Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Aha, tak to snad půjde posunout na 13 nebo 14 hodin, nebo ne? Já v tom nevidím problém. A to přijdeš na mašině? Máš na ní zimní pneu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ja zkusim taky dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Takovej blázen už nejsem. Stárnu, ale člověk nikdy neví... Však za rok bude zase [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ale tam se jezdí na starých jawách ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Video o úklidu sněhu na letišti Václava Havla... Clinta jsem tam neviděl, ale jinak technika fakt pěkná! Video je až na konci článku https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/snezeni-a-zaveje-policie-hlasi-prvni-nehody-na-liberecku-zada-nevyjizdejte-8145 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 A kde tohle letiště je? Jo a bude to asi jediná technika co dneska vyjela. Podle zpravodajství, nic nesvědčí o opaku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 No Ruzyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Kurňa takové krásné ráno. 80km za 3 hod. ;-) Jedno lehké zapadnutí, jízda po poli......já ten sníh miluji. Doufám, že ještě napadne. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Já měl noční a byla to zase jedna směna, kdy si člověk řekne, že si musí zasloužit ty peníze No a dnes mě čeká další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Copak, snad neočekáváš pořádnou sněhovou vánici? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 (editace) dneska v přikopě tolik lidí a hlavně dodávky a menší nákladní auta.... jezdí po vedlejších cestách, to člověk nepochopí. Editováno: 4. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 co na tom nechápeš? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Kokta umí jezdit jenom po dálnici, tak proto to nechápe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 (editace) nechápu že lidi s dodávkama a nákladákama jezdí do zavějí a do kopcu atd kde na 100% zapadnou. kdybych to řídil já, tak jedu max po 1 třídě silnic, kde je to udržované na 100%. Jsou to bezmozci. Meleš houby klinte, právě přes týden jezdím všemožnýma prdelema, protože tady prostě dálnice nemáme v tomhle zapadákově na rychlý přesun.... Editováno: 4. leden 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Myslíš jako kolínskou, nebo kutnohorskou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Tak se přestěhuj do civilizovaných končin. No, Clint asi dnes v noci bude muset máknout - pěkně to tady sype a docela fouká. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 (editace) prej začnou stavět dálnici na trutnov z Hradce a z Hradce na Mohelnice. to chci vidět Editováno: 4. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Tvl to mi byl čert dlužnej tu dnešní noční. Ještě navíc ke mě mrskli kameramana ČT1 a celou dobu chodí se mnou :-( 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Tak co děláš tady? Hrablo a makej. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Já jsem jim do kamery řekl, že kromě toho jsem ještě šéfem klubu a že Petrrr je bezďák a plačka [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 A kdy to budou vysílat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Petrrr uz s nami skoncil [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Asi se přesunul na jiné forum.....Dacia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky