Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 aha, tak to jsem z toho jelen, nedávno jsem zíral do XC90 a tam to takhle určitě nebylo nebo jsem byl zaslepen láskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Ke své věrné Škoduli. Dokud nás STK nerozdělí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Ta reklama na Škoda Plus co se tu ukazuje každou stránku je opravdu nahovno, končím s forem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 adblock nebo si pořiď členství, je to pak bez reklam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 o mě nejde já si umím poradit ale je to prostě otravný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Petrrr Ještě si mi neodpověděl na toho japonce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 však jsem někde vzadu odepsal. Málo sleduješ kamaráde. :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Já bych klidně dobrovolně šel do Mazdy 6, vypadá fakt dokonale... ale 800 hadrů je 800 hadrů. Na to nemá ani Kokta. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 bohužel ani já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tak dáme prachy dohromady a budeme si to půjčovat. Teď je to prej in... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Fajn, dávám 20tis. Kolega si ted koupil 5 let staré Subaru Outback. Sice v dehtu, ale to je stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tak ať šetří na spojku. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 47 minutami, Petrrr napsal: však jsem někde vzadu odepsal. Málo sleduješ kamaráde. :-) :-) sleduji právě velmi pozorně, nenapsal jsi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Spíše ať celkově šetří na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Jestli měl škodovku, tak to bude stejné. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Měl Dodge - myslím tu kopii Fiata Freemont v dehtu. Po tom co do toho teď nasypal takových 40tis díky ucpaným vstřikům ( repas) z kvalitní nafty v ČR, komplet vyčištění nádrže atd. ( na dně nános mazutu) Jinak kdo neví repas dehtového vstřiku 6tis. Tak to opravil a teď to bude prodávat s tím, že už to nechce. V Subaru má manuála, tak uvidíme. Dcera jeho ho měla před krátkým časem taky a byla spokojená. Manžel její se ale vzhlídl v Toyotě Landcruiser V8, tak to prodali a koupili TLV8. Druhý kolega si teď koupil 5 let starého passata 1,4 TSI na CNG v myslivci, 150tis najeto, dovezen ze Švédska po nějaké ženské. Tak uvidíme co bude spolehlivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 V 1. 3. 2017 na 15:20, Petrrr napsal: Jedině Japonec. Mazda, Toyota, Honda apod. Pro Voice, pravda napsal jsem to možná dřív než ses ty ptal, ale to nemění na věci tím pádem to, že málo sleduješ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Dodge je VW. Klasika moje konstanta ....LC auto používané i IS. KvalitaSubaru je taková zvláštní věc pro nadšence. Něco je na www.awd.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 1 minutou, Petrrr napsal: Pro Voice, pravda napsal jsem to možná dřív než ses ty ptal, ale to nemění na věci tím pádem to, že málo sleduješ :-) Tak mi to prosím napiš znovu. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Kurva, ona se tam ta citace nehodila. [emoji23][emoji23][emoji23] Asi nemuzu citovat sam sebe a to jsem u PC.Motosi. No jeste ze Ram uz neni tak uplne Dodge. Jinak bych chytl zal. On ma Dodge SRT SXT nebo tak nejak.A ted trochu rozved to Subaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Pro Voice, pravda napsal jsem to možná dřív než ses ty ptal, ale to nemění na věci tím pádem to, že málo sleduješ :-) Ale hovno Voici, ta citace tam je, tak vo co go? Tedy znovu. Jedině Japonec. Mazda, Toyota, Honda apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Ty taky nečteš.... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 3 hodinami, Sabiza napsal: Já bych klidně dobrovolně šel do Mazdy 6, vypadá fakt dokonale... ale 800 hadrů je 800 hadrů. Na to nemá ani Kokta. To mas pravdu ze za mazdu bych 800k nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Motosi, psal si o spojce a nejake www stranky prodejce ojetin Subaru. Tam se asi nedozvim nic o problemech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Máš tam ceny servisů atd. Nějak mi blbne net. Nafťáci měli problémy se spojkou, něco jako Santa Fé. Na netu je toho mraky. Než jsem koupil Octu, byl favorit Subaru Outback 3.0/3.6. Bohužel nebyl k mání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky