Clint Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Možná Sabiza přehazuje kola, v zimě má široké 225 a v létě úzké 120 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To ti úplně nevím. S každým výmolem na cestě mám strach, že se to rozpadne. Tak mě napadá, dokáže někdo zjistit nebo alespoň poradit, kde seženu přesné označení barvy auta? Chci si nechat namíchat barvu, ať můžu opravit pár věcí. Kód barvy je na typovém štítku. Najdeš ho pod kobercem nalepený na dně kufru. Případně jestli víš název barvy (např. Flamenco, Race, Cappuccino, atd.), tak ti řeknu kód... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Mno, škodovka v ČR prodala za 9 měsíců 61 091 aut, jenže soukromým majitelům jen 17,6% z tohoto množství. Z celkové množství všech značek se u nás za toto období prodalo soukromníkům jen 25,7%. Naprostá většině je tedy na firmy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Kouknul jsem na ceník na toho medvěda od škodovky ...a to jste fakt někdo čekal, že bude stát míň než 600 - 650 tisíc Kč ? Taky se mi to zdá dost, ale to je asi tak všechno co s tím můžu udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Já myslím, že ty cenu jsou velmi přijatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Muzes s tim udelat. To auto si nekupovat. Kdyz prisel Rapid, tak zu cenu jak si prepalili a jak po nekolika mesicich zlevnovali. Staci malo, nebyt ovce a nezrat vse co ti marketing cpe. 800 je opravdu hodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ale jo, je to velký auto, samozřejmě, že musí bejt dražší než Jeťák...Petrrr je zklamanej a tak musí zůstat jen u plakátu na zdi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Až opadne zájem, půjdou s cenou dolů - pokud ovšem taková situace někdy nastane, to je snad jasné. Já zájem nemám, SUV mě jako zákazníka nezajímají a je jedno, kdo je vyrábí. Takže ať si to prodávají třeba za dva mega. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) to budou prodávat jako rohlíky. Editováno: 5. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ja nejsem zklamanej. Rapid totiz byla moje posledni Skodovka. Nejaky podruzny koncernovy sracky podrizovany diktatu koncernu se svou bidnou kvalitou uz me nezajimaji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Za mě je Kodiaq povedené auto, trochu rozporuplný design, ale když vezmu v potaz, ze se jedná v podstatě o vyšší Superb kombi, tak nevím, proč se Vám zdá cenovka vysoká, stejně vybavený SIII je zhruba o 150-200t dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 18 minutes ago, Petrrr said: Ja nejsem zklamanej. Rapid totiz byla moje posledni Skodovka. Nejaky podruzny koncernovy sracky podrizovany diktatu koncernu se svou bidnou kvalitou uz me nezajimaji.. nevím jak můžeš bejt zklamaný, když je to lepší jak ferrari a 20 let staré porše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Mně se ani nezdá moc drahý, mně se zdá, že je to společně s Citigo nejhnusnější současná škodovka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 před 27 minutami, Petrrr napsal: Muzes s tim udelat. To auto si nekupovat. Kdyz prisel Rapid, tak zu cenu jak si prepalili a jak po nekolika mesicich zlevnovali. Staci malo, nebyt ovce a nezrat vse co ti marketing cpe. 800 je opravdu hodne. Mno, cenovka jde mimo mě, ale když to vemu zpětně kolik stála před 5 lety moje ochcávka - tak už tam zas tak moc velký rozdíl není.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 taky si měl novou, ja chudej nové auto ještě neměl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Já ani nikdy mit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ale o víkendu přezuji na zimáky, čekám 1m sněhu v nížinách do konce měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To buďte rádi - jsou to opravdu vyhozený peníze - sice je příjemné cítit prvních pár týdnů novotu vozu, ale ta stejně nakonec vyčichne.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Jo a do Práglu Vám pošlu 10cm kalamitu [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Už se těším. Na sněhu bývá legrace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ja mel a cim jsem si pomohl ? Casteji v servisu nez s autem pred tim, ktere jsem vlastnil 8 let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To teď budeš s každým novým autem a je celkem jedno, kdo ho vyrábí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 on petr začíná být víc negativní jak já, to má z toho že ho nebaví kreslit kanalizaci do interiéru, dělat výměry a rozpočty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Kreslením kanálů se má právě uklidnit. V horším případě by je totiž také mohl jít kopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To ano, bohuzel. Nektere vice, nektere mene. Znamej s Hondou treba nevi zac3 roky co to je servis. Kolega v praci si ted koupil rocni vuz Skoda Yeti 1.2 TSI tak jsem zvedavej. Sef si koupil O3 1.4 TSI funglovku. Tak jsem taky zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky