Radius Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ja jsem Waze zkousel velmi dlouho, ale nemuzu si pomoct, me cas nikdy moc neusetril. Navic kolikrat te vede na silnici, kde slovo silnice je velmi honosne oznaceni (at uz kvalitou a nebo poctem retarderu na metr). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 S Waze jezdím už rok a nemůžu si stěžovat. Inteligentně mě vždy protáhne Prahou tak, abych opravdu neřešil zácpy a případné problémy na cestách. Reaguje v podstatě ihned na jakoukoli změnu v provozu. Z Chodova jsem ve 4 odpoledne jezdíval většinou hodinu, teď jezdím 30 - 40 minut. Sice jde o malou úsporu času, ale 20 minut mohu strávit výběrem krabičáku v Albertu. Hledá to prostě nejrychlejší cestu a je pouze na Tobě, jak si aplikaci nastavíš. Já chápu, že potřebuješ dokázat, že ta doprava ze severu je prostě na hovno, ale ona je na hovno všude. Celá Praha je od 8. hodiny prostě v prdeli a neuděláš s tím vůbec nic. A je Ti úplně jedno, kde budeš bydlet. Můžeš si vybrat, jakou část kolem Prahy si vybereš, protože D10 je věčně plná, takže cesta od Brandýsu nad Labem je téměř nereálná. Problémy tam hlásí v rádiu už v době, kdy já vyjíždím z domu. D11 je v podstatě ten samý případ, protože tak či tak musíš přes lanový most a štěrboholskou spojku. Tam to stojí pořád, protože už několik let v kuse něco rekonstruují. Potom je tu okolí Benice, Čestlic, atd... to asi nemusím komentovat, ne? Dvě cesty, které jsou buď úplně mimo nebo úplně mimo. Jesenice je bez solidní infrastruktury. Na západě jsou v podstatě dva, možná tři použitelné mosty přes Vltavu. Tím nejlepším, nejrychlejším a taky nejzrádnějším je Barranďák... pokud jedeš do práce v osm, je úplně jedno, kde prostě bydlíš. Praha je od osmé ráno prostě v hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ja nic nedokazuju, jen rikam ze to neni tak volne jak jsi myslel. A screen je ze 7:14, v 8 uz to bylo volnejsi, pac se kazdej bal aby dojel, tak se nekaknul doma a letel do prace, s tim ze se kakne v praci a pak zaslehali Prahu v 7 rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Jenže ukaž mi příjezd do Cajzlu, který je v dopravní špičce v pohodě a vesele průjezdný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Radeji budu zit na hranici chudoby na zapade nez abych tohle zazival. Bydlim 20km od Varu. Jezdim na 8h. A v praci jsem za 20min. s parkovanim primo u firmy v arealu kam ani jini nesmi. Brana na dalkac a zadnej stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Asi inflace. Budu muset přizpůsobit servisní konstantu.[emoji106] Sup doma. 52.000,- Kč za prohlídku 180tis. km. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ten tt si ze mě dělá asi prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ja taky nebyl nadsenej, ale na severu práce neni a kdyz jsem tehda po roce sehnal flek ajtaka ve skolstvi na severu cech, tak jsem byl nadsenej, jenze financni ohodnoceni a zadne bonusy + dojizdeni = prace nerentabilni. Navic praxe nula, alespon si to mysli firmy. A naopak jsem tam z hovna postavil funkcni zazemi a privedl skolu do 21. stoleti (online web/portal, online znamky, vse digitalni), ve firme kdyz se neco nedari, tak se to koupi nove a vezme se na to konzultant. No a neustale pridavani platu ucitelum zpusobilo, ze na nepedagogy penize nejsou = snaha kratit uvazek, takze zdar. Odesla ucetni, ja a uklizecka. Zbyli jen ucitele a rida. Navic nebyl jediny clovek, ktery by moji praci ocenil (ani slovne). A jeste nez jsem odesel, tak uz se ucitele hroutili, ze nic nebude zase fungovat a za 3 mesice slo vse do prd. a pak uz nebreceli jen ucitele, ale i zaci. A predstava ze po roce bez prace mi urad naridi delat skladnika v Tesku, sbohem a satecek severni cechy.Peeetr a neboj, muze se to stat kazdemu a jeste budes rad, jak stojis rano v kolone, hlavne ze mas praci co te bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 před 1 hodinou, motosman napsal: Asi inflace. Budu muset přizpůsobit servisní konstantu. Sup doma. 52.000,- Kč za prohlídku 180tis. km. Ti vzali Supa a dali Ti Fabii, ne? Za tu cenu by to tak odpovídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Nene. Jen servis po 180tis. a všechny kotouče + desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 A co to klepání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Hm... http://www.autorevue.cz/volkswagen-golf-ted-bude-umet-vypinat-motor-pri-uvolneni-pedalu-plynu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 VW a jejich sračky jdou fakt do kytek.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 před 12 hodinami, Stringo napsal: Tak chlapaci tady u nas uz pada ten bily nesmysl... alespon je trošku sranda na silnicích, lidi jezdí jak posraní a dají se ještě lépe předjíždět. letnáky for ever. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) před 51 minutami, Pawouk napsal: Hm... http://www.autorevue.cz/volkswagen-golf-ted-bude-umet-vypinat-motor-pri-uvolneni-pedalu-plynu Mě se u OCI taky samočině vypínal motor po uvolnění pedálu plynu - špatně fungovala klapka při volnoběhu. To bude ale asi jinej případ? Editováno: 10. Listopad 2016, autor: PavkaKorčagin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Tady to bude tentokrát vlastnost. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Pawouk: vyměnili kotouče a desky a prej to už nedělá. No uvidíme. Zítra bude delší cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 S tim motorem je to snad vtip ne...to se bude kurvit uz totalne... asi zainvestuju radsi do opravy svoji pixlu a budu s ni dalsich 10let jezdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 tohle si koupí pawouk. http://www.aaaauto.cz/cz/citroen-c4-cactus/car.html?id=144114899 stringo v pédéčku bych nejezdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ja bych to taky nejradeji vymenil, ale nezbyva mi na auto, jsem rad ze to tak nejak zvladam servisovat... manzelka zacina pracovat tak snad bude lepe,musim to jeste nejake 2 roky min.vydrzet... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 před 12 minutami, kokta7 napsal: tohle si koupí pawouk. http://www.aaaauto.cz/cz/citroen-c4-cactus/car.html?id=144114899 stringo v pédéčku bych nejezdil To už raději hnusnou OIII FL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 A to je ta nová C4 docela pěkné auto. A oni z toho udělají Cactus, mongolové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 to musím říct, že ve škodovce jsou fakt dementi horší auto snad nešlo udělat. ty blinkry to je teda stylovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Právě se na to dívám. Příšerné. Co ten Kabaň proboha bere? A kdo mu to schválil? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 šíleny oproti tomu O2 FL je krásny auto respektive třeba i ten superb se 4 válci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky