Stringo Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Nasi maji 206 1.2 nebo kolik bylo tech 50kw 4valec 2003 a maji najeto 180t km. Od novoty a taky bez problemu. Ale jak bylo receno, neni to hodno souzeni. Jezdilo to jen mezimesto v jednom nebou dvou lidech,garazovane a nehonene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To už je lepší cifra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To je jako bych já všude hlásal že je O II super a lepší auto nad ní není (když mám najeto jen 75 tkm). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 to mám najeto i já a už se mě povolila mezi nápravnice a odešli silentbloky včera sem s tou károu byl na technický, zabitý 2 hodiny kvůli tomu aby mě řekl, že vlastně mě to auto nemusel ani kontrolovat. Ledky mu nevadili, ani čiptuning ani vzpěra na podvozku, ani větší brzdy ani jiná kola s jiným ET. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Při tvém stylu se ani nedivím. To je spíš podivné, že to auto vůbec funguje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 (editace) pawouku pawouku, motor by AUDI AG ingolstadt, tak tam je kvalita zaručena!!! styl mám dobrej, motor krásně ohřeju až pak plnej když je možnost. ale hradeckej autorizák přišel hned na to, že mam povolenou mezi nápravnici, což sem ani nečekal že to vyřeší Editováno: 25. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 člověče, vždyť máš normální Octavii a to není sporťák, nýbrž rodinný vůz - to jsi si měl koupit nějakého sporťáka - třeba Octavii RS 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A nebo Fabii RS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 před 18 minutami, kokta7 napsal: to mám najeto i já a už se mě povolila mezi nápravnice a odešli silentbloky včera sem s tou károu byl na technický, zabitý 2 hodiny kvůli tomu aby mě řekl, že vlastně mě to auto nemusel ani kontrolovat. Ledky mu nevadili, ani čiptuning ani vzpěra na podvozku, ani větší brzdy ani jiná kola s jiným ET. Nějaký známý technik na TK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 před 3 minutami, Sabiza napsal: A nebo Fabii RS... Tý je škoda - to zprznili - napřed nafta a v další generaci DSG To se nedivím, že to nemělo úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 (editace) ne běžná STK. ještě aby jim to vadilo, tohle nemá šanci poznat. a jak jsou velký brzdy, to už tuplem nepozná. Editováno: 25. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Tý je škoda - to zprznili - napřed nafta a v další generaci DSG To se nedivím, že to nemělo úspěch. Já myslím, že je úplně jedno co v tom bylo. Byla to dvojková Fabie. Tu nezachrání nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 no jo, jezdí po silnicích o hodně horší auta, takže vadí hlavně prošlá lékarnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A já dneska předjížděl dodávku, která jela ve dvou pruzích. Předek v jednom a zadek už byl v druhém. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 (editace) před 3 minutami, stanmar napsal: no jo, jezdí po silnicích o hodně horší auta, takže vadí hlavně prošlá lékarnička. rozhodně moje auto je bezpečnější než to tvoje, lepší pneu, větší šířka, lepší brzdy, lepší tuhost podvozku, lepší tuhost kastle. vlastně máš oproti mě nebezpečné auto pro rodinu!!! Editováno: 25. Listopad 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To jsou zase bláboly. K čemu je ti lepší tuhost kastle v krutu, když to do tebe narve třeba náklaďák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 nebo autobus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 před 20 minutami, kokta7 napsal: rozhodně moje auto je bezpečnější než to tvoje, lepší pneu, větší šířka, lepší brzdy, lepší tuhost podvozku, lepší tuhost kastle. vlastně máš oproti mě nebezpečné auto pro rodinu!!! Ale já mám auto jako rodinné já s ním nezávodím - s Octávií závodí jenom nevybouřený a zastydlí puberťáci. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To je málo km na hodnocení... Ale prt, jakmile se auto dozije 10ti let a nema za sebou desitky drobnych zavad/reklamaci a nebo 100tis (v rozumnem case, pokud to nekdo nalita za 2 roky, tak to taky moc nevypovida), tak lze hovorit ze je kvalitni a nebo dobry kousek. Na 100tis a 5ti letech se to lame. To je jako bych já všude hlásal že je O II super a lepší auto nad ní není (když mám najeto jen 75 tkm). Hele na 1.8TSi a 75tis bez zrani oleje je zazrak a klidne to rikat muzes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Ale houby, to by při tebou udávaném nájezdu a létech už na silnicích nemohlo nic jezdit bez toho, že by to většinu času stálo někde v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Nazdar chlapci, jak se tu máte? Jen rychlá kontrola....zase mizím Není čas lítat po foru, musím pracovat, třináctý plat se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Co to tady breptáš? Vždyť v práci (tedy zaměstnání) beztak jenom chrápeš!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Jenom třináctý? Mně se blíží čtrnáctý. Ovšem chrápáním v práci si ho nevysloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Jo, a co hospoda v prosinci? Nahoď nějaké termíny - mám to dost nabité, tak ať ještě můžu případně provést nějaké změny (pokud to tedy ještě půjde). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A už je to tu. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-resi-neobvykly-prusvih-zasekly-tempomat-octavie-mel-zabit-ridice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky