Radius Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 To víš, on je teď Radius nakloněný spíše Rumunsku. Teď je rumunský vlastenec. [emoji38] To vis, kdyz vidim to trendy ctyrocko, tak bych brecel. Pak si nejaky radoby pan udela amnestii (netreba mluvit o dusledkach) a po tydnu amnestovani zase sedi. Tak je lepsi nemluvit na hlas odkud jsem a hlasit se jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 17 hodinami, stanmar napsal: naštěstí Yetiho s pohonem 4x4 Ty to někde rozšviháš a pak budeš brečet, že nemáš peníze 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 @Petrrr: Ty teď jezdíš v Asii? http://www.autorevue.cz/skodu-rapid-provrtaly-bambusove-tyce-nehoda-ale-skoncila-stastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Od brezna bychom mohli davat srazy blize Plzni, prijedu ukazat noveho Medvedawww.jobs.cz/rpd/1173054777/?rps=74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 32 minutami, Voice napsal: Radek Hulán Přesně toto... ten projekt nemá za 1) budoucnost a za 2) bych raději makal u sockopetra na nádraží, než abych dělal pro Hulána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Ty to někde rozšviháš a pak budeš brečet, že nemáš peníze No to už by muselo bejt, já se k tomu choval ještě líp než ke svému autu..... Nemám rád dávat tomu "kotel" i když to není moje. V těch podmínkách ten pohon 4x4 neměl chybu, s předokolkou by to bylo utrpení vyjet až nahoru. Tentokrát tam mělo dost aut řetězy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Konečně mám doma ten cár papíru. Ještě musím počkat, až zmizne to bílé svinstvo a jdu ze sebe dělat stavitele. PlačkoPetr má už u nás brigádu, bude kopat vinný sklípek pro krabičák. Prý dokáže vykopat i odpad, tak jsem na něj zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Plačka se teď doma hlavně kope do zadku nudou [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Ptal jsem se na FB kinderPlačky, jestli odvolá svoje učení o nekvalitních vozech koncernu a zachrání si tím život v klubu, ale rozhodl se, že své učení neodvolá, že tomu zasvětil celý svůj život. Je to takový náš kinderHus Zřejmě se chce stát mučedníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Čest jeho památce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 před 3 hodinami, Voice napsal: Radek Hulán to je majstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Je to velký pán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Jojo to by kinderPlačkovi udělalo radost. On sem určitě chodí a čte to, ale čeká, až ho Pawouk odprosí a řekne, že všechno co plačka řekl je svatá pravda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 @Clint hledá nové kolegy na letišti. Dneska to na mě vybaflo v rádiu po cestě do práce. Prý už na to náčelník nestačí sám, tak potřebuje pomocné ruce - http://cah.jobs.cz/letiste-praha-detail-pozice/?id=G2-1060465635-aden_brand0&rps=186 Ale koukám, že platí více než dobře. V rádiu sice říkali 30 tisíc měsíčně, ale i tak... asi nechám své současné práce, kde nic nedělám a půjdu strážit letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Jo jinak Clinte, manželka Ti vzkazuje, že pokud v sobotu pojedeš jako dobytek, tak Tě pobodá nožem. Teda předpokládám, že TAXI CLINT stále platí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ono se jede s babama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ne, jen když jsem ji řekl, že nechávám auto u letiště a poveze mě náčelník, orosilo se ji čelo, zeptala se, zda jezdí jako člověk nebo jako plačka, která to chce raději narvat do stromu a upozornila na fakt, že se bojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Tak to jo. Už jsem se lekl, že bude poloviční zábava a 2x taková útrata. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Před hodinou, Sabiza napsal: Jo jinak Clinte, manželka Ti vzkazuje, že pokud v sobotu pojedeš jako dobytek, tak Tě pobodá nožem. Teda předpokládám, že TAXI CLINT stále platí... Ale na druhou stranu, když tě povezu slušně, tak si jí pak můžu půjčit že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ptal jsem se KinderPlačky, jestli nechce vzít taky, ale prej se mu ještě Pawouk neomluvil, tak že prej ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Já si snad pořídím Kinderkáru, aby plačka jezdil na srazy s pocitem, že není jediný, kdo je šikanovaný za auto. Teď ještě nastává otázka... 1.2 TSI nebo 1.6 TDI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 před 2 minutami, Sabiza napsal: Já si snad pořídím Kinderkáru, aby plačka jezdil na srazy s pocitem, že není jediný, kdo je šikanovaný za auto. Teď ještě nastává otázka... 1.2 TSI nebo 1.6 TDI? 1.0 TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Počkej na 1.0 tsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 před 19 minutami, Sabiza napsal: Já si snad pořídím Kinderkáru, aby plačka jezdil na srazy s pocitem, že není jediný, kdo je šikanovaný za auto. Teď ještě nastává otázka... 1.2 TSI nebo 1.6 TDI? SABIZA, prosím Tě Kindercar nekupuj, to by jsi se nám pak pohyboval v sekci rapid a když jsem včera četl tvé rady jenom ohledně VIN kódu, to by nebylo dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky