Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

na jakym foru zase píšu? já skoro nikam nechodím, občas sem a občas na oc.

to já taky, ale nemá to cenu mejt furt dokola když se s tím denně jezdí. to je celý. kdyby tam nebyla keramika, tak by to bylo zasrany po 2 měsících daleko víc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, kokta7 napsal:

Zbytecny, stejne se to auto za 4 roky rozpadne po zaruce jako vsechny moderni kramy.

To jsi teda ale pesimista, já už budu mít káru 5 roků a ještě pořád jezdím .

A nic jsem nereklamoval, jak ty to ale děláš, že ti prodali nějakej šmejd .....

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, jestli neumim psat, nebo jestli ty neumis cist. Ale pisu ti, ze pocet krytek se nerovna poctu airbagu. Takze k cemu je ti 10 krytek? 3 krytky na sloupkach = 1 airbag. Takze tam mas 6 airbagu stejne jako to ma hodne Octavii. Nemas tam proste neco navic.

Spis neumis psat, napsal jsi, ze za krytkou airbag je a ze 3 napisy mohou byt jeden airbag. Coz se vzajemne nevylucuje. Pac ja psal o krytkach.
Odkaz ke komentáři

1 hour ago, stanmar said:

sere se vše bohužel, bratránek měnil 2 ložiska ve 30000km u O2 FL, já ve 20000km jedno. bratránkuv kolega má ted O3 1.2 TSI morou a teď mu mění pravou poloosu, protože mu to tam drhne.... 

ovšem je to o stylu používání, ty jezdíš jenom delší trasy...

Odkaz ke komentáři

Ten Rádius, to vzdávám, to nejde číst....

Hnůjdaj bude ještě větší srágora, než ten současnej. Je to jako s každým autem, čím novější, tím ošizenější. Nejhorší ovšem je, že tohle už platí i v motocyklech.....

Kdybys v nejakym alespon tech 500km najel co...

Tak hurá všichni na dovču necháme tu Raďáka samotného jako on nás. Já jsem už na cestě a první úsek jede paní tak pohoda[emoji14]alec2:

Kdyz to zbori, tak zadna Skoda, na vrakaci je pry dilu dost.

Oktávka v  myslivci má pořád malej kufr takže bez rakve to nejde. imageproxy.php?img=&key=b9e7ac09d25e163a66eb0e351718818721d3f8424184f006c0724e834416c7d0DSC_0553.JPG

Jako spravna Cecha ne, vespod min 50l cerveny nafty, na tom 50l baleny vody, pak deka, aby to bylo zaizolovane, na tom 50kg rizku a cervena deka, aby se neohraly :D. V rakvi nafoukly clun - moc prace nafukovat a vyfukovat, 2 tricka, dvoje spodary, dvoje fusky, jedny kratasy, jedny kalhoty, jedna mikca, dvoje sandale. Obleceni krat pocet clenu posadky, s modifikaci pro zeny. Nejaky sminky, 10 roli toaletaku na 10 dni a 8 bochniku chleba, ktery se uz nikam nevesel. Predni sedacky pumply az nahoru, tam veze pod kazdou basu piv. V prihradce u spolujezdce nabijecky na mobily, LTE modem 30GB dat bez roamingu, tablet na zachod, notebook na filmy, foťák a asi je to plny, nvm jak je velka. Kapsy ve dverich plny papirku, uctenek a kapesniku. Kapsy za sedadlama jsou obsazene mapou Ceske Republiky z roku 2001.

DSC_0555.JPG

Kůrva to byla morda Motosi mám pozdravovat od Jozefa, 4žen a tvých 20ti cer. Kůrva je tu krásně. 

Bud mas tak zasranou optiku na mobilu a nebo jsi auto snad nikdy alespon neotrel. Ja svoje pred dovcou vzal z gruntu.

Ale reklamoval, mas to evidovane na VINko.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Radius napsal:

Spis neumis psat, napsal jsi, ze za krytkou airbag je a ze 3 napisy mohou byt jeden airbag. Coz se vzajemne nevylucuje. Pac ja psal o krytkach.

Takze kdyz jsi psal:

"10 jsem jich napocital. To je 5x tolik co v Octavii 2, co jsem mel,"

chtel jsi vlastne napsat:

"10 jsem jich napocital. To je 5x tolik krytek (ktere mi jsou sice k nicemu, ale mam tam ty napisy) co v Octavii 2, co jsem mel. Octavia 2 sice taky casto mela 10 krytek, ale ta ma Octavia to nemela. Takze zlaty Hyundai."

V tom pripade ano, spatne jsem te pochopil. Mas pravdu. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...