Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nikde jsem nenapsal, že si nemusím půjčovat na auto. :D Akorát teď úspory padly za projekt a výstavbu baráku. A jinak mám i služebního mazla, ale není od koncernu, takže s ním raději nemachruju. :D:D

jj, internet snese mnoho......

před 4 minutami, Petrrr napsal:

Vsak ja nepsal ze se mas bat me. COZE?!!! Ty mas postizene auto? Tady machruje jak 350tis si nemusi pujcovat ze to nosi po kapsach, jak bude ve velkem nakupovat bouracky jaguaru a skodovek a sam jezdi v trivalci. emoji23.png Jdu zvracet. Rapid je auto o kterem si mohu myslet ruzne veci, ale motor je ctyrvalec a neni to pajda se ZTP kartou emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Moc nekřič, brzy do něj nacpou 1.0 TSI a bude po ptákách (i když v testech OIII tvrdí, že to jede slušně). :kol-46:

Protože to nemá přes 100 tisíc kilometrů. Pak to nejezdí raději vůbec.

Pawouku, ja psal hlavne o svem Rapidovi. Tam uz mi nikdo 1.0 TSI nenarve stejne jako SS a DPF. V praci sluzebni F3 trihrnek. Kdyz to startujes zejmena za studena tak se cele auto zaklepe jako by to startovalo jen na 3 valce [emoji23] Hruza. U Rapida kdyby obcas nezarachotil retez, tak ani nevim ze mam nastartovano. [emoji23]

Petře nerouhejse že jseš spokojenej. :_icon_smich2:

Jinak na čaji mě už nikdo neuvidí klient plánuje o páté když jsem v práci. :(

• Autor

A to my na srazu plánujeme velkou akci, totiž kolektivní ničení kinderkárky. Petrrr si na to přiveze kameru a pořádné křeslo, aby to měl z první řady. No a my k jeho radosti začneme jeho auto likvidovat všemi prostředky, co si kdo jenom přiveze. Konečně se splní Petrrrův sen a jeho modrej shit zmizí ze silnic.

To je brutální. Navrhuji čelní náraz rapid x dacia. Jako bonus bude uhrazení škody od místního MNV. Když se to dobře zařídí bude i na plnohodnotné auto.

• Autor

Já bych si na tom modrém shitu taky trochu vyzkoušel svého Glocka, potřebuje vyhnat pavouky z laufu ;) 

Ok, date mi 300 ceskych na drevo a muzete ho zlikvidovat. Ja vam za to kazdemu koupim kofolu. Vemu si kameru a kazdy dostane pametni DVD v akcni cene 500kc za kus. [emoji593]

Abych nebyl žid dám ti klidně 600 stovek českých :_icon_smich2: a vemu si náhradní volno noo problém. 

Tak doraž. Teď tu máme ulici a na každé straně je jednosměrka. Ideál na DN s platbou od debilů na radnici.

Ještě že tu není Radiovka [emoji23]

Clinte, kdy je ten finální termín srazu?

Diť každýmu volal kdy to bude peďák jeden ropackej:o z autoškoly 

• Autor

Ráno rozhodnu, až podle jitřenky jasné [emoji6]

No proto se ptám... 17-18 jsem pryč služebně...

• Autor

Clintův čaj o páté

se bude konat tradičně v Krušovicích od 17:00 hodin

v úterý 23. srpna

Místnost je nyní plně klimatizována, žrádla a kofoly bude dost.

Pokud by byl zájem o zadní vepřová kolínka (větší objemem i cenou než obvykle), je možné je předobjednat.

Tak nic zase neuvidím tajemného může z Karpat alias Stringa:)

Upraveno od Barbossa

Z Karpat ne, ale z nejake prdele u Plzne. Byvaly kravin. [emoji3] Chce z toho pry udelat Krejcirovu vilu.

• Autor

Už se chystal začít s přestavbou, ale došly prachy dřív než začal. Odešlo mu totiž třikrát turbo [emoji23]

Možná se stavím s novou károu, klasicky :-D

Upraveno od Hurikan88

• Autor

My víme, jak vypadá Megán [emoji1]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.