FannanekH Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 tak to chápu..no já za 120 minut hodim mobil někam pod polštář a nechci o něm do pondělí vědět..a docela se na to fakt těšim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 2 hodinami, beuticek napsal: Ty bych nechtel, nic neumej. Zustavam u Lenova. další šrot holt furt musíte měnit ty vaše smarpthony a pak je 2 dny nastavuješ, protože android nic neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Lenovo je co se telefonů týče nic moc. (Naše firma je prodejce Lenova, takže zkušenost mám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Netvrdim, ze je to pecka, ale uz budi mit treti a nemuzu si stezovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 1 hodinou, kokta7 napsal: další šrot holt furt musíte měnit ty vaše smarpthony a pak je 2 dny nastavuješ, protože android nic neumí Aaaa, jablickar. To neni nic pro me, mam rad kreativitu. Ty si zmenis tak max. Ikony a tapetu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 No a je tu řevnivost mezi uživateli jednotlivých značek smartfounů a jejich operačních systémů. Nicméně, Sabizo, já si nestěžoval na to, že by ten konkrétní model nebyl funkční. To tam nikde nenajdeš a je mi fuk, jak je starý a na čem to jede. Obecné mínění například na Visty bylo a je špatné, ale mně doma na kompu šlapaly bez problémů léta. před 2 hodinami, MichalRr napsal: Lenovo je co se telefonů týče nic moc. (Naše firma je prodejce Lenova, takže zkušenost mám) V práci jsme dostali PC a notebooky od Lenova, také žádný zázrak. Už jsem slyšel stížnosti na noťasy a mně PC občas "vypadne" = zčerná monitor, někdy to po pár vteřinách zmizí bez jakýchkoli následků, ale už jsem to musel také restartovat. Na předchozích DELL a ještě předtím na nějakých popelnicích od HP, nebyly nikdy žádné větší potíže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Ja respektuji ze nekdo to nevyuzije a me tvrzeni o dinosaurech byla spis nadsazka. Vadi spise nazor, ze kdyz to nepotrebuji ja, tak to nemuze potrebovat nikdo. A obracene. Kazdy vyuziva co potrebuje, tim si myslim nutne neni spatnej ani ten a ani onen. FB kazdej normalni clovek bez komplexu umi pouzivat rozume. Ja jsem diky tomu ve spojeni s rodinou na Slovensku. Jinak bych nebyl treba tak casto atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 @Pawouk Jj mas recht, je to čínská šunka. Jediné co je ještě pořad slušné jsou ThinkPady což je dědictví po IBM, ale ani to už dávno není ono. Dell je aktuálně učíte lepší už vzhledem ke std záruce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Jo a stryc uz ma Kardiaka. V nedeli s nim jede na vylet do MB do toho Skoda muzea ci co. Stoji to za to? Ze bych vzal rodinu a jel taky. Nebo tam budu zvracet? Stavili by jsme se v te stredoveke krcme ci co. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Muzeum? Žádný zázrak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Tak hošani a plačko ... Dubnový sraz bude 18. v úterý v Nesuchyni, jak je již naším zvykem Účast již potvrdili: Clint Pawouk Stanmar Sabiza Kočkagin Ozák Pancho Motosman Tomiikk SidCZ Pozor...čtete správně, Pancho dorazí, dokonce má volno Editováno: 13. Duben 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Já přece nic nepotvrdil, tentokrát nepřijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Co to meleš z hladu? Vždyt jsem ti volal Říkal jsi, jedu, jedu, beze mě to nejde Editováno: 13. Duben 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) před 11 hodinami, Sabiza napsal: Jen pro jistotu... bavíme se o fotkách, které jsou foceny na křápy jako je Sony nebo se bavíme o kvalitnějších přístrojích? Například http://www.ippawards.com/gallery/ Netvrdím že všechny telefony špatně fotí, třeba Samsung Galaxy S8 , ovšem tomu taky odpovídá cenovka. U telefonu za 5 táců toto jistě očekávat nemohu. Jo teď jsem si všiml, že je ten odkaz na nějaký nakouslý jablka - tak tam je to taky cenově ve slušné výši. Editováno: 13. Duben 2017, autor: stanmar doplnění textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 2 minutami, Clint napsal: Co to meleš z hladu? Vždyt jsem ti volal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Tak se Pawouku nemusis hned za toho Dinosaura urazet. [emoji23] Navic, ja mozna taky nedorazim.Tak kdyz to rikas ty. Tak to se na to asi vyseru. Zbytecny benzin. Ale pak musim kurva fix vymyslet jiny vylet s rodinou. Nejaky typ od fotru s rodinami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 No já si chtěl vyleštit čočku foťáku na mobilu a když už se mi to skoro povedlo, tak mi rupla ta kamerka To je tak, když to čistím co je zrovna po ruce, člověk poškrábe čočku a pak to dělá mlžné fotky. Poradil jsem to čištění kolegovi a dopadl stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 tady, rodinná akce http://www.autodrom-most.cz/cz/the-most-autoshow-5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) před 31 minutami, Petrrr napsal: Jo a stryc uz ma Kardiaka. V nedeli s nim jede na vylet do MB do toho Skoda muzea ci co. Stoji to za to? Ze bych vzal rodinu a jel taky. Nebo tam budu zvracet? Stavili by jsme se v te stredoveke krcme ci co. myslíš dětenice? tak se stav Editováno: 13. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Plačka nemá na béňo Sebrali vencu u nádraží a on teď nemá komu vybírat klobouk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Kokto tak ty jsi jeste dite. Pro tebe akce dobra. [emoji23] Pawouku hele. Pansky vrch Drmoul u Marianskych Lazni. Minuly vikend. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 4 minutami, Clint napsal: No já si chtěl vyleštit čočku foťáku na mobilu a když už se mi to skoro povedlo, tak mi rupla ta kamerka To je tak, když to čistím co je zrovna po ruce, člověk poškrábe čočku a pak to dělá mlžné fotky. Poradil jsem to čištění kolegovi a dopadl stejně No to ale nesmíš používat drátěnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 1 minutou, Petrrr napsal: Kokto tak ty jsi jeste dite. Pro tebe akce dobra. Pawouku hele. Pansky vrch Drmoul u Marianskych Lazni. Minuly vikend. To jsou ty vaše smartphony a tapatalk k tomu - my co jsme na PC nic nevidíme 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Kolega to čistil kotoučem ve vrtačce a pročistil tu plastovou čočku uplně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Kokta je přerostlé dítě, to my už víme dávno. Vždyť neumí ani řídit, pětkrát nabouraný auto, dvě zrušený a jezdí jenom dálnici 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky