Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

aneb lepší mrtvej než druhej  :kol-47:

Jinak Jupíí, Clinte jubilejní 200 stránka a já jí začínám.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo

presne tak :kol-28:

jinak je Clintovi k cemu gratulova, tímto se tato hospoda stává 7 nejvetší v sekci Octavii, a musím říci, že je jen otázkou času kdy se stane nejvetší - tedy pokud to tu neumre, jako v ostatnich vlaknech. :)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)
tmavých superbů se lidi začínají bát... jinak v německu mají neoznačené BMW, audiny apod a tam se s tebou nikdo nebaví, to samý v A, CH apod...  to už pár let bude, kdy nás zastavili a furt si mysleli že máme kradený auto a strávili jsme tam s nimi asi 5 hodin... absolutně žádný dohadování, vzali si auto na prohledání a celý ho lustrovali...

v CH nikdo nepřešvihne 130 na dálnici, prostě ne... já s tím tam problém nemám, protože tam mají krásný silnice a furt jedeš 130, to samý v ostatních zemí, jenom v čr nejsou silnice.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

t oje pravda kokto, tvuj titul by mel bejt spammer a ne mistr fora :kol-28:

Stringo, staci si dat radit ne podle datumu, ale poctu prispevku a tam to pak je krasne videt :) topic, ktery je za nami zaostava jen o par stranek - asi 4 :)

Vloženo

Koukám, že zas nikdo nedělá. :kol-46:

Stringo - já taky vždy nejezdím podle předpisů. Takovýho člověka snad ani neznám. Ale nemáš se nechávat vyprovokovat. Já jezdím po dálnici většinou tachometrových 140 km/h a když zrovna předjíždím někoho pomalejšího a někdo se ze zadu přiřítí, tak dokončím předjíždění a uhýbám, ale zbytečně nezrychluji třeba na 160. Není důvod. A nevykládejte si to tak, že někoho brzdím - před započetím manévru se samozřejmě podívám, jestli někdo ze zadu nejede.

Vloženo

Pawouku to já ani netvrdím, ale opět říkám, že normálně to nedělám, byla sobota k večeru, prázdná dálnice a přijede vytuněněj passat a nalepí se mi na prdel (v pravém pruhu)... ANO měl sem se na něj vykašlat, ale já blbec s nim chtěl závodit... Už snad jsem to napsal nejsrozumitelněji jak jsem mohl... Nebylo to v provozu, nebylo to v levém pruhu, proto mě to nasralo a dělali to schválně ANO neměl sem si jich všímat  :kol-28:

Vloženo (editace)

Já taky nejsem žádnej pirát, město do osmdesáti, mimo do 130 a na dálnici do dvou kileček :D :D

No nedávno jsem omylem vyblikal z levého pruhu na dálnici s KIA mého kolegu z oddělení, ani jsem netušil, že je to on. A mám to celou dobu na talíři, že jezdím jako prase a jak nesnáší lidi v oktávkách, že právě oktávky jezděj rychle a nezodpovědně a já na to, že právě proto jsem si ji koupil. To ho ještě víc nasralo :D

No dálnici běžně 140 tacho na tempomat jezdím.....kvůli optimální spotřebě

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 4
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...