Voice Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Tak jsou nějaká pravidla a ty se dodržují. Pokud ne, dochází na pokuty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Včera jsem to četl. Divím se, že se jim to vyplatí. Osobně často čtu fórum 30kmh.cz a podobné perličky tam jsou pořád. Chápu, že pokuta, která je kvůli jízdě o 20 - 40 km/h nad limit, dává ještě smysl, ale ty pokuty za trochu delší parkování nebo o rychlejší jízdu o 2 km/h... možná by bylo fajn, aby ČR začalo dělat to samé - nás nechávala a brala si to na Němcích, kteří jezdí jako prasata. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Co ve VW blazni?! Poptavam noveho Passata Variant a temer kazdy dealer nabizi slevu v rozmezi 18 - 21,5%. Mimochodem, i Octavia je drazsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Jo, ta cena Octavie je výborná. Na posledním srazu byl @stanmar s novou čtyřočkou a cena za tu hrůzu byla kolem 900 tisíc... šílené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Rozumne uvazujici clovek si to za ty penize nemuze koupit. Mimochodem, na Superba jsem dostal max slevu 12%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Tak co si budeme povídat... hlavní odběr Octavií budou mít firmy, kterým je to mnohdy jedno... tam si můžeš vybrat co chceš, jen to musí být Škoda Octavia v bílé barvě. Co v ni bude je jedno, protože to firma zaplatí (ano, už i takové jsme zažil). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Firemni prodej Octavie tvori 3/4 prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 před 54 minutami, skodaforum20 napsal: Co ve VW blazni?! Poptavam noveho Passata Variant a temer kazdy dealer nabizi slevu v rozmezi 18 - 21,5%. Mimochodem, i Octavia je drazsi... VW má teď akci na podporu prodejů, nebude to dlouho trvat. Ty ceny jsou brutální, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Jo, vsude v nabidkach vidim polozku "Specialni podminky" a hned vedle vyraznou slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 tak lépe honem "nějak" prodat, než to bude díky dieselgate neprodejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Neměj nejmenších obav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 http://www.auto.cz/eu-usiluje-likvidaci-dieselovych-aut-105178 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Nevěř tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Mně je to úplně jedno, diesel nemám a ani mít nebudu. Jen jsem ten článek zrovna viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Tak já jsem taky klidný naprosto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Tak já určitě za dieselem taky plakat nebudu.... Mě jeho projev doposud neoslovil. Hluk který vydává při provozu je pro mě větší slabinou, než zátah, který má (a to nemluvím o 1,4 nebo 1,6 TDI) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 před 3 hodinami, Sabiza napsal: Jo, ta cena Octavie je výborná. Na posledním srazu byl @stanmar s novou čtyřočkou a cena za tu hrůzu byla kolem 900 tisíc... šílené. No jo ale běžně vybavená Octavie je poněkud levnější - kombinace L&K 2,0TDI 135kW DSG a 4x4... před 3 hodinami, skodaforum20 napsal: Co ve VW blazni?! Poptavam noveho Passata Variant a temer kazdy dealer nabizi slevu v rozmezi 18 - 21,5%. Mimochodem, i Octavia je drazsi... Jo tak kdyby tohle bylo u čtyřočky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Ja vybiram z priblizne stejne vybavenych vozu. Cenikova cena Octavie je sice nizsi, ale na Passata davaji vyraznou slevu, takze ve finale je Passat levnejsi a trosicku lepe vybaveny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) A o fous větší..., a hezčí. Editováno: 6. Duben 2017, autor: Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) před 4 hodinami, skodaforum20 napsal: Co ve VW blazni?! Poptavam noveho Passata Variant a temer kazdy dealer nabizi slevu v rozmezi 18 - 21,5%. Mimochodem, i Octavia je drazsi... Ahoj Patriku, pro firmy nebo živnostníky jedou od začátku tuhle kampaň. Operák na prasat stojí stejně jako na oktavii, když to chytneš dobře. Editováno: 6. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Mně u dieslu vyhovuje ta spotřeba a jinak mi nevadí. Zvykl jsem si, do práce ideál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 No že by zrovna novy Passat patřil úplně ke krasavcům bych moc netvrdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 to FL O3 uz vubec ne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 (editace) Tak to ja netvrdím že ano.Taky zrovna nemusím předni partii Editováno: 6. Duben 2017, autor: bitttpower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Mně se líbí právě předek Passatu, je takový..no.., jak bych to řekl, německý. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky