Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dieta. Clint tu diru v zaludku zacpal poradnym stakem z mladeho bycka dle doporuceni homeopata Motosmana.

Jo hoší. Byl dietní den. Napekl jsem vánočku ke kafíčku. Trochu dietního prasete a čerstvou vodu z Vltavy.

Jooo voda z Vltavy je kvalita hlavne Slapy kde z tech prazskych chatek je vypousteno ledascos - radoby precistene splasky. No kolobeh zivota. Max pijete to co nekdo jinej uz vypil a sezral a zpracoval. Tak ze vlastne vicestupnove filtrovani vody a do Prahy dotece na upravnu vody v podstate cista voda. Se jen prechloruje a hotovo. Spokojenost Dejvickych obyvatel je na nejvyssi urovni. Tedy Motosovi se jeho voda ze Slap vraci az domu. [emoji1]

• Autor

No žralo se víc, než by doktoři schválili, trochu ten žaludek teď cejtim, doufám, že jsem si nezadelal na průser... Ale těžko odolat, když vám Motos strká vidličku se steaky přímo do huby [emoji23] Je to holt prvotřídní hostitel

Jj, u Motose letaji pecene holubi a stejky primo do ust. Jeste by to chtelo aby tam samice lezly sami do postele a bude to Top.

• Autor

Jojo, to tam ještě chybí, tam lezou do postele jenom mravenci

• Autor

Plánuji, že bych k Motosovi vyvezl rodinu, mladej tam bude běhat s mladou Motoskou, je tam krásně.

Tak ted to jeste jde, ale az jim bude 15 tak treba nebudou spolu jen behat. [emoji1]

• Autor

Jojo, to jí Vašík hned obtáhne v Motosově přívěsu, zatím co Motos bude labužnicky otáčet krkovičku na grilu [emoji23]

Jj, tezka uloha nas otcu dcer. Vsak starsi dceru Motos uz neuhlidal a ted ji pigluje nejakej obejda. [emoji23]

• Autor

Bůh ví, jestli to není Pančák ;)

Jojo, už se na to psychicky připravuji, asi koupil nějakou pistolí taky, z toho by mohli mít hošani trochu respekt...

• Autor

To ti bude k hovnu, budeš číhat s kvérem na jedné straně a vlčáci ti budou dceru píglovat na druhé [emoji23]

Co dceru, ale obe a navic i s manzelkou. [emoji3]

Co dceru, ale obe a navic i s manzelkou. [emoji3]

• Autor

A v tom ajfru a zmatku vojedou i Stringa [emoji23]

Jo i s tim jejich psem. [emoji1]

Jo nebude to jednoduché...

Tak co Bando, to všichni chrápete?

a

post-78913-0-17245300-1463998208_thumb.p

• Autor

Objednal jsem se do autorizáku, výměna těsnění dveří a hlavice radicky v záruce. Opravdu se ošoupává, to bych býval nevěřil. Ale ne vlivem nekvalitní kůže, jak se tu psalo, ale vlivem nekvalitního obarvení, prostě leze dolů barva. Spojím to s výměnou pilového filtru a vyčištěním klimy.

Dej bacha na to těsnění vystřihnou do něj díru nůžkami a fertig. ;-)

Co mas s tesnenim? Ze by tesnenicko ala Rapid? Na Radicku uz seru, az se uplne vojede, necham si ji obsit kvalitni kuzi a ne tim co Skoda za kuzi povazuje. Hold kvalita Simply se pozna to je jasne.

Jojo, pošití vyjde na cca 350,- a máš to kvalitní a jeste podle sebe jak si to vymyslíš...

Tak jsem dnes vzpomněl, že bych si měl vyměnit zelenou kartu - ta stará skončila už 17. května. Mno, za víkend jsem najel asi 1000 km a něco z toho i v cizině. :kol-34:

U OIII se řeší kvalita plastů - konkrétně u zavěšení pásu řidiče, tak jsem to vyfotil u své OII po 91 tkm:

post-32075-0-33152000-1464025230_thumb.j

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.