Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 No jo, protoze ty mas starou popelnici. Ale, bohuzel v ledascem kvalitnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Holt je to dnes jen spotřební zboží.. bohužel cenovka tomu moc neodpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 neco pro Petrra kterej tvrdi ze tam svet je vporadku https://www.stream.cz/adost/10012705-ceske-maso-z-polska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 před 16 minutami, Petrrr napsal: No jo, protoze ty mas starou popelnici. Ale, bohuzel v ledascem kvalitnejsi. Furt je mladsi nez TY:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 neco pro Petrra kterej tvrdi ze tam svet je vporadku https://www.stream.cz/adost/10012705-ceske-maso-z-polska Ale videl si konec? Tomu rikam jednani. Svoji chybu okamzite uznali. Zrovna jsem tam predevcirem byl nakupovat. Kdepaaak Pancho Globus tam je svet jeste v poradku. Nebo snad Skoda a koncern nekdy priznali ze vyrabeji zmetky treba rozvodove retezy atd.? Byla snad na to svolavacka? Jedine co uznali tak dieselgate a to jen kvuli USA. Prijit na to v EU nepriznaji ani hovno.Mesicne necham v Globusu 6tis v prumeru a nemohu si na nic ztezovat. To neni jako socialni Kaufland Penny a nekdy i Lidl kde kdyz zlevni cukr o 3kc tak se v tom obchode nehnes protoze te duchodci umlati vozikama. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja do velkych nechodím.moc. nakupují v regionálních.maso od známého nebo z vlastní vyroby. Zelenina též. A ty necháš 6t v globusu a ja zase 8t v rs. Sem take spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Ještě že jezdím jen do Makra a maso beru od řezníků od vedle. Řešit takový hovadiny jako špatný maso nebo levnej cukr. Editováno: 17. Říjen 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Já neberu nic a nakupuje manželka za své. Takže kdo je tu nejvíc vysmátej? [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Tak vy v NS v tom Coopu co vedou Vietnamci moc na vyber nemate. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Jo Petrrr si něco přečetl v letáku (..tady je ještě svět v pořádku...) a podlehl klamnému pozlátku reklamy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 hold ty tdičkáři jezdí jak hovada! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29318&p=1651678 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Nekde jen o to ze nejsem spokojem s tim svym ale ze i vy nejste spokojeni vy se svymi. Kdyz i Clint pise ze by priste zvazil Japonce tak to uz zvoni zvony na kat.sv.Vita na povazenou. Mne se proste Skoda svou kvalitou zprotivila. To ze neumi udelat nevrzajici interier u Rapida, ok, ale on to neumi udelat ani u Octavie, Superbu litaji z karoserie listy atd. atd.. Navic ja jsem presvedcen ze jsou stale automobilky co umi delat kvalitnejsi interier atd. a auta v ramci moznosti. Vsak Clint dokud si nekoupil O3 byl taky nekompromisni Skodovak a uz mluvi jinak. Jinak mne se taky koupe noveho x let netyka. Skoda je dnes jen pozlatko nafouknute marketingem. Hele a to Clint nekde napsal nebo to jen rika?Výjimečně musím s kinderPetrrrem souhlasit, O3 zklamala vrzajícím interiérem hodně. Jinak to celkem jde. Taky mě sere, jak je to tvrdé, ale to dělá podvozek a kola. Když jsem jel půjčenou O3 na 16" kolech a standard podvozku, myslel jsem, že sedím v mercedesu, jak se to houpalo a žádnou díru jsem ani necítil. Bylo to o sto procent lepší. Už bych ten podvozek nechtěl. Ve svete motoru o tom byl clanek, na 03 (a tim padem urco i na Rapidu) tim tvrdym nastavenim kompenzuji nekvalitni podvozek. Cim tvrdsi, tim lepe drzi na ceskych silnicich. Na 03 bohuzel dali zmetky i tlumiče a tecou.Me jednou vezl chlap v 01 RS a ja mu rikam, kurna to je pohodlny svezeni, jak to pekne houpe, ten komfort a on na me kouka a rika, ja mam sportovni podvozek, tvrdej jak kamen. Pak se svezl mym a rika, no je to nejaky tvrdsi.Ještě že jezdím jen do Makra a maso beru od řečníků od vedle. Řešit takový hovadiny jako špatný maso nebo levnej cukr. Jo rečník je dneska každej druhej a kazdej kdo se snazi neco prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak bojler dostal banana, povi Pawouk proc?Neznám tu clena, ktery by foru dal vic a ma banana. Jestli forum nenabira smer jak Skodovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 před 49 minutami, Radius napsal: Jo rečník je dneska každej druhej a kazdej kdo se snazi neco prodat. Myslel jsem řezníky. Jediný řečník jsi tady ty. <3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Já si říkám, koho mi ty dva furt připomínají a on je to fousatej Petrrrr se Sabizou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Děláš jako kdybys tam ten večer nebyl s náma a neseděl si vedle nás. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 před 1 hodinou, Sabiza napsal: Myslel jsem řezníky. Jediný řečník jsi tady ty. <3 Spíš kecal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Myslel jsem řezníky. Jediný řečník jsi tady ty. V dnesni dobe je to pro me pocta. Kdyz jsme u toho videa, fotky nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Jsou, ale dostanou je pouze ti, kteří dojeli na poslední sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 před 3 hodinami, Radius napsal: Tak bojler dostal banana, povi Pawouk proc? Neznám tu clena, ktery by foru dal vic a ma banana. Jestli forum nenabira smer jak Skodovka. Já jich znám dost, co pro toto forum udělali hodně, a možná i víc. Ale o to tady nejde. Porušoval opakovaně pravidla a i přes upozornění moderátora v tom pokračoval, tak dostal napomenutí, jako každý jiný. Jenže po upgradu fora se to automaticky pojí se zákazem přispívat tuším na 8 hodin. To je tedy banán jak Brno. PS: a já to nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Rádius dostane taky brzy banána, za absenci na srazu, za zradu značky vozu a za zbytečné dlouhé příspěvky [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 To myslíš toho tvýho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Přece se nebudu špinit [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Pravda, na Radiuse by byl potřeba někdy pořádnej klacek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Stačí zašlápnout jeho lizpiče, to pro něj bude trest nejvyšší [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky