Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jsou zde ovsem taci, co jej pouzivaji ze? Musim jmenovat nebo ne?

Ja jsem clovek co komfort nadrazuje nad rychlosti. A kdyz se nekdy v beznem provozu chci svest. Nikdy nejedu tak abych nekoho ohrozil nebo sebe a rychlostne nejedu tak abych prisel o ridicak. Tedy pokud by mi nekdo toho Supa nebo i Passata daroval a klidne i v dehtu, tak bych ho neodmitl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden je dokonce, dalo by se rici, profesionalni ridic. [emoji3]

Ale jinak s tebou souhlasim. My stari pardalove s rodinami uz ns radu veci koukame jinak. Ostrileni zarem bitev na silnicich s radou lepiku prdelek a krusnych chvilek a ponauceni z vlastnich chyb dal brazdime krajinou s vedomim vlastni dotknutelnosti a se zvysujicim vekem i zvysujici uctou a strachem o zivot svuj, svych blizkych ale i jinych. Kazdy k tomu driv nebo pozdeji dospeje protoze ten kdo ne driv nebo pozdeji pak zije s vedomim ze nekoho zabil nebo sam ma pomnicek u silnice.. Vykon jako rezerva v supliku ano v tomto s Koktou souhlasim, protoze nikdo neni neomylny a prave ta rezerva muze cloveku zachranit prdelku..

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hele, já taky nejsem svatej, ale jezdím tak abych přežil já a také ostatní.

A žádné hlásiče nepotřebuji, ono to znamená že tito řidiči překračují rychlost často a zřejmě i o hodně. Nač by si jinak antiradar pořizovali...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Mě se líbí, jak každej kdo porušuje limity (včetně mě) říká, že jezdí tak aby nikoho neohrozil [emoji23]

Zrovna dneska (před hodinou), jsem dojel 2 auta s vlekem (jeli cca 60kou) a za nimi 3 auta, myslíte, že je někdo předjel když to šlo? Všichni nalepení jak buzíci na sobě...za 3 a plnej a když jsem se řadil před toho prvního měl jsem na tachometru 160, takže ono je to hned a hlavně člověk je předjede relativně bezpečně, než kdybych je předjížděl 90 a jel vedle nich kilometr a něco proti mě vyjelo. Kdyby ostatní jeli tak jak mají a buď je postupně předjeli, nebo si kreténi nechali mezi sebou rozestup když se bojí, tak by člověk nemusel jezdit rychle. To samé na motorce, nechápu že si někdo potřebuje vynucovat nadřazenost a schválně když ho předjíždí motorka a chce se mezi něho a další auto vměstnat tak ho tam nechce pustit, ten motorkář je stejně hned pryč a zdržovat nikoho nebude.

Nebo dneska dopoledne jedu v Plzni a je tam omezení a sjížděli jsme ze dvou do jednoho pruhu, jedu úplně normálně v tom prázdném pruhu (protože už 150m před tím se všichni staví do toho jednoho pruhu a blokují křižovatku) no a dojedu v klidu až před tu značku, dám blinkr a pomalu se tlačím psyhologicky ke středové čáře tak, aby ten před koho se chci řadit v klidu ubral a nechal mě zazipovat, myslíte že se to obešlo bez nějakého problému? Ne, kretén se rozhodl že mě prostě před sebe nepustí, ale měl jsem výhodu, že jsem se tlačil hodně před ním na to auto za které jsem se řadil (celý ten manévr byl při rychlosti 30km a cca 15m před omezením, takže žádné kreténské přilétnutí a rvaní se do mezery, ale tak jak se to má dělat). No nakonec jsem ho natlačil až na obrubník (resp.se tam natlačil sám jak se na mě tlačil že mě nepustí) a začal troubit, tak sem zastavil v tom omezení a kdyby vedle mě neseděla manželka, která mě začala nadávat ať jedu, tak vylezu a rozbiju mu držku, nebo urvu zrcátko... pak lidi nemají jezdit ve stresu. Není den, kdy nepotkám nějakého debila a teď nemluvím o pomale jedoucích lidech (vím, že jezdím relativně rychle, takže jsou pro mě většinou pomalejší všichni), ale o lidech, kteří jezdí a neměli by vůbec jezdit...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Pirat ne z Karibiku, ale z Plzne. Svata prostato. A ja to mam tak, ze nekdy proste nepospicham a za tema s tema vozejkama bych dal jel tech 60 co pises. Jde o aktualni rozpolozeni mysli. Presto mam sve hranice ktere neprekrocim i kdybych pospichal sebevic atd.. Spolehat se na vykon sveho vozu je myslim si chybou. Pac pak by se clovek mohl spolehat az moc a to pak hranici s riskovanim. Taky nejezdim jak svatej ale v obci proste o vic jak 10 neprekracuji. Jsou veci ktere neovlivnis a muzes mit sebelepsi auto. Zase na suche prazdne dalnici se svezu klidne 180. Jindy zase na pohodu 120 tempo a kocham se krajinou. Proste je vzdy dobre mit mozek a myslet. A nenechat se vyprovokovat nervama, vyplavujicim se adrenalinem atd.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

To já dneska nalítal odpoledne přes sto kilometrů na motorce a počasí se nakonec vydařilo. Dvakrát zastávky ve venkovní restauraci na kafe a kofolu a jak mi bylo krásně. Na motorce si člověk vyčistí hlavu od denních starostí, při jízdě nejde myslet na nesmysly...

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Pirat ne z Karibiku, ale z Plzne. Svata prostato. A ja to mam tak, ze nekdy proste nepospicham a za tema s tema vozejkama bych dal jel tech 60 co pises. Jde o aktualni rozpolozeni mysli. Presto mam sve hranice ktere neprekrocim i kdybych pospichal sebevic atd.. Spolehat se na vykon sveho vozu je myslim si chybou. Pac pak by se clovek mohl spolehat az moc a to pak hranici s riskovanim. Taky nejezdim jak svatej ale v obci proste o vic jak 10 neprekracuji. Jsou veci ktere neovlivnis a muzes mit sebelepsi auto. Zase na suche prazdne dalnici se svezu klidne 180. Jindy zase na pohodu 120 tempo a kocham se krajinou. Proste je vzdy dobre mit mozek a myslet. A nenechat se vyprovokovat nervama, vyplavujicim se adrenalinem atd.

Asi si mě špatně pochopil. Předjížděl jsem mimo obec pitomce, kteří se bojí jet za šera a místo toho aby nechali rozestup, tak se nalepí na sebe. Ono jet 30km do práce a místo 90 jet 60 je kurwa rozdíl času, to není jako ty, že jedeš do práce přes město [emoji6]

A jinak já nejezdím podle toho jak mě někdo nasere, já jezdím podle sebe a pouze když me někdo nasere, tak bych nejraději zastavil a dál mu po držce, protože dneska jezdí stále víc blbečků, kteří si myslí že mají nad ostatními navrch... potom přijde zipování, přednost na nefunkční semaforem řízené křižovatce nebo stání v koloně a tihle pitomci jsou úplně mimo... umí to jenom šlapat na plyn a brzdu a ani neví co se děje kolem nich, protože to nepovažují za důležité... v obci jezdím velice opatrně někdy ani ne těch 60, jak vidím pohyb na chodníku automaticky jedu pomaleji. Serou mě lidi, co jedou konstantně 70 obec i mimo, protože mě vždycky v obci dojedou a lepí se na mě jak teplouši a to taky nemám rád, musím pak přemýšlet i o něm aby mě někde nenaboural (hlavně když vezu děti)... takže tak, pirát nejsem, jezdím svižně mimo obec, to připouštím, ale jinak jezdím tak, jak se má a hlavně vím, co se kolem me děje a jak se chovat v nestandardních situacích...

Odkaz ke komentáři

Stringo ty by ses měl léčit, co tak čtu tak seš pěknej nerváček. No a samozřejmě i pirát, co si myslí, že to má pod kontrolou.

To bychom se měli tady všichni, nikdo normální nemůže sedět na fóru a krafat o píčovinách den po dni [emoji6]

A jinak nevím podle čeho tak soudíš, ...podle rčení "podle sebe, soudím tebe" ??? Ve skutečnosti jsem naprosto klidný a vyrovnaný, jinak bych ani nemohl dělat na jaderných elektrárnách. Pouze mě serou řidiči, co nemají na silnici vůbec ponětí co se děje a jak se mají chovat, nebo jak mají jezdit. Nejspíš (když nechápeš co píšu) se ti nestalo že začneš předjíždět a najednou tě vytlačí ze silnice předjížděné auto - jede sice pomalu, ale neví že ho předjíždíš, nebo neustále zde omýlající zip, drtivá většina řidičů ho nedělá a ještě se tě snaží "nabourat" většina pomalu jedoucích řidičů, je větší zlo, než já který jede rychleji a to se potvrzuje denně. Každý je vylekaný, většina řidičů nedokáže automaticky řadit a plně se věnovat sledování okolí...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Stringo je nervák, za riskantní jízdy vykřikuje, z okénka zuřivě gestikuluje a nedává. No a když ho někdo předjede a ještě zatroubí, Stringo je úplně bez sebe. To se pak neovládá a auto pošle do škarpy. Tohle se stává ale zřídka, maximálně jednou za půl roku [emoji23]

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Stringo je nervák, za riskantní jízdy vykřikuje, z okénka zuřivě gestikuluje a nedává. No a když ho někdo předjede a ještě zatroubí, Stringo je úplně bez sebe. To se pak neovládá a auto pošle do škarpy. Tohle se stává ale zřídka, maximálně jednou za půl roku [emoji23]

Sakra, tys me někde musel potkat [emoji3]

Je fakt, že když mě chce někdo "vyškolit" tak se výročím. Nevadí mi pomalá vozidla, nevadí mi že se někdo bojí, nebo že je ve městě bezradný, ale nesmí mi začít dávat najevo, že je něco víc než já, nebo mi dělat naschvál v podobě omezování a netolerance, ať mě nechá v klidu předjet a je to v pořádku... Nemám problém před sebe pustit kamion, ale když jedu ve městě a schválně někdo pojede 45 vedle hulícího kamiónu a jede tak abych musel jet celou dobu vedle a několikrát mu dám najevo, že bych chtěl se dostat před ten kamion a on to absolutně ignoruje, tak ať jde takový řidič do prdele. Když vidím ze me chce někdo předjet, tak mu uhnu, nebo jedu, proč ho mám někde školit, od toho je tu PČR...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...