kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 kdy je vůbec sraz? tož klinte, dyť si s tím taky furt v servise. 20x už kuna, 50x vrzání interiéru a ted ti to nestartuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Jestli ti ta potvora nenakousla i nějaký ten drátek v motoru. Holt to budou muset zkoušet, pokud něco neobjeví a pokud to není nějaká systémová vada těchto motorů. Prostuduj si ty technické konference, co jsou v sekci FIII > Ostatní > Dílenské příručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Klint to dá do autorizáku a oni to poladí šroubovákem co lidi psali, tak jim blbě startovali 135kw TDI u O3. že jim to startovalo hrozně dlouho. ono to je už z výroby Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Pawouk ulovil malého ještěra a pochutnával si na něm. https://www.novinky.cz/koktejl/423464-pavouk-ulovil-maleho-jestera-a-pochutnaval-si-na-nem.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Hele Clinte a startuješ hned, nebo necháš naběhnout kontrolky a start až poté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 On nenecha nabehnout kontrolky, ale kuny a pak startuje. [emoji3] Mne se treba protoci rucicky a pak startuji. Presto Rapid startuje za studena uz od novoty na 2-3 otacky starteru. Octa dehet startovala na prvni brnknuti. Bylo mi tehda vysvetleno ze to ma snimac vacky a kdesi cosi a proste to ceka na optimalni natoceni vacky. A nebo je to schvalne kvuli rozvodum coz si myslim ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) před 20 minutami, motosman napsal: Hele Clinte a startuješ hned, nebo necháš naběhnout kontrolky a start až poté? Motosi...nezapomeň že mám tlačítko Prostě zmáčknu. No systémové to nebude, protože do této doby byl klid. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Takže zmáčkneš tlačítko, zapneš startovací sekvenci, pustíš ho a motor točí dokud to nechytne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Zmáčknu a pustím. zapne se žhavení ted v zimě, chvíli to čeká, mezitím proběhnou ručičky, svítí spirála a pak to nastartuje. Pokud je teplo, žhavení se nespouští. Mám dojem, ale nemám to přesně vysledovaný, že někdy to chce startovat hned bez žhavení ted v zimě a to je právě v prdeli. Točí to deset sekund a pak to blafne.... A nebo to nažhaví málo.... Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Zkus tedy sledovat kontrolku žhavení, jestli vůbec svítí. Ať jim dáš co nejvíc informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 oni žádný nepotřebují, oni mají manuál a diagnostiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Pawouku: přesně tak, sleduji to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Tak mě to napadlo, protože ho mám taky. Pokud šlápnu na brzdu, startuje hned. Pokud ne, tak se rozsvítí kontrolky a šlápnutí na brzdu startuju. Ale mám dsg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Clinte, vím co s tím máš... je to rozbitý a KinderPetr teď s Vencou zapíjí to, že jejich krám není jediný, co má problémy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Taky Skodovka rozesila? Hyundai jo a koukam i Dacka.Vcera jsem myslel na Motose a PanchaA zde maji ukazku mas, at se lepe vybira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 jestli škoda rozesílá fotky jak si managment žere za prachy zákazníku s fotkou kde je smazaná původní audina a dokreslené naše vysněné auto ? Ne to fakt nedělá :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Jo toz poziral jsem si ja, kamaradi VOLALI, tak jsem dorazil a dobre jsem udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 To jakože Dacia spamovala e-mail takovou sračkou? Bych jim ten laptop, na kterým bych si to přečetl, omlátil o hlavu. Dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Pokud by sis před tím omylem nevydrápal oči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Aha to byla ukázka a tobě dali nějakou 100gr flaksu. [emoji23] Škodovka tenhle spam nepotřebuje. I moje dcera ví, že v zimě dojedem. Nepotřebuji upozorňovat, že ty střepy v zimě nejezdí a abych raději zústal doma v teple.[emoji12] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Dojedeš... pokud Ti nesní auto kuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Nene. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 (editace) http://www.auto.cz/americky-trik-dieselgate-volkswageny-vraci-vraky-101305 Po přečtení článku nestačím zírat. Jak může někdo akceptovat auto v takovém stavu? Pokud mají v podmínkách napsáno, že musí vrátit "provozuschopné vozidlo", tak snad auto bez světel a dalších zákroků, které tam popisují, není provozuschopné vozidlo... někdy se nestačím divit, co ti lidi vymyslí. A pak že Češi jsou hovada a vynalézavé kuny. Editováno: 14. Prosinec 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Jen jestli vůbec ve skodovce vedi jak se posila email , napr ceska Posta o emailech zatim nevi.To vis Moto argentinska svickova, zadnej rostenec - dostanes vetsi flak, za to tucnej/prorostlej. Ja radsi kostku ve skluzu, ale pekne libovouckou. Nekdo jede na kvantitu - skodovka, jinej na kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Ad VV, ja si zase myslim ze je to cajk. Kdyz VV prodal autovrak, ktery nebyl schvalen pro provoz na pozemnich komunukacich - byl pouze pojizdny, tak proc jim ten autovrak nevratit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky