Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to jo a má to každej přizdisráč v republice v TDI, zlatá Cuprička, naštěstí kupují jenom zkušení řidiči a chytří lidé jako sem já(a retardovanej bratr, kterej se nechal ukecat :D)! Jednu sem už potkal v Hradci v červené, je to jak Ferrari!!!

Správní kluci kupují pouze Fiat!

54ba2f483673a38a8d730ce2cd2c73bb.jpg

Si mi připoměl tu scénku z filmu Slavnosti sněženek, jak vozil tu kozu na pastvu Cadilacem.....

to je zase nějaká patlanina rádoby SUV ne?

Ne, to je fiat tipo. Clintuv sen. [emoji3]

Fiata jsem měl Nuovo. Super auto, když všichni měli 100ky a bohatí 130ky.....

Ano vuci fiatum mam predsudky, nemam rad kdyz ma nekdo predsudky ale to je asi jedine auto ke kteremu ty predsudky mam. Meli jsme UNO 1.5 - motor kdyz nebyl zrovna rozbitej lital nehorazne. Uno jako vsechny fiaty rezly uz v katalogu. Ridicak jsem delal v Brave. Kamarad mel predchozi Bravu a po 3 letech to radeji prodal zacli problemy atd. Tedy fiata nikdy - ano je to psychicky blok. [emoji3]

před 2 hodinami, kokta7 napsal:

to jo a má to každej přizdisráč v republice v TDI, zlatá Cuprička, naštěstí kupují jenom zkušení řidiči a chytří lidé jako sem já(a retardovanej bratr, kterej se nechal ukecat :D)! Jednu sem už potkal v Hradci v červené, je to jak Ferrari!!!

Screenshot 2016-09-14 09.56.52.png

Proboha diť to vypadá jak velikonoční vajíčko na kolech.:kol-48:

před 9 hodinami, Clint napsal:

Jo, ale aby mohl Petrrr klidně spát spánkem chudých, musím uvést, že ta první fotka souvisí s prodejem mé první motorky a peníze jsou už fuč z domu...a ta druhá už je roky nazpátek, když jsem prodával starou oktávku a prachy šly do jiné. Samozřejmě v polštáři mám akorát kachní peří a v pračce jenom špinavé prádlo ;)

Největší pracháči jsou tu Kokta (má bohatého tatínka a kupuje mu věci v Tuzexu) a Motosman, který slouží panstvu, vojíždí bohaté asistentky a manželky pracháčů, ty si ho vydržují jako milence. No a nakonec Pancho, starej gigolo, tvrdě maká každej den :D

Ja uz nemusim,na mne uz makaji  jine:))

tady je to čím dál horší :D

Kterej z vás se chystá na sraz? Jelikož mám Dolní Chabry v podstatě 5 kiláků od baráku, možná se tam ukážu. Ale jen za předpokladu, že tam bude @Petrrr.

Na jakej sraz, to neni sraz piratu zdejsiho klubu. A na nejakej sraz felicii a favoritu nejezdime. Tesi me ovsem ze ses zvedavej na VIP clena klubu..[emoji3] To vis, jsou proste lide bez kterych se klub neobejde. [emoji3] A naopak jsou lide co si mysleli, ze se obejdou bez klubu a uz jsou z5. Vime o koho se jedna [emoji23]

Máš to tam napsané - 23. sraz Škodahome.

Mohl bys přijet. Alespoň by ses podíval, jak skvěle se žije ve velkém městě, kde místo vody v řekách máme prachy.

258-rain-money-the-secret-law-of-attraction-plus.jpg

• Autor

Konečně víme, jak ten Sabiza taky vypadá [emoji1]

Pokud chceš nějakou sexy fotku, stačí říct. :D

před 2 hodinami, Sabiza napsal:

Kterej z vás se chystá na sraz? Jelikož mám Dolní Chabry v podstatě 5 kiláků od baráku, možná se tam ukážu. Ale jen za předpokladu, že tam bude @Petrrr.

Já určitě ne - mám pracovní pohotovost. Za ty roky jsem se tam ještě nedostal - buď bylo hnusný počasí, nebo jsem něco měl. Mají špatné termíny - na jaře a na podzim je dost často problém s počasím.

• Autor
Pokud chceš nějakou sexy fotku, stačí říct. [emoji3]

Jojo klidně sem nějakou hoď, Petrrrova stará bude ráda, až ji to pošlu. Tuhle říkala, že Petrrr vypadá jako bezdomovec [emoji23]

Potřebuje prej nějakého nového vraníka a ne starého fousatého osla [emoji23]

JB377922_cih.jpg

Tak to ji moc nepotěším. Taky jsem vousatý cyp.

• Autor

Vidím, že žiješ v nějaké luxusní čtvrti [emoji23]

Pražský Beverly Hills. :D

Ja myslel Ruzyne

Ruzyně je šíleně drahá. Na to nemám dostatek lahváčů a krabičáků.

Matne si spomínam, nie je tam aj väznica ?

Jo, vazební věznice. Pak ještě letiště a plno divných lidí.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.