Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Motosi ten extrém9h je na koktu.  ;););)

Ale jinak dolů mě to hodně láká jen budu muset non stop, děti 8-5let ale paní řídí taky obstojně tak si pár hodin ulevím pokud bude souhlasit.  Kolik jsi platil za dálnice tam zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo to dělá špatně. Doma dělá po vejplatě stojku a manželka s harantem do něj ještě kopou, aby nic nezůstalo ani po kapsách. Pak dají Stringovi 50 korun na oběd a táhni do práce. Tyhle společné účty nedělají dobrotu. My s manželkou máme každý svůj účet, je to spravedlivé, ona si vydělá málo, tudíž si nemůže moc koupit, za málo peněz, málo muziky. Tak to prostě je. Já doma nahlásím vejplatu 12 tisíc a řeknu, že se musíme zase uskromnit. Dítě dostane rohlík a petku studené vody a je spokojené. A když chce hračku, řeknu mu, ať si našetří, nebo ji ukradne ve školce. No a pak vyrazím do Prahy za kámošem a vymeteme na Václaváku striprýzové kluby. Člověk si musí užít, dokud je mladej. Peníze budou, my ne. [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

V 8. 8. 2016 at 19:14, Barbossa napsal:

Mám rád tyhle báchorky to čekal než ten tunel dovrtaj ne:D a zlatý letadlo leda s padákem a vlastním lokatorem :D

V 8. 8. 2016 at 19:18, kokta7 napsal:

ne byl tam vítr na dálnici, bylo to i v novinách.

Jj vítr měl 140 km/h a fronta tam byla k moři 50 km dlouhá.

Tento víkend to zavřeli zase v neděli - fronta od moře byla jen 12 km.

Já bych nikdy do Chorvatska neletěl - připadá mi to zbytečný - dokud se rád svezu autem, tak to holt musím na hranicích vydržet, ostatně posledních několik let se mi dařilo úspěšně jezdit v takovou dobu, že jsem nikde nečekal dýl než pár minut. Až mi řízení nepůjde, tak si buď připlatím za éro, nebo si rovnou zaplatím cestu do krematoria..

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Přesně tak Stane, ja se taky rád svezu a kór na jich, na západ jezdím pořád ale tam neznají kopce. :):):)  

Letadla nemusím nemám z nich dobrej pocit, nedá se ovlivnit musí se věřit plešatýmu pilotovi který si za to omylem sednul po zběru zajíců z ranveje :D:D:D 

Editováno: , autor: Barbossa
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...