Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jestli ti ta potvora nenakousla i nějaký ten drátek v motoru. Holt to budou muset zkoušet, pokud něco neobjeví a pokud to není nějaká systémová vada těchto motorů. Prostuduj si ty technické konference, co jsou v sekci FIII > Ostatní > Dílenské příručky.

Vloženo (editace)

Klint to dá do autorizáku a oni to poladí šroubovákem :D

co lidi psali, tak jim blbě startovali 135kw TDI u O3. že jim to startovalo hrozně dlouho. ono to je už z výroby :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

On nenecha nabehnout kontrolky, ale kuny a pak startuje. [emoji3]
Mne se treba protoci rucicky a pak startuji. Presto Rapid startuje za studena uz od novoty na 2-3 otacky starteru. Octa dehet startovala na prvni brnknuti. Bylo mi tehda vysvetleno ze to ma snimac vacky a kdesi cosi a proste to ceka na optimalni natoceni vacky. A nebo je to schvalne kvuli rozvodum coz si myslim ja.

Vloženo (editace)
před 20 minutami, motosman napsal:

Hele Clinte a startuješ hned, nebo necháš naběhnout kontrolky a start až poté?

Motosi...nezapomeň že mám tlačítko :D  Prostě zmáčknu.

No systémové to nebude, protože do této doby byl klid.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Zmáčknu a pustím. zapne se žhavení ted v zimě, chvíli to čeká, mezitím proběhnou ručičky, svítí spirála a pak to nastartuje. Pokud je teplo, žhavení se nespouští.

Mám dojem, ale nemám to přesně vysledovaný, že někdy to chce startovat hned bez žhavení ted v zimě a to je právě v prdeli. Točí to deset sekund a pak to blafne....

A nebo to nažhaví málo....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak mě to napadlo, protože ho mám taky. Pokud šlápnu na brzdu, startuje hned. Pokud ne, tak se rozsvítí kontrolky a šlápnutí na brzdu startuju. Ale mám dsg.

Vloženo

jestli škoda rozesílá fotky jak si managment žere za prachy zákazníku s fotkou kde je smazaná původní audina a dokreslené naše vysněné auto ? Ne to fakt nedělá :-)

• Pozitivní 1
Vloženo

Aha to byla ukázka a tobě dali nějakou 100gr flaksu. [emoji23]
Škodovka tenhle spam nepotřebuje. I moje dcera ví, že v zimě dojedem. Nepotřebuji upozorňovat, že ty střepy v zimě nejezdí a abych raději zústal doma v teple.[emoji12]

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

http://www.auto.cz/americky-trik-dieselgate-volkswageny-vraci-vraky-101305

Po přečtení článku nestačím zírat. Jak může někdo akceptovat auto v takovém stavu? Pokud mají v podmínkách napsáno, že musí vrátit "provozuschopné vozidlo", tak snad auto bez světel a dalších zákroků, které tam popisují, není provozuschopné vozidlo... někdy se nestačím divit, co ti lidi vymyslí. A pak že Češi jsou hovada a vynalézavé kuny.

Editováno: , autor: Sabiza
Vloženo

Jen jestli vůbec ve skodovce vedi jak se posila email :D, napr ceska Posta o emailech zatim nevi.

To vis Moto argentinska svickova, zadnej rostenec - dostanes vetsi flak, za to tucnej/prorostlej. Ja radsi kostku ve skluzu, ale pekne libovouckou. Nekdo jede na kvantitu - skodovka, jinej na kvalitu.

f1ed03fba59017c0213e0b040a59cb68.jpg

Vloženo

Ad VV, ja si zase myslim ze je to cajk. Kdyz VV prodal autovrak, ktery nebyl schvalen pro provoz na pozemnich komunukacich - byl pouze pojizdny, tak proc jim ten autovrak nevratit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...