Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Napsal jsem to blbě. Z práce ho má rok a pak mám ještě jednoho známého a ten nevím jak ho má dlouho a najel něco přes 50t km a ten má tu barvu vyblitou (bílá základní barva). V tom jsem nejel, asi to bude v ještě horším stavu než ta "nová" ale tak někdo chce jenom jezdit a nějaký komfort je mu u zádele, když s tím jezdíš s kárkou hnoje po poli, asi nějaký komfort a vybavu moc neřešíš, občas k doktorů vedle do města, v sobotu na nákup, asi to stačí, ale když v autě trávíš 2-3 hodiny denně (a samozřejmě i více) tak už koukas taky abys byl v autě kde se cítíš dobře...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už mám skoro poledne... Jinak spolupracovník si koupil před rokem Dustera v té TOP výbavě (nějak jsem nepochopil co u nich ta top výbava znamená, má volant, přední el.okna, výhřev zrcátek a klimatizaci a nějak něco navíc jsem nezahlédl). No a jak říkám, ověřené komponenty nic revolučního, minimum elektriky, minimum všeho... Po 50000km interiér ošoupaný, lak vybledlý, nevím všechno praská a vrže... Nějak mu to nevadí, měl před tím Favorita, já bych si tohle nikdy nekoupil, to radši něco jetého za ty peníze...

To Stringo popsal vlastnosti Skody ne?
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jj, u Passata ti zase odejde v 5ti letech DSG a muzes ho taky vyhodit. Pac oprava, co to placam, VYMENA DSG te vyjde co 2/3 aktualni ceny vozu. Tedy Gerschackej shit. Ale za 40 prumernych platu platu. Neber to. Jinak vcera jsem si prohlizel noveho Logana v klasickem provedeni. Je to opravdu hnus. Ale kdyz nekdo zvoli z rodinnych duvodu treba Logana MCV ( ten tak zle nevypada ani uvnitr) jako nove auto misto vykrakaranyho 4-5 ti leteho koncernu, tak bych ho za to neodsuzoval. To jen majitele koncernovych aut si porad mysli co za sve nemale penize nemaji a skutecnost je takova ze maji uplne stejny klump jen zabaleny do lepsiho kabatku a se "spolehlivou" moderni technikou s lepsi vybavou. Uz jsem davno prestal odsuzovat ty co si koupi korejce, itala, rumuna nebo francouze.

Odkaz ke komentáři

No soused má dva a sežraný jsou oba. Jeden přesně po pěti letech. Je to cikánskej shit, ale za cenu pěti čistých platů je to gut.

Kde mají nového Dustera za tuto cenu?

Editováno: , autor: Voice
Odkaz ke komentáři

Jo teď mi psal SidCZ chudák.....(ten ze srazu s šedivým RS v benálu)

Měl odřenej blatník. Tak to hodil do autorizáku Myslivec ve Slaném. Prej to lakovali třikrát, pač pokaždé jim to vrátil, že tam měl zaschlé kapky. Navíc někde v Lounech nepochopitelně. Najeli prej 350km, asi se chtěli projet. Takže mu to voroštovali někde na okresce. Z cicího krev neteče. S náhradním autem dělali drahoty.

No byl jsem u Myslivce jednou s fábkou a když jsem viděl ty mladé floutky (hádali se co by to mohlo bejt za problém) co se akorát vyučili kuchařem a dělají v autorizáku, raději jsem odjel. Autorizáky si člověk musí vybírat. Je potřeba si uvědomit, že je to normální servis jako každý jiný, tedy může být špatný zrovna tak jako neznačkový servis může být dobrý. Bohužel ani značkový servis mnohdy neznamená kvalitu provedené práce, jen na to mají údajně školené zaměstnance. Otázka je, jak vypadá to jejich školení. Navíc za to člověk platí majlant.

Já tedy na značkový servis, kam jezdím nadávat nemůžu, jsou tam staří mazáci, co dělali ještě stodvácy a ví kam šáhnout a na co mrknout.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

On ten servis na Dáčky taky nic moc. Kámoš koupil sandero. Koukám na RZ a jak je políčko na zelenou známku 8ka šroub skrz rámeček do nárazníku. Ptám se který prase a on, že mu tam dávali RZ a nedržela....

Ty hovada ji ani nahoře nezazvakli. [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...