Pawouk Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Se divím, že ho ten chlap nedorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 A chudak focus rs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Můžeš ho koupit a vysádrovat, budeš králem okruhů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 (editace) focus rs na okruhu je pomalej.... Editováno: 10. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 No, jakékoli škodovce by i s vysádrovaným Focusem RS natrhnul prdel kdykoli by si vzpomněl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Ale jenom v případě že by ho neřídil kokta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 To je možný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 (editace) před 1 hodinou, Voice napsal: Ale jenom v případě že by ho neřídil kokta. hahaha, jezdí tam daleko lepší lidi než sem já.. já sem tak 60% řidič. Třeba takovej David nebo Fulín. Editováno: 10. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 To se pozná kvalita: https://www.novinky.cz/krimi/446104-triadevadesatilety-sofer-necekane-vyjel-do-protismeru-pri-celnim-stretu-zemrela-ridicka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 (editace) Chlapáci štramáci, škoda , že namáte "Vejfuk", Oplbiza tam vychvaluje svůj vodrbanej pekáč jako nejlepší káru pod sluncem Je z toho uplně v ajfru, v autě i přespává, aby mu ho nikdo neukradl Nojo, toho už tady neuvidíme, dezertoval k značce pro německé bezďáky Petrrr mu naslouchá a přemýšlí, jestli to taky nekoupí, že by prodal kindera do vetešnictví na náměstí. Přeci jen ho Oplbiza pěkně povozil na přední sedačce a Petrrr si připadal jako v ráji Editováno: 11. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 (editace) Udělal jsem změny v členské základně. Pár lidí jsem vyházel (vč. Barbossy a Oplbizy) a přidal Koktu. Kokta je sice blekota a slibotechna, ale sem chodí a občas ho vídáme, tedy v Hradci...jednou za rok Sabiza - Oplbiza je vyloučen pro dezerci a navíc mě vyhodil ze svých přátel na Vejfuku, je jak slečinka co má krámy, neunese náš černý a tvrdý pirátský humor Kokta je jiného ražení, toho nasíráme, vyhazujeme a smějeme se mu a je tu s námi dál To si cením. Barbossa a někteří další nejezdí a nekomunikují.....proto vypadli. Editováno: 11. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 (editace) Úplně jsem hoši zlatí Oplbizáka vyřídil a zlikvidoval. To je moje specialita, tak to já prostě umím Teď doma brečí, pač nemůže za námi na sraz a přemýšlí, že by ze skály poslal tu východoněmeckou herku a koupil si konečně špičkovou Šáde Vzpomeňte si na kinderplačku, jak mi psal denně maily a smsky, že by se rád vrátil. No slitoval jsem se tehdy nad jeho utrpením s modrým kinderem a mohl se vrátit k nám Editováno: 12. Srpen 2017, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Jooo, kokta ted samou radosti bouchne sampano. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Clinte, ty jsi rozený fűhrer 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Bouchne ale o svou slepici. [emoji23] On je ted vyhradne Porsche foru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Tak Sabiza vyměknul a nevydržel psychicky drsné pirátské manýry? Co se stalo s kormidelníkem Barbossou? Narazil někde na minu, nebo na skutečné piráty? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 (editace) asi mu spadla ochcávie z parníku a udělal ekologickou Škodu Editováno: 12. Srpen 2017, autor: kokta7 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Barbucha se málem uchlastal v přístavním lokálu v Hamburku rumem. Vojel potom manželku admirála Jamashity z Tokia a musel zemřít samurajskou smrtí. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Kdepak, vydělává těžký prachy, jezdí nonstop s gumovým člunem mezi Afrikou a Evropou a aby ušetřil za nafukovací vesty, bere ty do auťáků. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 (editace) Klint ucinkuje v nove reklame na letiste Ruzyne pekna prace strejdo Jirko, stejny hnusy skladal taky Michal David Editováno: 12. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 To je strašná píč....a, to muselo napadnout nějakého kokota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Hustý. Podobnou hovadinu jsem viděl i u naší mateřské firmy - taky tam zaměstnanci zpívají a dokonce tančí. Otřesné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Nejhorší je, kolik asi tyhle pí....ny stojej zbytečně peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 tomu se říká marketing!!!!!!! si tam zaspal dobu v tom tvém kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Jojo, firemní kultura . Clinte, bude ten sraz v Krušárně? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky