Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Kecičky tvojí babičky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 6 minutami, Pawouk napsal: A v čem je lepší? Nevidí tam nic, co by bylo lepšího. Takhle to teď u nás vypadá... lépe vyhledává, lepší filtr spamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Iphone je snobárna a shitovka. Já jsem s Androidem naprosto spokojenej, ani jeden zásek, ani jedno selhání. Vše chodí uplně přepichově. Kromě toho mailu, že ho pošle vždycky až za pár minut. Pycha, pytel, pysk, netopyr, slepys, pyl atd. Clinte. Mel by ses vratit do zakkadni skoly. Ta Tva Cestina je hrozna. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Najednou Ti ty autoopravy asi nefungovaly co?[emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Na Pčko ten monitor stačí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ta kancelář to je krásný pravěk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 To je monitor jo? [emoji23] Ty vole ja myslel display nejake kalkulacky. Ja mam v praci 2x vetsi a mam 2 vedle sebe. 16Gb RAM, SS disk atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Kancelář provozních techniků a ne dámiček, co jenom zevlují po FB. Hehe, filtr spamu, jo? Jsem slyšel přesný opak a důrazné doporučení kontrolovat, co spadne do spamu, protože ten gmail tam háže kdeco a nejde to pořádně nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Tahle Dakota už je babička co marně mávala před APC na posádky a na Clinta a když nikdo nereagoval a ČSA ji přestaly sponzorovat vrátila se zpět do muzea. Clinte, jsou tyhle motorky k něčemu nebo k ničemu? http://autobible.euro.cz/dopravni-policie-si-poridila-135-novych-motocyklu-bmw-nakup-opet-zaplatili-ridici/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jo BMW jsou dobrý. Umí od všeho něco. Hlavně ty Gsa. Ale předražené. Zákazník holt musí zaplatit masivní reklamní kampaň a uplácení testů v časopisech [emoji23] U nás bohužel stejná snobarna jako IPhony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Dakotě jsem mával rád. Byla pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 39 minutami, Pawouk napsal: Kancelář provozních techniků a ne dámiček, co jenom zevlují po FB. Hehe, filtr spamu, jo? Jsem slyšel přesný opak a důrazné doporučení kontrolovat, co spadne do spamu, protože ten gmail tam háže kdeco a nejde to pořádně nastavit. tak to vůbec. nikdy mě tam nic nespadlo co jsem potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 aneb jak se utrácí krásně z daní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jojo chlupatý musí mít prostě báwa. Když to platíme že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 no jo no, ono taky kdo by jezdil v superbu. v tom jezdí jenom ožralej zeman a myslí si že má rolce s deštníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Audiny by měly být z daní, brambory jsou z povinnýho ručení. Taky bych koupil Audiny. Dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Stačily by jim Thálie za kilo [emoji41] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ja bych zase koupil Mustangy. Dobra volba. V Audi jezdi jen tepli kadernici. I kdyz SQ7 bych bral. To je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Pro policajty by byla Skoda i Thalie. Vim totiz jak se k tem autum chovaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 2 hodinami, Clint napsal: Já jsem si všiml, že už byla napůl rozebraná...myslel sem, že nějaká údržba a ona jde potvora uplně pryč.... Prej údržba - do sběrny jsi ji chtěl odvézt aby jsi měl na naftu ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 (editace) před 47 minutami, kokta7 napsal: aneb jak se utrácí krásně z daní A ty nějaký platíš ? Editováno: 12. Prosinec 2016, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Zrovna o tyhle auta se starají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 V 12.12.2015 at 17:49, Clint napsal: No ono to bylo vidět i na stříbrné, takže ve finále je to jedno a proti stříbrné je bílá více slušivá. Nejhnusnější je ale ta buzerantská modrá, světle modrá....kdo jí tu jen vlastně má na kinderu???? Kokta: ještě že máš tmavě modrou co? Naopak, zkušenost z praxe je opačná, modrá Denim ve spojení s rapem je hotovej kočkolap. Lízátka tak 23 - 28 let atakují rapida. Ještě že rapid není kabriolet. Clintův tchán a Petrrr by to mohli potvrdit, kdyby chtěli. Mám problémy dojet včas do cíle a také se dostat na fórum. Jen jednou byla fanynka starší. Zastavil jsem v Karlových Varech vystoupím z auta a utíká ke mě chlapeček, ruce roztažené a volá tatínku, tatínku. Kouknu kolem sebe, nikdo nikde kromě přicházející maminky. Klučina mě narazí do kolen. Hned mě napadlo, že někdo s podobnou barvou si tady užívá a kdoví co bude kluk chtít a jestli jej neposlala maminka. Akorát jsem procedil, to ses spletl indiáne, nechal si ukázat cestu a prchal jsem pryč. No má to i rub jako všechno. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Ten Petrrr, to je teda nadsamec [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Takže když koupím Kinderkáru v debil modré, budou stát zástupy ženských a budou jásat štěstím? Už víme, čím opravdu jezdí Pancho. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Aby ten zástup ženských nebyly žádosti o alimenty. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky