Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Neboj, to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 proč by ne, dělají pěkný auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Laska a vernost ke Skode umira. Vitezi, zdravy selsky rozum, penezenka atd. PR oddeleni SA by z tebe nemelo radost. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 ono to máš i na octaviaclubu, dosti lidí už ša nemá dávno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 před 40 minutami, kokta7 napsal: proč by ne, dělají pěkný auta Možná tak Mondeo, Focus ne. Jo, takový Mustang, to by bylo jiný kafe. Ale FoFo III opravdu ne - když vidím zadní část, je to skoro k zblití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Dobre, a ono to na tu zadni cast jezdi? Je to kvuli tomu snad drazsi? Nebo mene spolehlive? Vyber auta je i o kompromisech. Jediny kdo je se vsim spokojen je Clint u nej v zivote neexistuje jedina chyba ci nedokonalost a tak to ma byt. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Snad si nemyslíš, že vysypu statisíce za něco, z čeho mi pak několik let bude špatně? Sis dnes přehřál hlavu, ne? Můžu přehlídnout nehezké drobné detaily (ty se najdou vždy a všude), ale toto opravdu ne. Nejsem tak bohat, abych kupoval hnusné věci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Skodovky v ledascem taky nejsou ethalonem krasy. Tvrde a krasne plasty napriklad tapecu dveri. Kterych se dotykas denodenne. A na nejaky tvar zadku si zvyknes. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Pokud bude nějaké škodovka hnusná, tak si ji nikdy nekoupím - viz třeba Citigo. No a Rapid také není etalonem krásy... A to je jen design. O technice nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 no ani mě nevadí tolik tvrdé plasty, jako loupání řadičky po 15000km v MQB autech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Mě se ten Focus 3 líbí, záleží u něho celkem dost na barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Dnes uz se na to koukam tak, ze kdyby slo jen o tu radicku jsem nejspokojenejsi na svete - tedy jako Clint. No vidis a mne se treba Citigo docela libi. To uz je vec kazdeho. Kazdemu se libi neco jineho. Mne se treba vubec zatim nelibi ten slavnej Kodiag. Jinak designem mi co do vyvazenosti atd. se nejvic libi S3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 To máte jak se ženskýma. Sežeň hezkou a aby fungovala. To je umění. Fofo pořad lepší než Multipla, nebo Rodius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Tak to v každém případě - toto je už extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Jo Multipla byla hnusna, ale byla sva. Jinak se dnes auta vyrabeji jako pres kopirak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Multipla byla hrozný auto (design) ale bylo to jedno z mála aut pro 6 lidí a ještě oproti konkurenci za poloviční cenu. Ale byla proste hnusná ta přední část pod sklem. Jinak to celkem i šlo. Jinak ja kdybych měl money, šel bych do Mazdy 6, včera jsem se v ní svezl a naprosto nadšenej. Je to rok 2015 v kombajnu a lepší výbavě. Motor dvoulitr benzín (přesné parametry nevím). Ale fakt super auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 ale zvuk to má pěknej docela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Jo, jako nasranej čmelák. Ale tohle asi Stringo nekoupí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Jo 2 poctive vyfuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Na to bych neměl a hlavně nedělají combi [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 to víš musíš makat jako já, pak se vyptávám petra na detaili v rozpočtování v TZB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Ty ale bohužel nemakáš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Trojkove Mondeo měl švára 5let a hodně rád se ho zbavil na sněhu to byly sáně. Tvl Petře co to furt máš s těma dveřmi diť ve dvojce je na tom papundeklu nalepena uťěrka a to ti nevadí? Já si loket dávám na tu kožku, vůbec nemám důvod se opírat o ten plast. Co by jsi tam chtěl mít alcantaru? dit je to blbá škodovka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Pršelo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 (editace) Barbossa, ono né jen mk3 ale i mk5 je na sněhu špatné a to dost...v zimě jsem sáňkoval takhle a proti mě chlupatý, to byla sranda Editováno: 31. Červenec 2016, autor: Hurikan88 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky