Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hm, no dobrý. Ale já nechci chytré auto, já chci chytré řidiče, kteří se obejdou bez obezliček. Blbům ani tyhle rádoby vychytávky nepomůžou.

Vloženo

No ja zatim nemusel solarne nabijet baterii abych vubec nastartoval. A kdyz nastartuji tak mi nelitaji otacky - 1.8 s anginou. [emoji3] Motor od Audi - naskok diky angine. Motor jiz z Fabriky co by olejnicka. [emoji23] .

Vloženo

Já už mám baterku 5 let a i když auto třeba stojí měsíc na parkovišti tak přijdu a na drc auto nastartuje... Jednou za půl roku bez ohledu na stav ji připojím na nabíječku a jede jak hodinky...

Vloženo

Ja taky ne. U zadnych svych aut. A to Thalie treba najede nyni tak 50km tydne. Ale pozor. Thalie ma 44Ah baterii zatim co Rapid ( setreni simply) 36Ah. Baterie do hodinek [emoji23] a kupodivu zadny problem u mnohem vice vybaveneho auta. Na druhou stranu ma 2x vykonejsi alternator temer.

Vloženo
No ja zatim nemusel solarne nabijet baterii abych vubec nastartoval. A kdyz nastartuji tak mi nelitaji otacky - 1.8 s anginou. [emoji3] Motor od Audi - naskok diky angine. Motor jiz z Fabriky co by olejnicka. [emoji23] .

Tady nekdo nabiji baterie solarne? Ja myslel ze to delam jen ja s Feldou, mesic stala a slus, alarm jsem z ni vytahl, takze zbyva radio a je to ten samej smejd (Sony tusim), co jsem mel v 01 a ta dala max 14 dni, taky jsem to svadel na alarm, prdlajs...

Tatík teť dával 13ti lété Picasso do šrotu a baterka byla původní. Občas v zimě do sklepa na nabíječku. 

Jo to ty nove moderni a lepsi nedaj, tata mel v Pazoutu 9 let baterku a to vzdy auto mesic stalo, mesic jelo. Nabijecku baterka videla az po smrti a to uz ji nepomohlo.

No když ses bavil o benzínu, tak ses tedy nebavil s námi a nevím tedy, proč to sem vůbec píšeš. Jako obvykle jsi úplně mimo. :kol-60:  

Precti si tech par stranek dozadu a zjiatis, ze se bavilo o nafte, stejne tak o benzinu. Takze jsi pro zmenu mimo ty.
Vloženo
před 2 hodinami, Sabiza napsal:

A vzduchovkou bys rozbíjel žárovky pouličního osvětlení, aby nešlo auto vidět.

Tak to bys ty s tím svým krámem musel jezdit kanálama.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...