gerschackej shit. Ale za 40 prumernych platu platu. Neber to. Jinak vcera jsem si prohlizel noveho Logana v klasickem provedeni. Je to opravdu hnus. Ale kdyz nekdo zvoli z rodinnych duvodu treba Logana MCV ( ten tak zle nevypada ani uvnitr) jako nove auto misto vykrakaranyho 4-5 ti leteho koncernu, tak bych ho za to neodsuzoval. To jen majitele koncernovych aut si porad mysli co za sve nemale penize nemaji a skutecnost je takova ze maji uplne stejny klump jen zabaleny do lepsiho kabatku a se "spolehlivou" moderni technikou s lepsi vybavou. Uz jsem davno prestal odsuzovat ty co si koupi korejce, itala, rumuna nebo francouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 však si petře příště koupíš seat kodiaq nebo seat ateca a budeš jako king v SUV. to samé udělá klint. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) No soused má dva a sežraný jsou oba. Jeden přesně po pěti letech. Je to cikánskej shit, ale za cenu pěti čistých platů je to gut. Kde mají nového Dustera za tuto cenu? Editováno: 24. Duben 2016, autor: Voice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Tak co vím, stojí kolem 200-250 nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Jo teď mi psal SidCZ chudák.....(ten ze srazu s šedivým RS v benálu) Měl odřenej blatník. Tak to hodil do autorizáku Myslivec ve Slaném. Prej to lakovali třikrát, pač pokaždé jim to vrátil, že tam měl zaschlé kapky. Navíc někde v Lounech nepochopitelně. Najeli prej 350km, asi se chtěli projet. Takže mu to voroštovali někde na okresce. Z cicího krev neteče. S náhradním autem dělali drahoty. No byl jsem u Myslivce jednou s fábkou a když jsem viděl ty mladé floutky (hádali se co by to mohlo bejt za problém) co se akorát vyučili kuchařem a dělají v autorizáku, raději jsem odjel. Autorizáky si člověk musí vybírat. Je potřeba si uvědomit, že je to normální servis jako každý jiný, tedy může být špatný zrovna tak jako neznačkový servis může být dobrý. Bohužel ani značkový servis mnohdy neznamená kvalitu provedené práce, jen na to mají údajně školené zaměstnance. Otázka je, jak vypadá to jejich školení. Navíc za to člověk platí majlant. Já tedy na značkový servis, kam jezdím nadávat nemůžu, jsou tam staří mazáci, co dělali ještě stodvácy a ví kam šáhnout a na co mrknout. Editováno: 24. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 co já vím tak od 300. Tak já sem to blbě přečetl myslel jsem pět průměrných platů.......tys psal o svých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 300? No to není málo za ten brak ...myslel jsem, že je levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 nic levnějšího ale bohužel není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 On ten servis na Dáčky taky nic moc. Kámoš koupil sandero. Koukám na RZ a jak je políčko na zelenou známku 8ka šroub skrz rámeček do nárazníku. Ptám se který prase a on, že mu tam dávali RZ a nedržela.... Ty hovada ji ani nahoře nezazvakli. [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 309 000kč brácha platil za Fabii v kombajnu a 1.2 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 ?? a co to má společného s Dustrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 psal si že nic levnějšího není zrovna fabie se škodovce povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 no to povedla o tom žádná, ale já myslel auto stejného ražení do terénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 doterénu? to si pleteš s nivou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky