Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dneska narazit na spolehlivý servis, co tě neojebe, odvede kvalitní práci a ještě tě nezrujnuje je opravdu spíše štěstí. Do aut se sere kdejakej opravář zemědělských strojů a minimálně 70% majitelů servisů nejsou z oboru a jenom vymýšlí jak zákazníka odrbat a kde ušetřit...

Musis hledat no, mam servisaka na vesnici, delaji s tatou s jsou bez problemu. Posralo se servo u vw trandaka a za 1500kc svaríli hadici, dolili olej a pohoda. V autorizaku by menili cele rizeni :D

Upraveno od kokta7

Já za sebe musím říct, že mám v Praze mechanika, který je více než solidní. Je pravda, že je někde v hajzlu (Miškovice), ale na druhou stranu neojebává na materiálu, na práci a dá se s ním domluvit. Pokud k němu pak člověk jezdí častěji, tak je schopnej a ochotnej dělat věci i bez faktur za hubičku.

před 1 hodinou, kokta7 napsal:

Musis hledat no, mam servisaka na vesnici, delaji s tatou s jsou bez problemu. Posralo se servo u vw trandaka a za 1500kc svaríli hadici, dolili olej a pohoda. V autorizaku by menili cele rizeni :D

Svařili hadici? To už přeháníš.

ne nepřeháním. opravdu to svařili a funguje to už 14000km. stačí umět a nekoukat jenom na návody výrobců jak co dělat krok za krokem. chcalo to z té hadice jak vede nahoru do vyrovnávací nádobky.

Upraveno od kokta7

Hadice nejde svařit. 

Ale jde byl tam rádius s gumičkama a ten jim to ukázal.[emoji23]

ale jde. Kdo umí tam umí :) pošlu fotku, až se k autu dostanu.

Pawouku už to tam je. Můžeš sosat....

„Svařit“ hadici jde asi tak kvalitně jako svařit plastový nárazník. Je to sice pěkné, ale nekvalitní. Hlavně je to oddalování problému. Pokud šlo o obyčejnou hadici, nechápu, proč ji za pár korun nekoupili a nevyměnili za novou. Toto opravování spotřebního zboží je zbytečné a drahé. Garantuji Ti, že za dalších 10 tisíc kilometrů tam pojedeš znovu.

bys mohl dělat jít do autorizáku :)))) jj hadice pak bude dražší jak celý auto, to fakt ne. u auta s cenovkou 500 000 kč proč ne, ale když to auto má sotva cenu 50000kč :D

No já jsem na tu svařenou hadici moc zvědavý.......už se těším na foto.

Mi neříkej, že ta hadice stála víc jak 500...

A jinak jo, v autorizáku MB jsem chvilku dělal. To je možná důvod, proč už nechci MB. :D

Upraveno od Sabiza

šak on to neměl na MB

Autorizák jako autorizák. V každém Tě budou škubat z kůže, aby si mohli zaplatit ty superhyper diagnostiky za statisíce a další ptákoviny.

Mě škubají a jebou i na vesnici kde každý předpokládá, že to bude opravovat někdo, kdo potřebuje dobré reference a bude tedy dělat práci dobře... nějaké howno, je to úplně stejnej zloděj jako ve městě...

• Autor

Tak vidím, že se tu hádáte, kdo má největší hadici [emoji23] A já dneska celej den učím mladý kurvičky řídit auto [emoji1] Dnes pěkné kousky chodí, ale to člověk musí mít charisma a osobní šarm. To by Petrrr dělat nemohl. Musel by schodit plesnivý fousy a 50 kilo [emoji23]

Ty učíš v autoškole? No tak to potěš koště. To zase bude mrtvých. :unsure:

Kdepak, učí je na runway jak se nezamotat pod kola letadlům [emoji6]

Ať si  s nima dělá co chce a co mu hlavně dovolí manželka, ale především ať je naučí řídit, aby jsme se všichni ve zdraví dožili ještě pár čajů o páté !!

No když to učí Clint, tak ten určitě neučí řídit, páč to sám moc neumí. :rolleyes::kol-48::kol-138:

Hele nic nenaděláš, přijde čas a plošně zakáží provozovat auta s Euro4 a je to, proste přijde nařízení a budeš se moct posrat a to je tak všechno...

před 7 hodinami, motosman napsal:

Pawouku už to tam je. Můžeš sosat....

Dík za ceník a už sosám. Pak to rozpitvám a šoupnu na patřičná místa.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.