Stringo Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Potřebuju koupit nové letní pneu a tak hledám co koupit. A je to na mou Octavii...Kokto, já bych chtěl udržet rozpočet kolem těch 8000-9000kč myslím si, že nějaké extra pneu na Octavii třeba není. Teď jsem měl Michellin PilotSport a byly celkem dobré, ale dost hlučné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) Stringo, co taková ATLAS SPORTGREEN 94W XL MFS 225/45 R17 v testech vyšla docela dobře.. Editováno: 20. Říjen 2016, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Nevím, já jezdím na Barum Bravuris 3 225/40/R18 a naprostá spokojenost. Nevidím ani nejmenší rozdíl od Bridgestone Potenza, co se mi sjely po patnácti tis km. A vešel jsem se do šesti tisíc [emoji23] [emoji23] Na nějaké drahé gumy seru, v zatáčkách ani teď jedinej problém a to je řežu jak Fitipaldi. Sranmar zvyklý na Ikarus mít problém nemůže ani minimálně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Dlouhodobě používám Bravuris a Bravuris2. Jen na OCI, 195/65/15". Spokojenost stejně jako Clint, jen jsou hlučnější. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Jojo, další výhoda je, že když nějakou člověk dojebe, tak za pár korun koupí jinou a hned ji sežene. Navíc je nikdo neukradne [emoji23] Hlučnost mám stejnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 A co bude na zimu? Clintík vymění Bravuráky Ultrasmyk 3 za Polarisáky Slushcontrol 3[emoji48] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 před 38 minutami, Clint napsal: Nevím, já jezdím na Barum Bravuris 3 225/40/R18 a naprostá spokojenost. Nevidím ani nejmenší rozdíl od Bridgestone Potenza, co se mi sjely po patnácti tis km. A vešel jsem se do šesti tisíc A nepřipadá Ti čas od času, že jedeš v traktoru, místo v autě? Já jen, že Bravuris má snad jeden z nejhorších štítků, které jsem kdy viděl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 před 10 hodinami, Pawouk napsal: Ty nevíš? Tak se tady pokochej: Wow... to je ještě větší peklo než Halina Pavlovská, která má ponořený rypák v dortu a přitom si čte Fitness časopis. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 před 33 minutami, Clint napsal: A co bude na zimu? Clintík vymění Bravuráky Ultrasmyk 3 za Polarisáky Slushcontrol 3 Sava, Eskymo3, 205/60/15". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Ty štítky jsou k hovnu. Minimální rozdíly, jen reklamní kecy. Kdo si co zaplatí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Wow... to je ještě větší peklo než Halina Pavlovská, která má ponořený rypák v dortu a přitom si čte Fitness časopis. Tyhle prasnice Stanmar přímo žere. Čím víc se to u tyče rozhejbá a čím déle se to samo potom třese, tím víc řve Stanmar radostí [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Ja mam Brabumsy Polarys 3 a spokojenost. Ted premyslim ze je koupim i na Thalii.. Ale spis s tema staryma a 4-4.5mm vzorkem jeste tuto zimu snad preckam. Prehodil jsem je ze predku na zadek tak snad me v prosinci z STK nevyhodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 no jo, gumy zimní to je potřeba bez toho to nešlo ani v minulém století 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Petrrr si sjeté Hankooky na zimu prořízne a budou zase jako nový [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Koukam zima v plném proudu jen Stringo a kokta dají zimu na letních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Zima? Proto svítí sluníčko a je 10°C. Opravdová zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Kluci asi půjdu nakonec do Hankook, nebo Kontinentální jsou na ně dobré recenze celkem...Barbossa: jak na letních? Však ja jsem první v ČR co už má nazuté zimni pneu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Kokto, jen že dřív se pneumatiky vyráběli v dezénu, který odpovídal spíš dnes univerzálkám. Jednou jsem přezul předčasně, napadl 2cm nového sněhu a já se nemohl vyškrábat domu. Ono taky záleží kde bydlíš, ale my horalové z Krušnohorska máme život drsnej. Koukáš kriminálku RAPL v pondělí na ČT? Tak vše je pravda. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Sabiza - neboj za chvíli to tu rozbalej s pistolkama a to už bude zima. Stringo tak to já budu asi poslední, do práce jsem odjel na letních tak budu doufat aby to ještě do začátku listopadu vydrželo nepadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Barumky mají jednu výhodu jsou tak hlučný že ani chrochtáka neslyší chrochtat ale zase pěkně vibrujou interiérem Clint může dosvědčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Zdar borci, já letos půjdu asi poprvé do zimy bez zimních gum, koupím celoročky michelin crossclimate, poslední 4 roky jsem na silnici vrstvu sněhu neviděl ani na horách a na mokru maji ti crossi výborné hodnocení, myslím si že do břečky budou nejlepší řešení, aspon nebudu v depresích z toho že sjižídím měkou zimní směs na suché asfaltu až do února kdy možná padne sem tam nějaká vločka. Co si o tom myslíte? Je to vůbec celé na palici. Tady EU buzeruje VW za pár částeček navíc ve vzduchu, ale tady v mírném klimatu nás nutí likvidovat gumy určené do arktických podmínek skoro půl roku v kuse a to je ještě musíme zánovní vyhodit protože už mají pod 4mm !? Eko naruby. Trollolín.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Kokto, jen že dřív se pneumatiky vyráběli v dezénu, který odpovídal spíš dnes univerzálkám. Jednou jsem přezul předčasně, napadl 2cm nového sněhu a já se nemohl vyškrábat domu. Ono taky záleží kde bydlíš, ale my horalové z Krušnohorska máme život drsnej. Koukáš kriminálku RAPL v pondělí na ČT? Tak vše je pravda. :-) Vy horalové nevíte ani, že se ve slově vyráběly po 'L" píše ypsilon, když se jedná o pneumatiky [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Barbucha měl na kole přilepené loňské hovno z vola, proto mu to tak skáče. No a taky je lepší jezdit s vytazenym oknem, aby jsi si mohl vychutnat ticho v kabině a lahodný zvuk chrochtání. Já je hlučné nemám a neskáčou. Kdyztak tě svezu, až někdy přijedeš na sraz [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Jo tím já jsem známej, že jezdím na Barumech a ujíždím na Mogulu [emoji48] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Tři příspěvky za sebou? Jsi horší jak Radius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky