kokta7 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 něco pro motosmana 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Byla i společnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Clintův nejlepší kámoš. http://bydleni.instory.cz/interier/620-potrebujete-vyhnat-kunu-z-domu-zkuste-tyto-figle.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Clint, musíš si celý motor obhádzať tygrím exkrementom a bude pokoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Můj vynález s pletivem zatím funguje skvěle. Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Strycovi se ted asi nakvartyrovala na pudu. Tak jsem naplej jak se je zbavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Známy ich vyháňa s upraveným magnetronom z mikrovlnky. Po aplikácii mu vyliezajú aj červotoče z krovu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 1 hodinou, Petrrr napsal: Strycovi se ted asi nakvartyrovala na pudu. Tak jsem naplej jak se je zbavi. Ji prejede kodiaqem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Těžko. Dřív než se dostane s Kokodákem na půdu, tak mu kuna sežere polovinu auta. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Tak to se strejc dobře nevyspí, kuna na půdě dělá neskutečnej bordel. Asi už chystá potomstvo, aby zmákli sežrat kokodáka. Už se těší, jak se na něj kolektivně vrhnou, hned jak první noc zaparkuje u domu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Oni ji videli i venku jak nekam bezi tak se jeste smaly jak bezi k sousedovi nez prisli na to, ze maji na pude ( ma Drevostavbu) prohrizly potrubi tim padem prochcanou a vyskubanou izolaci . Tak ho smich presel. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 a když tam dáš jed jako na potkany, tak ona to nesežere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Nic nevidim, porid si poradny stroj a ne krapitalistickyho androida [emoji3] Já to v mobilu vidím krásně, ale ty ostatní fotky od vás rozmazaně. Je chyba mezi fórem a tapatalkem... Teď je to lepší nebo stejné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 asi začnu farmařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Stringo: Na TT super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Ten vložený prvně,nebo ten před chvílí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Je videt tahle fotka posledni od tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 I ta předtím. Byla větší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Mne se vsechny prilohy zobrazuji zmensene rozmazane. Kdysi jsem neco nekdy odtuk jako priste se nezobrazovat ( dve volby otevreni v necem) a ted to zaboha neumim vratit z5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 to je ten nepřehledný android no holt prasáckej systém, nastavení všude a nevíš kde ho nikdy najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 To neni android ale tapatalk. Pri tuknuti na fotku treba to nabizelo bud otevrit v tapatalk ( v horsi kvalite) nebo v prohlizeci. A ja jednou zaskrtl pouzit vzdy tuto moznost tedy pres tt a nevim kde to v nastaveni najit. Ted uz se me to nepta a vzdy to otevre v tt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Tak jsem panove postavil Kodiaqa fl. Navrh zasilam do SA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Popsal bych vam krivky jako Kaban s placem. Ale Kaban uz neni jaksi v kurzu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Petrrr: myslíš Já/ nastavení/ a dole zatržítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky