Sabiza Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Musíš připojit i fotodokumentaci. Je tam alespoň mladej na těch fotkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 ... Je tam alespoň mladej na těch fotkách? ... Určitě ... dal i foto toho svýho zázraku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Nene. To je jeho.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Zajímavé. Fotku jsem dal a přes TT ji vidím. Na netu ne. Tak snad ji vidíte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Nevidíme, je to ňáké rozbité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Já vidím obě. Ale někdo už hlásil, že je to rozbitý. Zkusím SZ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Já nic nevidím Motos zase blafuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 (editace) Bubli, brbli, tady to je, náááádhernááá. Editováno: 29. leden 2017, autor: PavkaKorčagin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] To sou věci... Já už nicemu nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 před 2 hodinami, Sabiza napsal: To je ale krásná blbost, co? Chlapec tak trochu zapomněl přepočítat oněch 50 tisíc, co stál Favorit v roce 1989, na dnešní peníze. A kdes přišel na to že Favorit stál v roce 1989 50tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Přesně, Favorit stál 84000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 to si koupil jenom krapitalista nenasytnej! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kali7 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Přesně 84 600,- a bylo to soc. holátko bez mlhovek,rádia či otáčkoměru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2017 (editace) Tohle chtěl Motosman ukázat, ale nejde mu to. Tak to sem s těžkým srdcem dávám, abych vám to tedy ukázal Editováno: 29. leden 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 No on ten rok 2000 nebyl o moc lepší, fabia bez radia i přípravy, mlhovek, tónovaných skel ale s posilovačem řízení a jedním airbagem za 259.400 Kč. V roce 2002 Fabia Fresh Edition bez mlhovek, centrálu, ABS, přípravy pro rádio, tónovaných skel za 259.900Kč hatchback, 299.900, -Kč combi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Tak a jakmile vychladne motor, nainstaluju do motoru deku. Je desetkrát prochcaná od Labradora a pro jistotu jsem do ní zabalil hovna po všech čoklech z naší ulice. Tohle už musí zabrat!! [emoji6] Tak tu deku pred startem nezapomen vyndat, nebo budes mit dobrej hovno metac .Zajimave je, ze ja jsem si po tvych zkušenostech nechal pojistit H na kuny a jeste jsem zadnou nepotkal, buďto teda v H kecali, ze i H kunam chutna a nebo proste v okoli nejsou. A helemese, bumerang se vrátil [emoji3][emoji3] Já to říkal hned, každej se jednou vrátí, jsme jedna rodina, vážená společnost a už jsme si na sebe zvykli [emoji6] I ten bláznivej Rádius sem patří, až se vrátí od Nešpora, zase vychrlí ty svoje rozumy [emoji3] Jojo, bez Petrrra to tu nebylo ono....něco jako neslaná polévka [emoji3] Hele za 2 dny me pustili, zavreli Nespora a nabidli mi praci. Tak zvazuju. co to máš za auto [emoji3] asi nějakej kinder kár [emoji3] se furt směješ Petrovi a sám máš malou baterku [emoji3] to i já v tom svým krámu mám 72Ah Prvni kdo trumfnul Lodgy, 60Ah, hold poctiva technika, ne jak ty foukacky nalesteny z papiru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Stanmar uz lajkuje i30tky, je videt ze seminko roste , je potreba jeste chvili zalevat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Cáák, sem z dlouhé chvíle navštívil saloon, dokonce mi nabízeli zápůjčku na víkend (i když ofiko akce Hyundai na dva dny již není ). Jsem zvědav na combi, nicméně můj favorit to není - to Tucson, ten by mi nevadil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Zradce! Hnujday je nas nejvetsi nepritel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Nauc se to nejdriv napsat , takhle te nemuze nikdo brat vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Koukam kde je ta Chodova Plana a prej daleko, vzdyt stejny km jezdi Kokta z Hradce do tech Krusovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 16 minutami, Radius napsal: Nauc se to nejdriv napsat , takhle te nemuze nikdo brat vazne. No ja myslim, ze ti zasveceni vedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 @Clint: Náčelníku, buď v klidu. Sice Ti kuna žere hadičku, ale u O2 se žere i odhlučnění motoru. Je ovšem otázkou, zda to byla kuna nebo zaměstnanec O2, který měl hlad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 To máš fuk, jak se to píše, když si šikmoočko 2x do roka mění výslovnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky