Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To víš, on je teď Radius nakloněný spíše Rumunsku. Teď je rumunský vlastenec. [emoji38]

To vis, kdyz vidim to trendy ctyrocko, tak bych brecel. Pak si nejaky radoby pan udela amnestii (netreba mluvit o dusledkach) a po tydnu amnestovani zase sedi. Tak je lepsi nemluvit na hlas odkud jsem a hlasit se jinam.
Vloženo
před 17 hodinami, stanmar napsal:

naštěstí Yetiho s pohonem 4x4 :scooter:

Ty to někde rozšviháš a pak budeš brečet, že nemáš peníze :D

• Pozitivní 1
Vloženo
před 32 minutami, Voice napsal:

Radek Hulán :D

Přesně toto... ten projekt nemá za 1) budoucnost a za 2) bych raději makal u sockopetra na nádraží, než abych dělal pro Hulána.

Vloženo
před 2 hodinami, Clint napsal:

Ty to někde rozšviháš a pak budeš brečet, že nemáš peníze :D

No to už by muselo bejt, já se k tomu choval ještě líp než ke svému autu.....

Nemám rád dávat tomu "kotel" i když to není moje.

V těch podmínkách ten pohon 4x4 neměl chybu, s předokolkou by to bylo utrpení vyjet až nahoru. Tentokrát tam mělo dost aut řetězy.

Vloženo

Konečně mám doma ten cár papíru. Ještě musím počkat, až zmizne to bílé svinstvo a jdu ze sebe dělat stavitele.

PlačkoPetr má už u nás brigádu, bude kopat vinný sklípek pro krabičák. Prý dokáže vykopat i odpad, tak jsem na něj zvědavej.

IMG_20170116_162538 - Copy.jpg

Vloženo

Ptal jsem se na FB kinderPlačky, jestli odvolá svoje učení o nekvalitních vozech koncernu a zachrání si tím život v klubu, ale rozhodl se, že své učení neodvolá, že tomu zasvětil celý svůj život. Je to takový náš kinderHus :D  Zřejmě se chce stát mučedníkem :D

Vloženo

Jojo to by kinderPlačkovi udělalo radost. On sem určitě chodí a čte to, ale čeká, až ho Pawouk odprosí a řekne, že všechno co plačka řekl je svatá pravda.

• Pozitivní 1
Vloženo

@Clint hledá nové kolegy na letišti. Dneska to na mě vybaflo v rádiu po cestě do práce. Prý už na to náčelník nestačí sám, tak potřebuje pomocné ruce - http://cah.jobs.cz/letiste-praha-detail-pozice/?id=G2-1060465635-aden_brand0&rps=186

Ale koukám, že platí více než dobře. V rádiu sice říkali 30 tisíc měsíčně, ale i tak... asi nechám své současné práce, kde nic nedělám a půjdu strážit letiště.

Vloženo

Jo jinak Clinte, manželka Ti vzkazuje, že pokud v sobotu pojedeš jako dobytek, tak Tě pobodá nožem. :D  Teda předpokládám, že TAXI CLINT stále platí...

Vloženo

Ne, jen když jsem ji řekl, že nechávám auto u letiště a poveze mě náčelník, orosilo se ji čelo, zeptala se, zda jezdí jako člověk nebo jako plačka, která to chce raději narvat do stromu a upozornila na fakt, že se bojí. :D

Vloženo
Před hodinou, Sabiza napsal:

Jo jinak Clinte, manželka Ti vzkazuje, že pokud v sobotu pojedeš jako dobytek, tak Tě pobodá nožem. :D  Teda předpokládám, že TAXI CLINT stále platí...

Ale na druhou stranu, když tě povezu slušně, tak si jí pak můžu půjčit že jo? :D

Vloženo

Já si snad pořídím Kinderkáru, aby plačka jezdil na srazy s pocitem, že není jediný, kdo je šikanovaný za auto. Teď ještě nastává otázka... 1.2 TSI nebo 1.6 TDI?

Vloženo
před 2 minutami, Sabiza napsal:

Já si snad pořídím Kinderkáru, aby plačka jezdil na srazy s pocitem, že není jediný, kdo je šikanovaný za auto. Teď ještě nastává otázka... 1.2 TSI nebo 1.6 TDI?

1.0 TSI

Vloženo
před 19 minutami, Sabiza napsal:

SABIZA,  prosím Tě Kindercar nekupuj, to by jsi se nám pak pohyboval v sekci rapid a když jsem včera četl tvé rady jenom ohledně VIN kódu,  to by nebylo dobrý :D 

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...