Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) pičo to je štreka, do chacharistánu nejedu ještě ani nemam dálničku Editováno: 28. leden 2017, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Před hodinou, kokta7 napsal: koukam, že svině španělský taky podražili lehce. http://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_SEAT/S/models Škoda, Toledo bylo ještě za přijatelné peníze. Teď si člověk může člověk koupit klasickou Kinderkáru a vyjde mu to stejně. před 8 minutami, Petrrr napsal: Jo ty myslis nez ty sracky Octavie Pawouku klidne. Kdy mam v tom Puppu zamluvit ta mista. Ale napadlo me to. Pekne misto bych mel. Nejlepsi kolena jaka jsem kdy jedl. V podstate soucast pivovaru Chodovar. Ale pro Vas Prazaky co neumi jezdit na snehu a a auta co musi mit ve vzduchu smog aby fungovala by tam ani nedojela. To uz nemluvim o lenosti jakou Prazaci obvykle oplyvaji. http://www.chodovaplana.info/restaurace-ve-skale.php Ty vole, vždyť je to někde v Holandsku. Je to hrozně daleko a drtivá většina lidí by tam nedojela, protože jim ty benzíny žerou moc. Objevil by se tam maximálně dehťák Clint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Já a Beuticek [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Nechám své retard auto u Tebe, tentokrát místo Pancha a pojedu s Tebou. Jinak nabíječku jsem vyřešil novou baterkou. Baterka byla stejně několik let stará, takže jsem se na to vykašlal a prostě novotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Udělal jsi dobře, protože tobě to auto bude ještě mnoho let muset sloužit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tak správně, chcíplou baterku zásadně nikdy nenabíjím, ale rovnou kupuji novou. Mám na ně ovšem štěstí, vydrží mně i přes můj styl provozování auta v zimě (většinou stojí 3-4 týdny v garáži, kde mrzne) docela dost dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 A teď si představ, že nemusíš dávat hromadu peněz za baterku, protože potřebuješ jen 44Ah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 skladovat veterána, o to tu běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 3 minutami, Sabiza napsal: A teď si představ, že nemusíš dávat hromadu peněz za baterku, protože potřebuješ jen 44Ah. Já mám 44Ah baterku, takže až umře, poletí ven z auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Nechce někdo koupit vyšluslou baterku? Leží mi doma už třetí rok...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 C, zabari. Ja mam 36Ah. Pawouku v Garazi ti ta baterie vydrzi, ale provozuj to auto tak aby sralo venku a budes koukat. Zaklad je jezdit a ne uplne kratke trasy. Mne kazda baterie vzdy vydrzela min. 7 let. Auta parkovana venku. Ano i u 6 let stare Thalie -18 co bylo nedavno a na prvni stouch. Rapid samo take i kdyz jsem mel s tou micro baterkou obavy.No dalo se to cekat. Lini Prazaci. Na zapad se vam nechce. Zkusim jeste popremyslet o jine lokaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Pánko, já stará cigán zoberiem zadarmo, i dajaký šrot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Já s tím problém nemám. Vzal bych i domácí, ať vidí, jak se žije ve středověku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) před 20 minutami, Pawouk napsal: Já mám 44Ah baterku, takže až umře, poletí ven z auta. co to máš za auto asi nějakej kinder kár se furt směješ Petrovi a sám máš malou baterku to i já v tom svým krámu mám 72Ah Editováno: 28. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Takovou lepší kinder car. A k čemu by mně byla silnější, když tahle je naprosto dostačující? To by byly jen zbytečně vyhozené peníze. před 13 minutami, Petrrr napsal: C, zabari. Ja mam 36Ah. Pawouku v Garazi ti ta baterie vydrzi, ale provozuj to auto tak aby sralo venku a budes koukat. Zaklad je jezdit a ne uplne kratke trasy. Mne kazda baterie vzdy vydrzela min. 7 let. Auta parkovana venku. Ano i u 6 let stare Thalie -18 co bylo nedavno a na prvni stouch. Rapid samo take i kdyz jsem mel s tou micro baterkou obavy. No dalo se to cekat. Lini Prazaci. Na zapad se vam nechce. Zkusim jeste popremyslet o jine lokaci. Namyslím si, že je mezi tím nějaký extra rozdíl. Teď je tam určitě pod -5°C. A bude ještě nějaký čas po tom, co venku bude nad nulou. Baterka je stará přes šest let. V práci zase auta jezdí jen krátké trasy a baterky většinou v pohodě drží. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 44Ah mám v motorce 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 A kdybys ju měl v autě, možná Ti kuna nežere hadice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 1 hodinou, Clint napsal: Já a Beuticek Presne. Vsichni se nam smejou, ze jsme chrochtove, ale my dojedeme kamkoliv, pac spotrebu neresime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Přesně tak. Můžeme to valit 160 a za pět litrů [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: Takovou lepší kinder car. A k čemu by mně byla silnější, když tahle je naprosto dostačující? To by byly jen zbytečně vyhozené peníze. Namyslím si, že je mezi tím nějaký extra rozdíl. Teď je tam určitě pod -5°C. A bude ještě nějaký čas po tom, co venku bude nad nulou. Baterka je stará přes šest let. V práci zase auta jezdí jen krátké trasy a baterky většinou v pohodě drží. ono když to auto nepoužíváš každý den, tak ti to je fuk ja s tím krámem pak třeba tyden skáču jenom po městě a sotva mě stačí ta 72ah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) to jsou problémy, mě baterka ještě nikdy nezradila Kamarád má A4 nějakou prašivou 3.2i a tam se musí nová baterie kalibrovat či co Editováno: 28. leden 2017, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 No to se dnes musi temer vsechny baterie se SS ne? To vi Pawouk. Huri kdyz jezdis Fordem tedy vlakem tak to je pak jasne ze ti baterie drzi. V servise je teplo. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 koupíš i obyč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) Hurik už Forda nemá, pač dal za vlak víc jak za palivo Editováno: 28. leden 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 měnil jsem destičky každejch 1000km jak to bylo těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky