kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 to máš fuk, spíš konečně dohnali hundaj a kia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jj. S dalším modelem další závady. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Hlavne lepsi zavady. Cim novejsi tim vyzivnejsi. Jdu hned zalozit vlakna do Kozaka. Vrzani plastu atd. Aby se s tim zakladanim nemuseli novi majitele zdrzovat za kratko. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 v těch autorizákách to sou fakt samy dementi, dementi tam nalili longlife s normou 507.00, prej že tam olej na 15000km interval nelze lejt návod a erwin říká něco jiného erwin.seat.com_erwin_rp_elsaweb_aaaaactr_MMContentAction_lev.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Spíďa věčně nespokojen koukám..hlavně že ty světla jsou nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 No mě ten předek nepřijde taky kdovíjak suprovej - snad v bílé barvě, ale ve tmavé je to takové zbytečně mohutné (a do Q7 to má hodně daleko a to i rozměrově). Jsem ovšem zvědav jak bude Kodiaq vypadat naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) tak to bude Jenda Kabaňu smutnej, že se vám jeho tiguan - Q7- Superb - Ateca - kodiaq tolik nelíbí Editováno: 1. Září 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Mi se líbí moc. Krásné auto, moc se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Nevim proc ale me to nejak nezajima. Ja se zajimam jen o kvalitni auta. Pokud ten Kodiag nebude mit zavady tak vse vemu zpet a snim svuj klobouk a zapiju ho vodou do ostrikovacu. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Tak už hledej hadičku, kterou tu vodu vycucneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 až si pořádnej chalupář koupí pořádnyho kodiaqa s pořádnym 1.4 TSI a potáhne za tom své koně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Bude mu plně vyhovovat neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 jj, almary to je styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 před 15 minutami, stanmar napsal: No mě ten předek nepřijde taky kdovíjak suprovej - snad v bílé barvě, ale ve tmavé je to takové zbytečně mohutné (a do Q7 to má hodně daleko a to i rozměrově). Jsem ovšem zvědav jak bude Kodiaq vypadat naživo. Třeba bude v Bolce na EconomyRunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 pawouku něž nějaké vyrobí tak to bude ještě nějaký půl rok trvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 To nemůžeš vědět. Stejným způsobem tam byla i FIII. Prodávat se to bude jistě dobře. No a když to zákazník vyžaduje, tak proč mu tu kisnu nevyrobit. Ať se nažere. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 A už to začíná - fanatismus, ba přímo fundamentalismus, pro který jsou normální škodovkáři léta terčem výsměchu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Prodávat se to bude dobře o tom žádná. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) to jo a majitel si bude mroukat. "mám to lepší než Q7, tuareg či cayenne ty nemaj deštníky " Editováno: 1. Září 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 To víš že jo....... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) Petrrr : Ty jsi taky pesimista.... A proč jsi si teda kvalitní auto nekoupil ? Editováno: 1. Září 2016, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 před 16 minutami, kokta7 napsal: to jo a majitel si bude mroukat. "mám to lepší než Q7, tuareg či cayenne ty nemaj deštníky " No jo, ale ta cenovka je někde jinde. Ty pořád srovnáváš nesrovnatelné a přitom jezdíš obyčejnou oktávkou s TSI motorem, na kterou navíc nadáváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Ale no tak je to socka jako my a má jenom vlhké sny o supersportech. Pak jede octávkou a představuje si, že řídí Porsche. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Jojo, každýmu se zdá něco jinýho... mě třeba o BMW X6 M.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky