kokta7 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 zrovna u 1.6 jsou průser totální EGR, vstřiky a vydrž čerpadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Aha. Tak to nevedet. Ale to budr tim ze o dehty se tolik nezajimam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Tak zejtra se všichni sejdeme u Motose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Twl, to ta dieta dostane na frak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 zrovna u 1.6 jsou průser totální EGR, vstřiky a vydrž čerpadla. Hele tak zase takhle do podrobna sem se o to nezajímal, je fakt, že asi když něco, tak šup servis a výměna, v takovéhle firmě se to neřeší, takže realita pro majitele co to mají doma může být jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Chlapci, máte doma někdo takovej ten hever na kolečkách na 2t? Dostal jsem ho a nějak nevím, za co pod autem zvedat, abych něco neurval nebo tak... Díky za případné technické rady (doposud jsem používal jenom origo hever pod práh). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tyhle body se mi vůbec nelíbí myslel jsem jestli je nějaké místo na nápravě nebo tak něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 To Pancho, vysvětlil mi tu jeho dietu a já ji začal realizovat. Ještě než jsem si uvědomil, že to spočívá jen v pití vody, tak mě odvezliMuzes zkusit jablečnou dietu - jist vse krom jablek.Hele jak se ti projevil ten kamen v zaludku? Hoši, tak jsem doma ze špitálu. Zjistil jsem zajímavou věc, kterou již popisoval doktor Mengele ve svých pamětech z pionýrského tábora Dachau.... Člověk při jednodenním úplném půstu pociťuje druhý den hlad, ale po jeho překonání vodou hlad brzy odezní a ani druhý den se nedostavil, čili já dva dny nesežral ani piškot a nemám hlad, no není to úžasné? Jediné co pociťuji je malátnost, lehce únava a sem tam se mi lehce zatočí hlava....takže ve finále další dny by neměly být o hladu problém. Zřejmě by se dostavila smrt hlady, nebo pocit, že člověk sežere i vlastní botu. Ale to již dál testovat nehodlám, mám předepsanou kašovitou stravu na další tři dny. Takže jsem slupnul krupicovou kaši. Úžasné je, že na váze zmizelo trojciferné číslo, což už jsem tři roky neviděl :D Prave jsi popsal stari a zes rozbil vahu. No nic alespoň máme nejkrásnější holky FB_IMG_1463571596362.jpgKde se tohle da koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Joo hosi zkolil me nejakej moribundus Clintus, rano zimnice jako prase. Pritom mam "jen" teploty a hlava me boli a nic jineho. To mi sem poslali Prazaci urcite. Tak jsem si dnes udelal volno a k memu poteseni zamestnavatel docela vzal - pokud nebudu mit v PO na stole vypoved. ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 To je mi tě líto. Přípravy vrcholí. První vánočka hotová... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Screenshot_2016-05-20-11-13-22.pngTak to je dobrý, teď vypadám jako největší prasák Clintova klubu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Jo to se povedlo :-) :-) :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak to je dobrý, teď vypadám jako největší prasák Clintova klubu [emoji23] A copak jím nejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Vsak Stringo on i ten text k tomu jde pekne. Nemuzes najit nejakej bod, tak na to pujdes pres napravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak jsem dnes apgrejdoval, koupil jeřáb a vystrčil ho z panorami. Kdyby jse někdo o víkend nudil a nechtěl na Slapy tak může za mnou do Antwerp, žrádlo holky a salamisti všechno v jednom městě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 kdybys radši vyfotil jenom ten jeřáb a toho moderního křápa poslal do vody )))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Jo ta popelnice tam prekazi ve vyhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 A copak jím nejsi? A copak jsem? [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Moderní popelnice utrpěla kámen po cestě do práce a už se to rozlezlo do půl okna :-) A pár jeřábu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Ti asi spadl na to sklo kontajner z toho jerabu co mas z te panoramaticke strechy. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak super odpoledne u Motose na chatě, Pancho zklamal, kvůli šuku s kyprou padesátkou nepřijel vůbec. A ani Kokta slibotechna a Petrrr simulant [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 A co na to odpoledne říká dieta, potažmo žaludek? Mimochodem, kde to vázne s Krušovicemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Pancho je velka huba, ktera rada zuzla scvrkle pysky s preschlou cokodirou. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky