stanmar Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 před 5 minutami, Pawouk napsal: No to je dvojice... Jinak v Krušovickém kopci 165 km/h. Jsem poprvé v životě (a asi naposled) předjel Ozziho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Kdepaak to jsou Revnicovske serpentiny. Kardiaq tam trhal urcite asfalt. A jeste ze je nahore benzinka. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Kodiaq se mi líbí moc, OIIIfl absolutně vůbec. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 A ja bych toho Kardiaka docela i bral. To by v tom musel byt alespon 3.0 TDI 6ti valec aby to bylo o necem. Jinak je to pojizdna armara z venku. Kvituji ze pohodlna. Je ovsem otazka jestli to co Kodiaq nabizi to malo navic oproti klasice (O3,S3) za ty vyssi provozni, porizovaci naklady stoji. Popravde i kdyz se mi tam par veci nelibilo tak o malo vice me zaujala O3 fl 4x4 TDI 135kw DSG od Stana. Neni o tolik vice mene pohodlne a jizda s ni byla hbitejsi a tam ten vykon byl znat a i to DSG by se mi uz v takovem aute libilo. Ja nejsem sportovni ridic a vzdy dam radeji na pohodli a komfort. Skodovky v techto vrcholnych vybavach maji opravdu co nabidnout. To jsem nikdy nepopiral a nehanil. To o co jde je kvalita co to pak vsechno kazi a Kodiaq nebude vyjimka. Jsem zvedav co si v tomto smeru pro sve zakazniky Skoda pripravila. A to nemyslim zle, ale je to bohuzel tak. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 před 31 minutami, motosman napsal: Taky jsem zkusil. 180 a ještě by šla. ;-) No jo, nás tam dole brzdila dodávka, s větším rozjezdem by to asi bylo o něco víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Výjimečně souhlasím s Petrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 V tom L&K bylo určitě 135 kW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Stan to tvrdil tak asi jo. Fakt to jelo slusne. Ty si Stane pokoril Oziho? Kuuuurva ten musel brecet celou noc. Zaroven pak nahore taky asi tankoval ne? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Mohlo být, pokud to bylo TDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Stringo. Vzhledove je to hnus fialovej ta svetla. Ale musim uznat ( slespon mne to tak prislo) ze skutecnost je stale otresna ale ne tak jak na fotce. Nevim cim to je ale ty fotky mu ubiraji na vzhledu nehorazne. Neni to holt fotogenicke auto. Trochu pozapomenout tomu davaji i ty Led svetla ktera jsou super. S halogenama to musi byt na zvraceni. Jinak ta svetla pro me co jsem zvyklej na zarovky ( byt NBU) je to jako v Jirikove videni. Ovsem az na mlhovky. Corner bych u toho hned vypl. To je pak na bliti taky. Pravda u Kodiaqa jsme mlhovky ani nevyzkouseli, skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Stan to tvrdil tak asi jo. Fakt to jelo slusne. Ty si Stane pokoril Oziho? Kuuuurva ten musel brecet celou noc. Zaroven pak nahore taky asi tankoval ne? Ale prdlajs, Ozák pouze zahříval motor, pak se kolem nás na dálnici mihnul červený přízrak a v mžiku zmizel směrem ku Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Aha, zazrak se nekonal. Ale kdybychom mu priste vyfoukli kola treba by se to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Dneska jsem se dostal s Kokodákem na 9,2 na sto, ale to je kloboučnická jízda bez předjíždění :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Jinak jsem sledovaný big brotherem, tedy když auto stojí, vědí kde a kolik jsem ujel a za jakou spotřebu. Psal mi dneska na fb právě ten, co mi ho půjčil [emoji6] Kudy se jede ovšem nevidí. Na dálku pak auto může rozblikat a rozhoukat. Nějaká škoda aplikace údajně. Na druhou stranu to chápu, není to auto za stovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Tak to jsme mohli prolítnout přes Doupov. Když je to ten off....A co to řízení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 To je o zvyk, ale souhlas, je trochu rozevláté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 No nechtěl bych zažít silný boční vítr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Spíš nepoužívej, v KOKODÁKU, třetí řadu sedadel. Kdybys tam vlez včera, tak v něm jezdíš ještě dneska. Chtělo by to nějakej nandavák a vytahovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Jak piču gu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 před 10 hodinami, Pawouk napsal: No jo, nás tam dole brzdila dodávka, s větším rozjezdem by to asi bylo o něco víc. Aha, já totiž nejel na plno před 10 hodinami, Pawouk napsal: V tom L&K bylo určitě 135 kW? JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Co jake rizeni? Neco mi uniklo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Motosovi se klepaly pracky, jak si dlouho nedal čouda [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Hoši s čím jenom budeme v budoucnosti jezdit ? - já myslel, že bych přežil i naftu, ale proč to ku.. i v dnešní době tak drnčí a hlučí ?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 V Kokodáku je prej klid i s naftou....;) Ale jede to stejně blbě No přijdou elektromobily asi.....Já každopádně vím, že ještě dlouhé roky budu jezdit s mým chrochtákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 před 4 minutami, Clint napsal: V Kokodáku je prej klid i s naftou....;) Ale jede to stejně blbě No přijdou elektromobily asi.....Já každopádně vím, že ještě dlouhé roky budu jezdit s mým chrochtákem Dokud nás STK nerozdělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky