Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja taky ne. U zadnych svych aut. A to Thalie treba najede nyni tak 50km tydne. Ale pozor. Thalie ma 44Ah baterii zatim co Rapid ( setreni simply) 36Ah. Baterie do hodinek [emoji23] a kupodivu zadny problem u mnohem vice vybaveneho auta. Na druhou stranu ma 2x vykonejsi alternator temer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja zatim nemusel solarne nabijet baterii abych vubec nastartoval. A kdyz nastartuji tak mi nelitaji otacky - 1.8 s anginou. [emoji3] Motor od Audi - naskok diky angine. Motor jiz z Fabriky co by olejnicka. [emoji23] .

Tady nekdo nabiji baterie solarne? Ja myslel ze to delam jen ja s Feldou, mesic stala a slus, alarm jsem z ni vytahl, takze zbyva radio a je to ten samej smejd (Sony tusim), co jsem mel v 01 a ta dala max 14 dni, taky jsem to svadel na alarm, prdlajs...

Tatík teť dával 13ti lété Picasso do šrotu a baterka byla původní. Občas v zimě do sklepa na nabíječku. 

Jo to ty nove moderni a lepsi nedaj, tata mel v Pazoutu 9 let baterku a to vzdy auto mesic stalo, mesic jelo. Nabijecku baterka videla az po smrti a to uz ji nepomohlo.

No když ses bavil o benzínu, tak ses tedy nebavil s námi a nevím tedy, proč to sem vůbec píšeš. Jako obvykle jsi úplně mimo. :kol-60:  

Precti si tech par stranek dozadu a zjiatis, ze se bavilo o nafte, stejne tak o benzinu. Takze jsi pro zmenu mimo ty.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...