Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 2 hodinami, beuticek napsal:

Ty bych nechtel, nic neumej. Zustavam u Lenova. 

další šrot :D holt furt musíte měnit ty vaše smarpthony a pak je 2 dny nastavuješ, protože android nic neumí :D

Vloženo
před 1 hodinou, kokta7 napsal:

další šrot :D holt furt musíte měnit ty vaše smarpthony a pak je 2 dny nastavuješ, protože android nic neumí :D

Aaaa, jablickar. To neni nic pro me, mam rad kreativitu. Ty si zmenis tak max. Ikony a tapetu :D

• Pozitivní 2
Vloženo

No a je tu řevnivost mezi uživateli jednotlivých značek smartfounů a jejich operačních systémů. Nicméně, Sabizo, já si nestěžoval na to, že by ten konkrétní model nebyl funkční. To tam nikde nenajdeš a je mi fuk, jak je starý a na čem to jede. Obecné mínění například na Visty bylo a je špatné, ale mně doma na kompu šlapaly bez problémů léta.

před 2 hodinami, MichalRr napsal:

Lenovo je co se telefonů týče nic moc. (Naše firma je prodejce Lenova, takže zkušenost mám;))

V práci jsme dostali PC a notebooky od Lenova, také žádný zázrak. Už jsem slyšel stížnosti na noťasy a mně PC občas "vypadne" = zčerná monitor, někdy to po pár vteřinách zmizí bez jakýchkoli následků, ale už jsem to musel také restartovat. Na předchozích DELL a ještě předtím na nějakých popelnicích od HP, nebyly nikdy žádné větší potíže.

Vloženo

Ja respektuji ze nekdo to nevyuzije a me tvrzeni o dinosaurech byla spis nadsazka. Vadi spise nazor, ze kdyz to nepotrebuji ja, tak to nemuze potrebovat nikdo. A obracene. Kazdy vyuziva co potrebuje, tim si myslim nutne neni spatnej ani ten a ani onen. FB kazdej normalni clovek bez komplexu umi pouzivat rozume. Ja jsem diky tomu ve spojeni s rodinou na Slovensku. Jinak bych nebyl treba tak casto atd.

Vloženo

@Pawouk Jj mas recht, je to čínská šunka. Jediné co je ještě pořad slušné jsou ThinkPady což je dědictví po IBM, ale ani to už dávno není ono. Dell je aktuálně učíte lepší už vzhledem ke std záruce.

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo a stryc uz ma Kardiaka. V nedeli s nim jede na vylet do MB do toho Skoda muzea ci co. Stoji to za to? Ze bych vzal rodinu a jel taky. Nebo tam budu zvracet? Stavili by jsme se v te stredoveke krcme ci co.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak hošani a plačko ;)...

Dubnový sraz bude 18. v úterý v Nesuchyni,

jak je již naším zvykem ;) 

Účast již potvrdili:

Clint

Pawouk

Stanmar

Sabiza

Kočkagin

Ozák

Pancho

Motosman

Tomiikk

SidCZ

Pozor...čtete správně, Pancho dorazí, dokonce má volno ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Co to meleš z hladu? Vždyt jsem ti volal ;) Říkal jsi, jedu, jedu, beze mě to nejde ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)
před 11 hodinami, Sabiza napsal:

Jen pro jistotu... bavíme se o fotkách, které jsou foceny na křápy jako je Sony nebo se bavíme o kvalitnějších přístrojích? Například http://www.ippawards.com/gallery/

Netvrdím že všechny telefony špatně fotí, třeba Samsung Galaxy S8 , ovšem tomu taky odpovídá cenovka. U telefonu za 5 táců toto jistě očekávat nemohu.

Jo teď jsem si všiml, že je ten odkaz na nějaký nakouslý jablka - tak tam je to taky cenově ve slušné výši.

Editováno: , autor: stanmar
doplnění textu
Vloženo

Tak se Pawouku nemusis hned za toho Dinosaura urazet. [emoji23]
Navic, ja mozna taky nedorazim.

Tak kdyz to rikas ty. Tak to se na to asi vyseru. Zbytecny benzin. Ale pak musim kurva fix vymyslet jiny vylet s rodinou. Nejaky typ od fotru s rodinami?

Vloženo

No já si chtěl vyleštit čočku foťáku na mobilu a když už se mi to skoro povedlo, tak mi rupla ta kamerka :D  To je tak, když to čistím co je zrovna po ruce, člověk poškrábe čočku a pak to dělá mlžné fotky. Poradil jsem to čištění kolegovi a dopadl stejně :D

Vloženo (editace)
před 31 minutami, Petrrr napsal:

Jo a stryc uz ma Kardiaka. V nedeli s nim jede na vylet do MB do toho Skoda muzea ci co. Stoji to za to? Ze bych vzal rodinu a jel taky. Nebo tam budu zvracet? Stavili by jsme se v te stredoveke krcme ci co.

myslíš dětenice? :D tak se stav :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo
před 4 minutami, Clint napsal:

No já si chtěl vyleštit čočku foťáku na mobilu a když už se mi to skoro povedlo, tak mi rupla ta kamerka :D  To je tak, když to čistím co je zrovna po ruce, člověk poškrábe čočku a pak to dělá mlžné fotky. Poradil jsem to čištění kolegovi a dopadl stejně :D

No to ale nesmíš používat drátěnku:D

Vloženo
před 1 minutou, Petrrr napsal:

Kokto tak ty jsi jeste dite. Pro tebe akce dobra. emoji23.png
Pawouku hele. Pansky vrch Drmoul u Marianskych Lazni. Minuly vikend.
bd9157c9639a0e9f9b42990090f3e037.jpg

To jsou ty vaše smartphony a tapatalk k tomu - my co jsme na PC nic nevidíme :wacko:

• Pozitivní 4
Vloženo

Kokta je přerostlé dítě, to my už víme dávno. Vždyť neumí ani řídit, pětkrát nabouraný auto, dvě zrušený a jezdí jenom dálnici :D

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...