Petrrr Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Nikdo z vas nedela u kopirky za minimalni mzdu tak si nestezujte. [emoji16] Od stiznosti jsem tu ja. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Motosi tak se ozvi, ale ať to dojíždění stojí za to [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Hele, jen tak náhodou a úplně mimo téma. Má / měl někdo Superba v té 125kW verzi s DSG převodovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Jeden u nás v práci ji má, proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Kolik má najeto? Jen chci vědět, zda je to nějaký držák nebo spíše 200 tisíc nájezd a odpis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 před 4 hodinami, Stringo napsal: Tak bobánci... Musím uznat, že Kokťák měl jednou pravdu a že Cupra je fakt suprová... Mít peníze jdu si pro ní. Dneska jsem se povozil a prostě super. kup si telefon nevidím fotku. ja mam fždy pravdu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 To není founem, už nevím jak to přes ten podělanej TapaTalk vložit aby to bylo vidět jako před tím upgradem fóra...grrrrrrrrrrrrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 aaaa že by konečně novy auto pro mě za přijatelny peníze (snad uvidíme) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 By mě zajímalo, jak po téhle jízdě vypadají gumy, brzdy, turbo a vyklepanej jezdec... resp. jak v reálu by byla možná takhle razantní jízda No každopádně vím, že kdybych šel na brzdy se svou koktou jako on, tak po 3tí zatáčce už bych nebrzdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) semislicky uplně v pohodě,(Michelin CUP2 např) jenom ztratí trošku vzorku. Pirelli Pzero či Bridgestone třeba turanza ER300 či S001 to vydrží taky, jenom ti to prostě nebude tolik držet v zatáčce.... výkonější brzdy ti tohle daj v pohodě, po 20-30 minutách už je ideálně ale zvolnit tempo a zchladit vlažnou jízdou... Tak když to dobře chladí, tak turbo nemá problém přeci.... Editováno: 24. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 @kokta7 Vypadá to jízdné hodně dobře, dokonce i intros už je zase OK. Jen ten zadek je na mě moc rychle a zběsile :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) no právě žádný konzervativní Wagén, to je přesně ono je to docela hnus no a ty 3 hnusný koncovky a stěrač, to je šíleny... Editováno: 24. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Stringo Ti neodepise jako mne na dotaz o RAMce jeho sefa. To on jen aby byl zajimavej. O suberbu si nedelej iluze. Neustale problemy s prednim podvozkem atd. Motos by mohl vypravet a jete DSG bych si nikdy nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 On se mě na něco někdo ptal??? Já o Supů osobně nic nevím ale můžu se poptat když budu vědět na co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Ptal jsem se te uz x prispevku vepredu a to hned 2x uz nekdy minuly tyden co RAMka jak jezdi, jestli se sere a jestli je boss porad spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Jo tohle, jo RAMka jezdí, jen tedy nechápu ten interval oleje, jezdí každých 10000km. Jinak žádnej problém, najeto 70t km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Čekal jsem kratší interval. Ale doba a technologie jde kupředu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Amici to tak pry maji. I kdyz ten 3.0 V6 ecodiesel ma interval 15tis ( ale to neni americkej motor ale evropskej). Na druhou stranu bych cekal u 5.7 V8 olejovou napln 10 litru a ona je tam snad jen 5. Ono totiz v juesej ti olej vymeni na kdejake benzince bez ztraty zaruky. Tam totiz necvakas za pseudo LL olej v AS 800 za litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Jo je tam na těch válců málo oleje prej... Tak možná proto ta častější výměna oleje. Je s tím autem max.spokojenej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Hele hoši, na který český silnici se dá jet jako v tý hondě? Já vám mám mocit že u nás to je 50/90/130...takže i kinderkára na to bude mít dost výkonu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Když se nebojíš tak kde chceš... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 před 1 hodinou, FannanekH napsal: Hele hoši, na který český silnici se dá jet jako v tý hondě? Já vám mám mocit že u nás to je 50/90/130...takže i kinderkára na to bude mít dost výkonu .... Neděláš náhodou u policie či na novinkách.cz? třeba legálně v Mostě nebo v Brně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Já se ptal na silnici.. ne na okruhu že... já jen že většina z nás má auto na ježdění po silnici ne na zvětšování si pohlavního oudu ...tedy aspoň v to doufam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 A ty striktně dodržuješ v silničním provozu 50/90/130? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Já rozhodně. Ale jen těch 50/90. Víc mi to nejede. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky