Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Zajimave ze Kodiaq tady na foru jeste nema vlakno Zavady a vrzani. To tam ma byt jako prvni. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Neboj, to přijde. A nebo jim jej založ Ty. Budou určitě rádi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 To nemohu, kdyby videli kdo to zalozil tak by tam naschval nic nepsali aby mi nedelali radost a ja potrebuji na druhou stranu "delat radost" strycovi aby mu taky trochu spadnul hrebinek z toho jak jsou Skody vynikajici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Neboj, dočkej času. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Jj, kdo si pocka se zavad u Skody docka. U Skody je navic vyhoda, ze se neceka zas az tak dlouho, narozdil od dodacich lhut. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Zajimave ze Kodiaq tady na foru jeste nema vlakno Zavady a vrzani. To tam ma byt jako prvni. seš hrozná plačka, závidíš nové auta ostatních lidí! holt tvůj soused si koupí novou televizi a hned mu ji pomlouváš. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Narozdíl od některých zoufalců a plaček mě u současného vozu potkala první závada až po více než 5 letech. Tak jestli to bude podobný bude Petrrova kinderoctavia už dávno sešrotovaná... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Něco pro motosmana a další piráty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) před 22 minutami, stanmar napsal: Narozdíl od některých zoufalců a plaček mě u současného vozu potkala první závada až po více než 5 letech. Tak jestli to bude podobný bude Petrrova kinderoctavia už dávno sešrotovaná... taky mě ještě funguje motor i spojka i převodovka jenom klintovi se srala 1.8 TSI!!! Editováno: 17. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Jakej pán, takovej krám Což ovšem ve Tvém případě nějak neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Tak kde je ten šmejd s kinderkárou, projel jsem Vary a nikde sem ho neviděl s pomlázkou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) On raději tu pomlázku ani nevytahuje, aby se mu holky nevysmály .. Editováno: 17. Duben 2017, autor: stanmar 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 dyt on bydlí někde na vesnici, kde dávají panelákům lišky z lesa dobrou noc... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Stringo jak to ze nevsiml. Jel jsem za tebou. Rikal jsem si co to je za kloboucnika co zdrzuje. V miste fotky + 1km cca mam praci. Tedy jezdim tam denne. Mel ses ozvat vole. I kdyz ja odpo byl v Kraslicich u segry..I kdyz to je fotka z internetu stazena kdyz ty jsi ten trojak z Ruska a neexistujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 [emoji3] já ani nevěděl kam jedu jak jsem byl pod vlivem, řídila manželka a objížděli jsme příbuzenstvo, vzbudila mě že jede asi blbě, když chtěla jet z Mariánek na Plzeň a vjížděla do Varů [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale prej za to můžu já, protože jsem ji navigaci nastavoval já, ale já o tom vůbec nevím [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Z Marianek do Plzne pres Vary. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Delsi za to horsi cesta. Ty ale nevis ze fotka je z NC Chodov v Praze. Mas to na ceduli. Pekna zkratka [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) Klucka, nezapomeňte zejtra máme sraz v Nesuchyni Editováno: 17. Duben 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 před 31 minutami, Stringo napsal: já ani nevěděl kam jedu jak jsem byl pod vlivem, řídila manželka a objížděli jsme příbuzenstvo, vzbudila mě že jede asi blbě, když chtěla jet z Mariánek na Plzeň a vjížděla do Varů Ale prej za to můžu já, protože jsem ji navigaci nastavoval já, ale já o tom vůbec nevím před 1 minutou, Clint napsal: Klucka, nezapomeňte zejtra máme sraz v Nesuchyni Aspoň že se k tomu stringo přiznal, ovšem výrazivo clinta je ještě teď pod vlivem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Pokud nenapadne sníh, tak zítra dorazím, mám už přezuto na letní pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 No jo Prazaci uz maji prezuto. Na druhou stranu i tady rada nadsencu uz taky. Ja vedel proc pockat. Tak nejak jsem to citil v kostech. My z drsnyho zapadu kde musis o sve misto a zivot na slunci bojovat kazdy den na to mame cuch. A to v loni jsem prezouval uz 29.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 A já ještě nemám přezuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Protoze ses 3 tydny nedostal do garaze. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 (editace) já mám přezutu už od půlky března, protože se na tom nedá jezdit. A už sem stačil projezdit 2 sady použitých gum Editováno: 17. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 před 6 minutami, Petrrr napsal: Protoze ses 3 tydny nedostal do garaze. Na tom něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky