Barbossa Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jojo kost a sportovní podvozek udělali svoje :-D 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak hlavně ať jsi fit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Snažím se hoši, už mi pro jistotu psal Petrrr, jestli může převzít vedení klubu [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jojo, vyčkává na tu pravou chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Jako vlk co krouží kolem raněného beránka, než zdechne na bolavou nohu :-) Druhej den a k jídlu zase nic, to je ještě lepší dieta, než má Pancho [emoji23] Editováno: 19. Květen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Tak ať ti chutná [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 tohle má Klintuš na své premiové oktávce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Hoši, tak jsem doma ze špitálu. Zjistil jsem zajímavou věc, kterou již popisoval doktor Mengele ve svých pamětech z pionýrského tábora Dachau.... Člověk při jednodenním úplném půstu pociťuje druhý den hlad, ale po jeho překonání vodou hlad brzy odezní a ani druhý den se nedostavil, čili já dva dny nesežral ani piškot a nemám hlad, no není to úžasné? Jediné co pociťuji je malátnost, lehce únava a sem tam se mi lehce zatočí hlava....takže ve finále další dny by neměly být o hladu problém. Zřejmě by se dostavila smrt hlady, nebo pocit, že člověk sežere i vlastní botu. Ale to již dál testovat nehodlám, mám předepsanou kašovitou stravu na další tři dny. Takže jsem slupnul krupicovou kaši. Úžasné je, že na váze zmizelo trojciferné číslo, což už jsem tři roky neviděl :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Doktorům nevěř. Hoď tam sekanou s bramborovým salátem, ať ten tvůj žaludek ví na čem je. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Taky bych se potřeboval dostat na dvojciferné hodnoty [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Kup si váhu od VW. Nebo přehoď jednotky. Zadělal jsem těsto, aj vánočka bude.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 To je luxus, zrovna dávám kašovitou stravu....bramborovou kaši se sekanou. Vždyt ten žaludek hovno pozná, jestli je to kaše, nebo kus flákoty, když to dobře rozkoušu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Už to konečně začínáš chápat.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Kreténi... celou základní část vyhrávají a při prvním vyřazováku jsou v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Jako ze uz se to parkrat stalo. No jeste ze jsem na to nekoukal, radeji jsme s dcerkou delali na hristi houpi, houpi. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 To mi povídej. A nejvíc to posrali ty černobílý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Jo jo, ten gól nebudu komentovat, ale to vyloučení jak měl jít na 4min. To posrali fakt dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 rozhodčí co začli předvádět je šíleny, ale to je na každém MS. S jedním golem hold se nedá vyhrávat na jisto, stalo se. ale další zápasy čekají, tak ještě bude dobrá podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 A mne je to jedno, takovych mistrostvi uz bylo a bude. Bez tak jsem si nevsiml, ze by byl levnejsi chleba at uz vyhrajem nebo prohrajem. Jako zamrzi, ale ze bych kvuli tomu skakal z okna nebo tankoval naftu, tak to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 No nic alespoň máme nejkrásnější holky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Zajímavé - taková vlajka by měla vlát na Hradě namísto toho modrého euro hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Jj, 3D vlajka [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Dnes stav km 60050. No Rapid uz ma pulku zivotnosti za sebou. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 To zdaleka ne, sice máme ve flotile jenom TDi ale maji nalítáno kolem 150000km a jezdi s tim každý kdo ma do prdele díru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Tak zase ty 1.6 TDI 77kw asi nejsou nejaky ksunty. Ns ne jsem nikde neslysel ze by se u nich neco kurvilo. Navic kdyz se jezdi dalky je to trochu jine nez kdyz ja najezdim denne 2x20km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky