Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Iphone je snobárna a shitovka. Já jsem s Androidem naprosto spokojenej, ani jeden zásek, ani jedno selhání. Vše chodí uplně přepichově. Kromě toho mailu, že ho pošle vždycky až za pár minut.

Pycha, pytel, pysk, netopyr, slepys, pyl atd. Clinte. Mel by ses vratit do zakkadni skoly. Ta Tva Cestina je hrozna.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Najednou Ti ty autoopravy asi nefungovaly co?
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle Dakota už je babička co marně mávala před APC na posádky a na Clinta a když nikdo nereagoval a ČSA ji přestaly sponzorovat vrátila se zpět do muzea.

Clinte, jsou tyhle motorky k něčemu nebo k ničemu?

http://autobible.euro.cz/dopravni-policie-si-poridila-135-novych-motocyklu-bmw-nakup-opet-zaplatili-ridici/  

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, Pawouk napsal:

Kancelář provozních techniků a ne dámiček, co jenom zevlují po FB. Hehe, filtr spamu, jo? Jsem slyšel přesný opak a důrazné doporučení kontrolovat, co spadne do spamu, protože ten gmail tam háže kdeco a nejde to pořádně nastavit.

tak to vůbec. nikdy mě tam nic nespadlo co jsem potřeboval.

Odkaz ke komentáři

V 12.12.2015 at 17:49, Clint napsal:

No ono to bylo vidět i na stříbrné, takže ve finále je to jedno a proti stříbrné je bílá více slušivá. Nejhnusnější je ale ta buzerantská modrá, světle modrá....kdo jí tu jen vlastně má na kinderu???? :kol-46:

Kokta: ještě že máš tmavě modrou co?

Naopak,  zkušenost z praxe je opačná, modrá Denim ve spojení s rapem je hotovej kočkolap. Lízátka tak 23 - 28 let atakují rapida. Ještě že rapid není kabriolet. Clintův tchán a Petrrr by to mohli potvrdit, kdyby chtěli. Mám problémy dojet včas do cíle a také se dostat na fórum.

Jen jednou byla fanynka starší. Zastavil jsem v Karlových Varech vystoupím z auta a utíká ke mě chlapeček,  ruce roztažené a volá tatínku, tatínku. Kouknu kolem sebe, nikdo nikde kromě přicházející maminky. Klučina mě narazí do kolen. Hned mě napadlo, že někdo s podobnou barvou si tady užívá a kdoví co bude kluk chtít a jestli jej neposlala maminka. Akorát jsem procedil, to ses spletl indiáne, nechal si ukázat cestu a prchal jsem pryč. No má to i rub jako všechno.    

• Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...