motosman Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jaj. To abych si vzal čisté spodní prádlo a dorazil SQ5kou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 A nechceš mě vzít a táhnout na laně? Chci ušetřit nějaký ten litr benzínu. Aby bylo o víkendu na krabičák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Bych ti urval přední nápravu. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Simtě. Můžeš být rád, že se ti ten diesel vůbec rozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) Motos jezdí ještě po staru....na benzín....;) Petrrr si zase vymejšlí důvody, proč nejet...nejdřív to byla manželka, kdyby náhodou rodila sousedovi sviště, ale ona nerodí, tak přemejšlí, proč nepojede Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Momentálně sedím v chrochtáku, ale jede to, jak splašený. 230kW a 650 Nm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 5 hodinami, Sabiza napsal: U Tebe je ovšem problém, že člověk čas od času neví, zda kecáš z hladu nebo ne. Nic, jdu Tě dál raději ignorovat. To máš z toho, že to všechno čteš... Já jak vidím jeho avatar, vím že je zle a je to na celovečerní četbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Říkal jsem si, že tak špatné to být nemůže a dám mu šanci. Byla to chyba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 1 hodinou, Petrrr napsal: Prodejte ty vase sunky. MHD ma budoucnost. Uz chapu praci Stana. Heh, to znám.... ale v busu jsem to nikdy neviděl !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Protoze jako spravny a zodpovedny ridic koukas pred bus a ne po picovinach [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 No jo, teď už je zima a venku toho moc ke koukání není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 21 minutami, motosman napsal: Momentálně sedím v chrochtáku, ale jede to, jak splašený. 230kW a 650 Nm. Mám ho taky a lepší třílitr jsem zatím nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Ty vooe zitra je sraz? Ja myslel ze až za týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Heh, to znám.... ale v busu jsem to nikdy neviděl !! Ja to znam. Ale v rs [emoji3][emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 4 hodinami, Pawouk napsal: Jejda, MHD jezdím mraky let, ale toto jsem tam ještě neviděl. Tohle už jsem taky někdy viděl, jen si nemůžu vzpomenout kde ... sakra to je krize ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Prodejte ty vase sunky. MHD ma budoucnost. Uz chapu praci Stana.[emoji23] Uprimne bych nechtel byt ta holka a pak ten, co by se k tomu mel priblizit. Z prazsky MHD by byl zanet mocaku (jen ofouknuti) to nejmensi. To máš z toho, že to všechno čteš... Já jak vidím jeho avatar, vím že je zle a je to na celovečerní četbu Mam to stejne, take jista individua nectu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Tak a Trump je prezident... co na to nas Amik Petrrrr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 ja fandím Bushovi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 A kdo jinej mel vyhrat? Clintovi neverim ani nos mezi ocima, jeho zena na tom nebude lip. Tramp alespon nic neskryva a mluvi uprimne. Zemana jsem nevolil, ale zatim se zda jako nejlepsi prezident co jsem zazil, tedy nyni bych jej volil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 AŤ ŽIJE TRUMP !!!! Kurva já se snad na srazu vožeru radostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Ja neverim ani jednomu z kandidatu. Trump je zlodej ktery dokaze dobre mluvit, Clintonova je zase naivni. Takze ja to nejak neprozivam. Uvidime jak se budou veci vyvijet. Kazdopadne Zeman me take prekvapil a az na nekdy nevhodny slovnik mi nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Prej bude na počest sleva v Mc. Donaldu[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 A není to jedno? Spíše bychom se měli koukat na to, co na to bude říkat Kim v Severní Korei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 (editace) Hele já to sleduji každým dnem, každou hodinu už tři roky, celou tu americkou politiku a zmanipulovaná média. Kvůli tomu ani nekoukám na naše zprávy, ale sleduji něco uplně jiného. A vítězství Trumpa je logické, naopak nelogicky mi vycházelo z mnoha důvodů, proč by to měla být ta válčení chtivá babizna. Takže za mě to není jednoznačně jedno, naopak je to strašně důležité, že vyhrál on. Protože se může opravdu hodně věcí změnit k lepšímu. Co bude říkat Kim? No ten nebude rád ani za jednoho z nich a dál bude strašit a vyhrožovat....tam se nic nezmění. Tohle musí bejt pro našeho kinderPetrrra, jakožto prdelolizce opičákova strašná rána. Myslím si, že sedí doma v křesle, tupě zírá na obraz Obamy v obýváku, který visí hned vedle tapety RAMky a přemýšlí, že se odpráskne Naopak já slavím, já jásám, otvírám šampáňo!!! To je můj den, slunné krásné dopoledne Editováno: 9. Listopad 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Zmanipulovaná media.... to je oblibena mantra zemana a trumpa... cili vlastne ne, ted uz to není demokracie.. ale každý, kdo napise proti me, je automaticky zmanipulovany :-D a uz v tu chvili clovek vi, ze bude nasledovat, jak trump vse vyresi :-D (a pak se taky dozvi, ze jedina nezmanipulovana media jsou sputnik, parlamentilisty, ac24 apod :-D) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky