motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Nn. V pohodě. Jen v Německu k Mnichovu v koloně a pak krleš až do Phy. Navíc tam jsem jel přes Garmisch. Výhoda je nástup v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Motosi ten extrém9h je na koktu. Ale jinak dolů mě to hodně láká jen budu muset non stop, děti 8-5let ale paní řídí taky obstojně tak si pár hodin ulevím pokud bude souhlasit. Kolik jsi platil za dálnice tam zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Hosi, je to tady. Prave jsem vyhral ve sportce. V sanci to padlo. Vyhral jsem celych 50Kc. Tedy vsadil jsem 60, vyhral 50. Hold nemusi prset, staci kdyz kape. Akorad to na tu RAMku bude trvat kurva dlouho. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Já měsíčně hážu výplatu do výherních automatů a furt nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Já měsíčně odevzdávám výplatu - státu, bance a co zbyde tak manželce [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 A já ji projezdím na mašině, prošustruju ve striprýzovém klubu s holkama a proleju v pivku v knajpě. A ještě mi zbyde [emoji23] 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Počkej, zbude Ti z výplaty nebo z toho, že prodáváš po malých částech své orgány? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Stastni to lide. Co ze je ta vyplata? To neznam. Ja delam jen za stravu a ubytovani. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Já jich mám tolik že nevím co s tím takže jsem vyrval mezi podlahu, boční kapsy podlahy, ochranou síť a přemýšlím že nechám doma taky roletu. každý ojro dobrý co se vejde do kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Barbossovi to pašeráctví uprchlíků vynáší jak zlatej důl [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Stringo to dělá špatně. Doma dělá po vejplatě stojku a manželka s harantem do něj ještě kopou, aby nic nezůstalo ani po kapsách. Pak dají Stringovi 50 korun na oběd a táhni do práce. Tyhle společné účty nedělají dobrotu. My s manželkou máme každý svůj účet, je to spravedlivé, ona si vydělá málo, tudíž si nemůže moc koupit, za málo peněz, málo muziky. Tak to prostě je. Já doma nahlásím vejplatu 12 tisíc a řeknu, že se musíme zase uskromnit. Dítě dostane rohlík a petku studené vody a je spokojené. A když chce hračku, řeknu mu, ať si našetří, nebo ji ukradne ve školce. No a pak vyrazím do Prahy za kámošem a vymeteme na Václaváku striprýzové kluby. Člověk si musí užít, dokud je mladej. Peníze budou, my ne. [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Taky jsem si všiml, že společný účet nedělá dobrotu, ale jak z toho ven? Na kopání jsem si už zvyknul a na to, že mi zůstanou stravenky taky. @Petrrr: Koukej jak je moje auto nadčasové. Reklama Ti prostě vždy ukáže pravdu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Už nevím přesně...2x rakouská známka cca 18€2×Brenner cca 22€2× dálnice cca125€+ 4× tankování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 pro motosmana to jsou drobáky, protože je pražák! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Můj brácha je frajer nejvyššího kalibru. Povolil jeden šroub na mašině a může ji vyhodit celou[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Technickej talent jako ty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 A to jakej šroub Bože??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 před 9 hodinami, motosman napsal: tak to je ranec peněz za tu italskou dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 To jo. Ale je to 1000 + 1000km. Dá se to i objet po pobřeží a vyjde to na půlku. Někdo jede kochačku a je mu to jedno. Dám sem odkaz na pána, který popisuje cesty a tak. Jinak to jsou ceny tam a z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 http://www.rehurek.cz/holidays/info_gargano.html 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Aha ja sem si říkal že to bude za obě cesty.  Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 V 8. 8. 2016 at 19:14, Barbossa napsal: Mám rád tyhle báchorky to čekal než ten tunel dovrtaj ne a zlatý letadlo leda s padákem a vlastním lokatorem V 8. 8. 2016 at 19:18, kokta7 napsal: ne byl tam vítr na dálnici, bylo to i v novinách. Jj vítr měl 140 km/h a fronta tam byla k moři 50 km dlouhá. Tento víkend to zavřeli zase v neděli - fronta od moře byla jen 12 km. Já bych nikdy do Chorvatska neletěl - připadá mi to zbytečný - dokud se rád svezu autem, tak to holt musím na hranicích vydržet, ostatně posledních několik let se mi dařilo úspěšně jezdit v takovou dobu, že jsem nikde nečekal dýl než pár minut. Až mi řízení nepůjde, tak si buď připlatím za éro, nebo si rovnou zaplatím cestu do krematoria.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Jj, na Olsanech je taky krasne. Jen si lehnout. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) Přesně tak Stane, ja se taky rád svezu a kór na jich, na západ jezdím pořád ale tam neznají kopce.  Letadla nemusím nemám z nich dobrej pocit, nedá se ovlivnit musí se věřit plešatýmu pilotovi který si za to omylem sednul po zběru zajíců z ranveje Editováno: 9. Srpen 2016, autor: Barbossa 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 Jo občas mi to Franta půjčí. Tuhle říkal, na rádio nešahej, ale kousek si popojet sám můžeš. Jenom bacha, ať nevezmeš tím pravým křídlem tu cisternu [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky