Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zajimave ze Kodiaq tady na foru jeste nema vlakno Zavady a vrzani. To tam ma byt jako prvni. [emoji23]

Neboj, to přijde.

A nebo jim jej založ Ty. Budou určitě rádi.:D

To nemohu, kdyby videli kdo to zalozil tak by tam naschval nic nepsali aby mi nedelali radost a ja potrebuji na druhou stranu "delat radost" strycovi aby mu taky trochu spadnul hrebinek z toho jak jsou Skody vynikajici.

Jj, kdo si pocka se zavad u Skody docka. U Skody je navic vyhoda, ze se neceka zas az tak dlouho, narozdil od dodacich lhut. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Zajimave ze Kodiaq tady na foru jeste nema vlakno Zavady a vrzani. To tam ma byt jako prvni. emoji23.png

seš hrozná plačka, závidíš nové auta ostatních lidí! holt tvůj soused si koupí novou televizi a hned mu ji pomlouváš.

Narozdíl od některých zoufalců a plaček mě u současného vozu potkala první závada až po více než 5 letech. Tak jestli to bude podobný bude Petrrova kinderoctavia už dávno sešrotovaná...

před 22 minutami, stanmar napsal:

Narozdíl od některých zoufalců a plaček mě u současného vozu potkala první závada až po více než 5 letech. Tak jestli to bude podobný bude Petrrova kinderoctavia už dávno sešrotovaná...

taky mě ještě funguje motor i spojka i převodovka :D jenom klintovi se srala 1.8 TSI!!!

Upraveno od kokta7

Jakej pán, takovej krám :D

Což ovšem ve Tvém případě nějak neplatí. :kol-140:

Tak kde je ten šmejd s kinderkárou, projel jsem Vary a nikde sem ho neviděl s pomlázkou 37722831aa2e4ff45cce917ea5516208.jpg

On raději tu pomlázku ani nevytahuje, aby se mu holky nevysmály ..

Upraveno od stanmar

[emoji23]

dyt on bydlí někde na vesnici, kde dávají panelákům lišky z lesa dobrou noc... 

Stringo jak to ze nevsiml. Jel jsem za tebou. Rikal jsem si co to je za kloboucnika co zdrzuje. V miste fotky + 1km cca mam praci. Tedy jezdim tam denne. Mel ses ozvat vole. I kdyz ja odpo byl v Kraslicich u segry..I kdyz to je fotka z internetu stazena kdyz ty jsi ten trojak z Ruska a neexistujes.

[emoji3] já ani nevěděl kam jedu jak jsem byl pod vlivem, řídila manželka a objížděli jsme příbuzenstvo, vzbudila mě že jede asi blbě, když chtěla jet z Mariánek na Plzeň a vjížděla do Varů [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ale prej za to můžu já, protože jsem ji navigaci nastavoval já, ale já o tom vůbec nevím [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Z Marianek do Plzne pres Vary. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Delsi za to horsi cesta. Ty ale nevis ze fotka je z NC Chodov v Praze. Mas to na ceduli. Pekna zkratka [emoji23][emoji23][emoji23]

• Autor

Klucka, nezapomeňte zejtra máme sraz v Nesuchyni ;)  

Upraveno od Clint

před 31 minutami, Stringo napsal:

emoji3.png já ani nevěděl kam jedu jak jsem byl pod vlivem, řídila manželka a objížděli jsme příbuzenstvo, vzbudila mě že jede asi blbě, když chtěla jet z Mariánek na Plzeň a vjížděla do Varů emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Ale prej za to můžu já, protože jsem ji navigaci nastavoval já, ale já o tom vůbec nevím emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

před 1 minutou, Clint napsal:

Klucka, nezapomeňte zejtra máme sraz v Nesuchyni ;)  

Aspoň že se k tomu stringo přiznal, ovšem výrazivo clinta je ještě teď pod vlivem...:kol-99:

Pokud nenapadne sníh, tak zítra dorazím, mám už přezuto na letní pneu.

No jo Prazaci uz maji prezuto. Na druhou stranu i tady rada nadsencu uz taky. Ja vedel proc pockat. Tak nejak jsem to citil v kostech. My z drsnyho zapadu kde musis o sve misto a zivot na slunci bojovat kazdy den na to mame cuch. A to v loni jsem prezouval uz 29.3.

Protoze ses 3 tydny nedostal do garaze. [emoji3]

já mám přezutu už od půlky března, protože se na tom nedá jezdit. A už sem stačil projezdit 2 sady použitých gum

Upraveno od kokta7

před 6 minutami, Petrrr napsal:

Protoze ses 3 tydny nedostal do garaze. emoji3.png

Na tom něco bude. :rolleyes:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.