Pawouk Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Clinte, chtělo by to stvořit letošní nálepku - ať mám co nalepit na okénko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Kdyby měl někdo zájem:http://www.denchytrychaut.cz/?utm_source=fcb&utm_medium=cpc&utm_campaign=mobil&utm_term=auta&utm_content=red_2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Hm, no dobrý. Ale já nechci chytré auto, já chci chytré řidiče, kteří se obejdou bez obezliček. Blbům ani tyhle rádoby vychytávky nepomůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Chlapci chlapci... Tady to jde od desíti k pěti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Ja jsem ten nejchytrejsi ridic a proc? Protoze mam Rapida. Simply Clever auto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 29 minutes ago, motosman said: Kdyby měl někdo zájem:http://www.denchytrychaut.cz/?utm_source=fcb&utm_medium=cpc&utm_campaign=mobil&utm_term=auta&utm_content=red_2 ježiši majra to je kybl nudy, kdyby radši vzali poršata, ferrari atd a možnost vyzkoušet všechny modely jak to jezdí a ne zasrany asistenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Petrrr máš naprostou pravdu. Dokonce ani motor ti nedali.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 No ja zatim nemusel solarne nabijet baterii abych vubec nastartoval. A kdyz nastartuji tak mi nelitaji otacky - 1.8 s anginou. [emoji3] Motor od Audi - naskok diky angine. Motor jiz z Fabriky co by olejnicka. [emoji23] . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Tak s tím problém nemám. A baterka se občas nabít musí. Však je chuděra 7 roků stará... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Já už mám baterku 5 let a i když auto třeba stojí měsíc na parkovišti tak přijdu a na drc auto nastartuje... Jednou za půl roku bez ohledu na stav ji připojím na nabíječku a jede jak hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Nic nikdy nedobíjím a v zimě po měsíci stání mi to vždy nastartovalo u všech aut. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Ja taky ne. U zadnych svych aut. A to Thalie treba najede nyni tak 50km tydne. Ale pozor. Thalie ma 44Ah baterii zatim co Rapid ( setreni simply) 36Ah. Baterie do hodinek [emoji23] a kupodivu zadny problem u mnohem vice vybaveneho auta. Na druhou stranu ma 2x vykonejsi alternator temer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 A nemá náhodou tvůj Rapid tu 6V koncepci napájení jako to mají Octavie Greenline? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Tatík teť dával 13ti lété Picasso do šrotu a baterka byla původní. Občas v zimě do sklepa na nabíječku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 No ja zatim nemusel solarne nabijet baterii abych vubec nastartoval. A kdyz nastartuji tak mi nelitaji otacky - 1.8 s anginou. [emoji3] Motor od Audi - naskok diky angine. Motor jiz z Fabriky co by olejnicka. [emoji23] . Tady nekdo nabiji baterie solarne? Ja myslel ze to delam jen ja s Feldou, mesic stala a slus, alarm jsem z ni vytahl, takze zbyva radio a je to ten samej smejd (Sony tusim), co jsem mel v 01 a ta dala max 14 dni, taky jsem to svadel na alarm, prdlajs... Tatík teť dával 13ti lété Picasso do šrotu a baterka byla původní. Občas v zimě do sklepa na nabíječku. Jo to ty nove moderni a lepsi nedaj, tata mel v Pazoutu 9 let baterku a to vzdy auto mesic stalo, mesic jelo. Nabijecku baterka videla az po smrti a to uz ji nepomohlo. No když ses bavil o benzínu, tak ses tedy nebavil s námi a nevím tedy, proč to sem vůbec píšeš. Jako obvykle jsi úplně mimo. Precti si tech par stranek dozadu a zjiatis, ze se bavilo o nafte, stejne tak o benzinu. Takze jsi pro zmenu mimo ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 před 16 hodinami, Petrrr napsal: Ja jsem ten nejchytrejsi ridic a proc? Protoze mam Rapida. Simply Clever auto Simply Never auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Jojo, mít kinderkárku, tak vyjíždím jenom v noci, aby se mi sousedi nesmáli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 A vzduchovkou bys rozbíjel žárovky pouličního osvětlení, aby nešlo auto vidět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 A přitom by stačilo vytáhnout blatníky, dát pořádný gumy, nalepit OCTAVIA VRRRRs a je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 (editace) Případně trochu vylepšit interier. Editováno: 17. Srpen 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Ale tak na nádraží je mezi svejma kingem. Vždyť ostatní mají jen ty kárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 před 2 hodinami, Sabiza napsal: A vzduchovkou bys rozbíjel žárovky pouličního osvětlení, aby nešlo auto vidět. Tak to bys ty s tím svým krámem musel jezdit kanálama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Zajimalo by me kam zmizel Maverik. Hold byl asi degradovan na vratneho a ty jezdi uz jen Skoda F1, 1.4 MPI. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Je v Číně a asi musí makat a ne planě pindat na foru. Jinak se samozřejmě na foru objevuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 kdo dělal superba 3, tak by se měl plácnout přes hlavu. Jako aby se bordel dostával pod dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky