kokta7 Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 No jo nemuzes spat v praci tak si i unaveny a musis spat doma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Ja dolevam standardne pred koncem vymeny oleje do tech 0,5l oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Kašlu na Kodiaka - tohle je pořádný SUV .. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 https://www.novinky.cz/auto/425785-brusel-jde-po-cesku-kvuli-emisim-novych-aut.html Poslední odstavce - konec čipování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Ani ne. Úprava chipem bude muset mít atest. Tak jako má třeba Audi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Jasně, ale kolik čipovačů to bude mít? A získat takový glejt pro ně nebude levné, pokud toho budou vůbec schopni. Audi má poněkud jiné finanční a technické možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Mám tu pár adeptů na dobrou koupi Aby plačka Petrrr viděl (tedy pokud sem ještě má odvahu přijít, až se vyléčí z omrzlin z nádraží), že nejen Škodovky trpí problémy, protože dneska si člověk nevybere. A za dražší auta holt člověk vymázne v servisu víc peněz..... http://autobible.euro.cz/pet-luxusnich-bazarovych-suv-ktera-lakaji-cenou-ale-jsou-cernou-dirou-na-penize/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 jj, to je ta echt deutsche technika - samé nové špičkové technologie a obvykle to nepřežije ani 100 000 km... Jenže oni už neumí pořádně ani "normální" motory. Asi si příště koupím elektromobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Ono to k tomu všechno spěje. Všichni budeme mít elektromobily, i Kokta. Bude závodit v Cupře po dálnici s motorem se zvukem šicího stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Fuuuj. Nikdy, radsi pak 20 let stary auto nez tyhle vase modni veci od retardnich nemcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Na přední okno fólii za 40kč. Za půl minuty nandaná a za 10 vteřin sundaná. Sem línej tahat se s flaškama s vodou a řešit nastartovaný auto než oškrábu boční okýnka a uklidím fólii je úchylka [emoji4] Taky bych daval, ale dneska maj ty auta gumovy/semisovy tesneni a podle me to neni dobre tam neco zavirat. Pak se majitele 03 divej, ze jim neco susti u ucha za jizdy na dalnici, jestli to neni prave treba kvuli tem ruznejm foliim atd.I pritelkyne ma zakaz cokoliv zavirat do oken/vchodovych dveri. Vsude je tesneni a to tim ozvejka. A nechape, ze sousedka vedle tam ten venec muze mit.A dalsi soused tam ma skriplou snuru na svetylka a kamos kabelove cidlo k teplomeru.Tak to já blafám. Mě benzín voni. Už jsem viděl spoustu lidí, kteří nejdříve odházeli auto a pak zjistili, že nenastartují.Motor je jak člověk. Ten se taky neprobudí a rovnou na maraton. Chce to chvilku na probrání... Jo u TSi se to musi, jinak preskocis a nedoskocis jenom fakt se bojím koupit jakýkoliv auto, protože od toho roku 2007-2008 to jsou fakt samý sračky. Citroen jumper 2008, když takhle mrzne a stojí venku třeba 3 dny. Tak přes den na sluníčku auto trošku roztaje a po krytu motoru a po sání vzduchu steče voda do startéru a druhej den ráno, auto nenastartuješ, protože je zamrzlej startér [emoji4] takže napojit nabíječku na startování, teče tam víc proudu a větší napětí a po 2 pokusech auto naskočí... a v autorizáku ti řeknou, že o tom ví i výrobce ale vysral se na to opravu. Nebo zkusit třeba 20x krátký startování, ale to moc nefunguje... Dodelej doma ne.Nojo přetáhl jsem interval výměny oleje. Měním vždy po 15 tis. Ale teď nemám absolutně čas na nic, natož zajet do servisu. Snezi vid , zadna flakacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Zrovna mi volal soused, že jim už u druhého Yeti vlivem mrazu a pnutí vybouchlo zadní okno na milión kousků. To je sranda co Prej je to nějaká jejich častá závada Editováno: 9. leden 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 No tohle bych spis cekal u Octy liftbacku, tam se to za jizdy musi pekne kroutit. Ale u vsech 3 rad, ktere jsem mel nebo mam, tak se mi to nestalo. Nastesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Nojo, člověk čeká a ono je to všechno jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Tak Alroudek dnes prodaný, snad bude dobře sloužit novému majiteli. No a já budu přemýšlet čím ho nahradím.....Teda jestli ho vůbec něčím nahradím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Clinte, jo to je zname, samo boucha.Voice,Neboj do pul roka ti to priveze , na plataku. Tedy pokud si neprodal papirove autovrak a nebo smontovane nahradni dily do podoby vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 vždyť to bylo skoro nové, je to ještě v záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Rádius to od tebe chce koupit, ale za tu korejskou plečku mu v bazaru nabízejí jen 5 tis korun Editováno: 9. leden 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Auta v zaruce jsou nejhorsi , podivej se na Peetra, je po zaruce a nema problem.Clinte kdy ty z toho vyrostes - zenskou ani auto bych po kamarádovi/znamem nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 zadní okno bouchalo i u FI, nic nového.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 mě zase bouchá tapec u řidiče, řešení. dám si sluchátka nahlavu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Mně svého času bouchlo u Felicie - prý taktéž nic neobvyklého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Já raději nevyjíždím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 to se máš, hold nejsem pražská kurva, která má furt dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky