Sabiza Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Stringo, sakra, pochopil bych, kdyby ses snažil narvat kočárek do jedničkové Fabie, která je v liftu, ale Octavie jsou dostatečné velké na to, abys narval do kufru kočárek, dvě tašky a ještě manželku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Ja mam lifta, dokonce jen Rapida a zatim 3 clenou rodinu a v 80% v aute vezu vzduch. Jednou za 14 dni nakup zradla- cca pul kufru. Jednou za rok dovolena-cely kufr. Tak ze tak. Nemam tuchy co bych mel vozit v myslivci O3 napriklad. Jednou za 10 let lednicku z elektrowordu? Kvuli tomu nepotrebuji myslivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 to už docela jde ne? http://www.autocentrum.cz/clanky/exkluzivni-operativni-leasing-na-volkswagen-golf-gtd-za-4-996-kc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Bez daně a ještě k tomu operák. Pro soukromou osobu je to naprosté fuj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Pochop, že nejde o to to tam narvat. Kočárek bych narval i do krátké Fabie, ale jak jsem psal, ja nejsem otrok kočárku nebo podělanýho kufru a navíc se mi vždycky kombíky líbily víc než sedany, to nemůže zarytý fanda liftů a sedanů pochopit. Superb má taky mega kufr a krátkého bych si nikdy nekoupil... Je to asi jako s ženskými. Petr obdivuje zarostlé bobry, Kokta jak nebude mit v rozkroku vyholený znak Seatu tak u něj nemá šanci a Clint preferuje drsnou malou náctku v koženej bundičce a tangáčema co má ráda rychlost a poradny koně v rozkroku... Každému se líbí něco jiného tak nechápu ty řeči o tom, že kombi je k hownu a že to je zbytečný... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) 9 minutes ago, Sabiza said: Bez daně a ještě k tomu operák. Pro soukromou osobu je to naprosté fuj. nevím no, novej stojí cca 650 tisíc, myslím že to není fuj. Stejně ti tyhle nové auta 10 let nevydrží. trošku jiná cenovka než tvoje auto(nechci tě urazit, tak to neber, o to mě fakt nejde). Editováno: 28. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Ja mam lifta, dokonce jen Rapida a zatim 3 clenou rodinu a v 80% v aute vezu vzduch. Jednou za 14 dni nakup zradla- cca pul kufru. Jednou za rok dovolena-cely kufr. Tak ze tak. Nemam tuchy co bych mel vozit v myslivci O3 napriklad. Jednou za 10 let lednicku z elektrowordu? Kvuli tomu nepotrebuji myslivce. Petře, proč ma někdo na autě světla když v noci nikdy nejel (těch případů mám kolem sebe mraky, jedou je ve dne a na kraji Plzně zaparkujou a jedou dál MHD)Když budeš mit Fabii tak taky budeš spokojenej a budeš tvrdit že to stačí. Proč jezdí manažeři v Superbech, Passatech nebo A6,7,8? Jezdí sami s peněženkou a kufříkem... Kdybys na Octu měl, tak jí máš taky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 nevím no, novej stojí cca 650 tisíc, myslím že to není fuj. Stejně ti tyhle nové auta 10 let nevydrží. Jenže připočítej daň a jsi někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 No vidíš Petře a já bych bez myslivce nemohl bejt do práce mám pořád plnej kufr na ryby dokonce skládám sedáky a na zahradu to mám taky věčně narváno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) dobry stringo, no to je 12 tisic za rok... když se ti vysralo turbo tak si platil tolik taky spíš mě zajímá, kam se dostane cena. a za rok spoléhají, že si pronajmeš zase nové a asi za dráž Editováno: 28. Červenec 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Ja netvrdim ze myslivec je na hovno. V pripade supa mas pravdu jak dvojkovej tam to plati dvojnasob tak i v S3. O3 je mi jedno oboji je pekne a uz lift ma obrovskej kufr. Ano mas pravdu. Kdybych na ni mel koupil bych, urcite ovsem ne Octu. A typ karoserie nebude zdaleka hrat prim pri rozhodovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 No vidíš Petře a já bych bez myslivce nemohl bejt do práce mám pořád plnej kufr na ryby dokonce skládám sedáky a na zahradu to mám taky věčně narváno. To není přece možné, vždyť lift je u Octavie tak velkej, že bys do něj narval všechno a určitě 2 manželky taky [emoji23] Oni tohle nikdy nepochopí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Ja netvrdim ze myslivec je na hovno. V pripade supa mas pravdu jak dvojkovej tam to plati dvojnasob tak i v S3. O3 je mi jedno oboji je pekne a uz lift ma obrovskej kufr. Ano mas pravdu. Kdybych na ni mel koupil bych, urcite ovsem ne Octu. A typ karoserie nebude zdaleka hrat prim pri rozhodovani. No vidíš a já si auto určitě budu vybírat ipodle toho jak se mi bude líbit... Nebudu dalších 10let jezdit v něčem, co každé ráno budu muset pozorovat s odporem nebo s neutrálním nadhledem. Radši si koupím auto, na které se rád podívám a budu z něho mít radost... Vis proč jsem neuvažoval o Rapidu ale o FIII? Protože Rapid je strašný auto a vůbec se mi nelíbí, to už radši menší Fabii v combi [emoji6] Jinak ja nemám nic proti tomu, že se někomu líbí opak než mě, ale opět já nikomu nevnucuju, ze sedan je auto o ničem kvůli kufru (malý nakládací otvor)... Asi tak no... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) před 35 minutami, kokta7 napsal: nevím no, novej stojí cca 650 tisíc, myslím že to není fuj. Stejně ti tyhle nové auta 10 let nevydrží. trošku jiná cenovka než tvoje auto(nechci tě urazit, tak to neber, o to mě fakt nejde). Dobrá, řekněme, že se to vyplatí a je to určeno soukromým osobám, které z toho nemohou odečíst daň z přidané hodnoty. Dáš měsíčně 6 tisíc za pronájem auta, ve kterém máš povinné ručení, havarijní ručení (kde se ovšem váže bonus za počet měsíců bez havárie) a ostatní poplatky. K tomu ovšem musíš počítat s tím, že máš pouze 21 662 km na 13 měsíců. 21 a půl tisíce kilometrů mám projezděno za necelých 11 měsíců, co jezdím do práce. Kde máš výlety s rodinou, nějaký ten nákup... oni to mají více než dobře vypočítané. Pokud to projezdíš a najezdíš více, dáváš brutální peníze za smluvní pokuty. A ano, mám doma jedničkovou Fabii a zatím koukám po tom, co bych pořídil jako třetí auto. Ano, třetí. Jelikož druhé je firemní a to je důvod, proč zatím mám doma "pouze" Fabii. Edit: Mimochodem, celková cena na webu je uvedena z ceníku na konfigurátoru. Neznám snad nikoho, kdo by měl auto za stejnou cenu jako v ceníku. Vždy dokážeš u obchodníka smlouvat a dostat nějakou tu slevu. VW dává do 20%, včetně velkých odběratelů, jiné automobilky mohou jít s cenou třeba o 30% dolů. Záleží na postavení, akcích a samozřejmě možnostech. před 34 minutami, Stringo napsal: Proč jezdí manažeři v Superbech, Passatech nebo A6,7,8? Jezdí sami s peněženkou a kufříkem... Kdybys na Octu měl, tak jí máš taky... Protože jde o postavení v žebříčku velikosti p*. Pokud by vysoce postavený manažer společnosti přijel na obchodní jednání v Octavii, všichni by se mu vysmáli a žádný obchod by se neuzavřel, protože nikdo nechce obchodovat s chudou firmou, která nemá na to, aby svým klíčovým zaměstnancům koupila pořádná auta. Editováno: 28. Červenec 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Combi je combi.... Vždy mě zahřeje, když prší, já zvednu kufr, sednu a koukám, jak ostatní moknou. [emoji12] [emoji12] [emoji12] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) no a ono když si pak spočítáš podobné ojeté auto které si koupíš, tak za servis, pneumatiky, pojistky atd, tak taky něco vyházíš. ono to pak nebude daleko od téhle nabídky. tahle cena mě už přijde relativně dobrá. ale ovšem tam jsou různé úskalí. a to tvoje auto, které si teď koupíš už třeba 4 roky staré, tak rozhodně dalších 6 let bez větších investic taky sloužit nebude. To vidím co dělá moje oktávka, kdyby to nebylo ještě v prodloužené záruce, tak už sem v tom taky za dalších 40 tisíc... stačí se podívat v kolik tom zahučel motosman a to s tím skoro nejezdí a má taky 5 leté auto. však sem počítal běžnou slevu 10% pro běžného zákazníka to je cca 650 tisíc kč včetně. Editováno: 28. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 před 22 minutami, Stringo napsal: To není přece možné, vždyť lift je u Octavie tak velkej, že bys do něj narval všechno a určitě 2 manželky taky Oni tohle nikdy nepochopí... Oni (Petr a Clint) to pochopí až upečou druhé dítě a milenku. Myslivec jim bude malej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) před 5 minutami, kokta7 napsal: no a ono když si pak spočítáš podobné ojeté auto které si koupíš, tak za servis, pneumatiky, pojistky atd, tak taky něco vyházíš. ono to pak nebude daleko od téhle nabídky. tahle cena mě už přijde relativně dobrá. ale ovšem tam jsou různé úskalí. však sem počítal běžnou slevu 10% pro běžného zákazníka to je cca 650 tisíc kč včetně. Je to hodně diskutabilní, @kokta7. Kdybych měl čas a chuť, tak Ti tady klidně napíšu položkové ceníky toho, jak se nám ve firmě lišily ceny vlastněných aut a aut, která byla na operační leasing. Většina aut byla brána s daní, jelikož to mohli zaměstnanci využívat i pro soukromé účely. Ovšem stále platí, že nové auto, které na 160 tisících najetých kilometrů prodáš za 1/3 nebo 1/4 ceny, je stále výhodnější a levnější. Editováno: 28. Červenec 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Všichni odborníci tvrdí, že dnešní nabídky operáku jsou výhodné pouze a jen pro podnikatele kteří odepisují DPH. Zatím se to normálním lidem nevyplatí ani když mají nižší nájezd km. Je to daň za to, že máš full servis ale to ani dnes není výhra, když vidím jak s novými auty jezdí lidi několikrát za rok do servisu se závadami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) no je to hodně invidiuální to souhlasím, ale u dnešního auta klidně můžeš repasovat motor a to prostě stojí mrdu. nebo jenom když měníš turbo, vstřiky cokoliv. jako tě že to běžně dnes odchází u 5 letych aut( kamarád má bosch servis, tak mě povídá historky, jak má rád VW a jejich TDI motory, které mají všichni rádi :D) @sabiza hodně asi záleží i na značce, protože rozhodně v naší krajině za víc prodáš třeba mbéčko než nějakého opela, vw cokoliv podobného... Editováno: 28. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 To že servis starého TDi je drahý to je pravda a vždycky to tak bylo, taky moje další auto bude benzínové, protože i když je to dnes už taky většinou s turbem, tak všechno je tak za 1/3 ceny oproti dieselu. A vzhledem k tomu, že auta nestřídám, tak benzín pro mě bude do budoucna levnější na údržbu... Jsem s ročním nájezdem na pomyslné hraně rentability diesela, takže zkusím benál a uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 @kokta7: Řekl bych, že koncern VW se prodává více než dobře. Pokud Ti nejde až tak úplně o to, abys prodal auto jiné soukromé osobě, tak jsou tu vždy bazary a autosalony, které auto v relativně slušném stavu koupí téměř vždy. A co se týče pět let starých aut, tak je úplně jedno, co je to za značku. V drtivé většině to jsou frajeři, co mají auto jako nástroj pro prodej věcí. A ti ta auta nešetří, že jo... Nebo je to rádoby drsnej frajer, který si koupí dvojkovou Octavii s nájezdem 40 tisíc za 200 tisíc a myslí si, že vyhrál. @Stringo: Dokud nebudou mít benzínové auta stejnou prasárnu, tedy filtr pevných částic, tak bude benzín na údržbu mnohem levnější. Na druhou stranu otázkou je, jak moc stará auta řešíme. Pokud budeme řešit první série dvojkových Octavii, tak jsme stále na tom, že ta auta drží nájezd klidně 500 tisíc bez brutálních investic jako například repasování motoru nebo převodovky. Samozřejmě záleží na mnoha faktorech, ale obecně fakt, že dnešní auta nevydrží 10 let je hloupost. I ty hloupé tříválce, které jsou problémové (tímto mávám své úžasné Fabii), dokážou vydržet 12, 14, možná 16 let úplně bez „problému“. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Myslím, že servis mého dřívějšího benzínu by překonal i servis nejdražšího mercedesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 (editace) asi tak a mel najeto 100 000km to samy repasY pedecek. Bez repasu hlavy a prevodovky nevydrzela ani tamta oktavie co byla ve svete motoru. Editováno: 29. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Ve SM vzdycky ukazou nejaky ukaz (popr. extrem), aby bezny smrtelnik neztratil alespon jakousi nadeji v moderni/novejsi auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky