Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kokto už jsi se konečně probral...?

A kde jsi byl zašitej ty hrdino ?

Máš to z HK kousek, věčně plnou hubu keců ale že by jsi do Žamberka přijel tak to ne !

Si měl stažený půlky za ty kecy na druhým foru co?

Vloženo

Me s koktou by tam upalili jako Johanku z Arku. Chteli by podepsat abychom odvolali. Ale my se nedame. Pravda vitezi nad lzi a nenavisti.
Viliam Wollis taky nepolevil. [emoji3]

• Pozitivní 2
Vloženo

Helo kokto, já netvrdím že je škodovka nejlepší a nejkvalitnější, ale když ty pořád brečíš nad prkotinama a nad neprofesionalitou servisu.

Tak si ku..a kup něco jinýho když tě to tak štve a nebreč na forech co to máš doma za sráč !

Mimochodem nechci od nikoho aby chválil škodovku do nebes, mám s ní a ze servisem za ta léta taky svoje zkušenosti, ale neberu to tak tragicky.

Vloženo (editace)

auta už se nekupují, dnes je v módě operativní leasing, to bys měl vědět ;) na co kupovat, lepší si pučovat :D

pro tebe prkotiny, pro mě ne. a nevím proč sem to taháš, je to jak ohraná písnička :D a jinak to nečti, nikdo tě nenutí. už seš jak rudý právo, který máš tak rád :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Jediný, kdo tady žvaní kraviny pořád dokola jak kolovrátek, jsi ty. Navíc často nemají hlavu ani patu, protože nejsi schopen dát dohromady kloudnou větu, která by dávala smysl a nemusela se dvě hodiny luštit a překládat do srozumitelné řeči. 

Vloženo (editace)

Ještě přidáš nějakou třešničku na dort? Že začala být trošku zábava a odreagování od dalšího pracovního dne, kde zítra proběhne předávání stavby :D 

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Máro, to nemá cenu se tady s tebou přít - každý máme svůj názor a to je koneckonců v pořádku, jen se poněkud neshodneme...

Petrrr tady taky často pláče, ale bere to jako chlap !! :skoda:

Vloženo

Hosi ztraceni. Nic se nema prehanet. Nehadejte se nebo vas rozsadim. Resilo se to tu x krat. Netreba delat zlou krev kvuli jakemukoliv autu nebo znacce.

Vloženo
1 minute ago, Pawouk said:

Že by ses zčistajasna najedou naučil srozumitelně česky?

To víš, já odmaturoval to už bylo dávno, tak přeci české školství = nejvyspělejší školství na světe, hlavně to vysokoškolské a učenské, to má velkou úroveň :D 

Vloženo
před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Jsou zde plnokrevnici co jiz maji potomky. Ja cekam v podstate tretiho. Stringo ma 2, Stan 2. My muzeme mit plnou hubu. No a jsou tu pak taci co treba maji plnou hubu a pritom strili do prazdna atd. Proste chlap co nema alespon 2 deti neni ani chlap. A to ze se jen nekde vozi na necisto nic neznamena. emoji3.png

Takze takovej cikan je daleko vetsi chlap ,protoze ten ma  treba 15 deti. Chapu to dobre?:))

• Pozitivní 4
Vloženo

Pancho, driv platilo ze dite umi udelat kazdej. Dulezitejsi je dite uzivit a dobre vychovat. Dnes bohuzel uz neplati, ze ho umi udelat kazdej. Znam hromadu paru co meli ( maji) problem s neplodnosti. Nebyt moznosti dnesni mediciny rada paru by spatne skoncilo.
Tedy udelat dite je jen zacatek ovsem nemene dulezity jako to dalsi co jsem psal.

• Pozitivní 1
Vloženo

JJ to je dobrý akorát pro zoufalce, který musí být neustále na příjmu, co kdyby jim někdo poslal mail, nebo nedejbože dal lajk na fb....

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...