kokta7 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 přijedete za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Na tebe Kokto sere bílej tesák, jednou to u tebe bylo tam na Ukrajině a od té doby na nás sereš. Moc si zlenivěl. Od té doby co montuješ ta tepelná čerpadla. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 NJn bohužel mojemu životnímu biorytmu to neklapne.. nemůžu si to tak nějak dovolit.. 4 hod trávit někde na cestě nebýt den doma..to prostě u mě neklapne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 před 18 minutami, Petrrr napsal: Na tebe Kokto sere bílej tesák, jednou to u tebe bylo tam na Ukrajině a od té doby na nás sereš. Moc si zlenivěl. Od té doby co montuješ ta tepelná čerpadla. Nejen to, ale nemohli jsme ho vůbec poznat. Zřejmě akorát skládal doma uhlí a odskočil si na večeři K tomu všemu mu ještě nešla doma elektrika a netekla voda. Zřejmě došla i pěna na holení a kalhoty měl zamknuté ve skříni, odkud mu pes sežral klíč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 ale nebojte..ono to jednou vyjde.. až vás to bude mrzet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) Před hodinou, FannanekH napsal: NJn bohužel mojemu životnímu biorytmu to neklapne.. nemůžu si to tak nějak dovolit.. 4 hod trávit někde na cestě nebýt den doma..to prostě u mě neklapne.. jn, pravda pravdoucí.. takovej klint se prospí v práci a pak odpoledne může srazovat se svojí vysněnou dehetovou oktavíí včetně tyče na zadní nápravě Editováno: 16. Srpen 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Kokto, to je závist. Ses měl líp učit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Popelařina je taky užitečná práce a Kokta si tam vydělá na starý Porsche [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Jo a dnes už tam jezdí i baby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Hezky. Udernice jak ma byt, ani nevypada zle.Jdu asi taky delat popelare, kein stress, pohoda klidek. Ovsem asi jen ridic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 před 5 hodinami, kokta7 napsal: pak odpoledne může srazovat se svojí vysněnou dehetovou oktavíí včetně tyče na zadní nápravě To víš a jede rovnou do servisu, kde si stěžuje na vrzání a na kuny. Člověk někdy netuší, zda je horší plačka se svým Rapidem nebo „náčelník“ se svou Oktávií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 to by bylo svezeníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Hoši pozor, Oplbiza se vrátil na forum, hlavně nikdo nesmíte nic říct proti Oplu, to by Oplbiza nervově nevydržel, byl by na zhroucení, měli by jste ho na svědomí Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 před 1 hodinou, Malta napsal: to by bylo svezeníčko No vždyť ani není jasné, co tam má. Píšou TSI a na autě TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Včera jsem večer zastavil u Lídlu, abych si nakoupil nějaké drahé (pro Plačku cenově nedostupné) dobroty a náhodou se objevila zajímavá cifra na tacháči....Kiláky letí jako zběsilé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 před 35 minutami, Clint napsal: Hoši pozor, Oplbiza se vrátil na forum, hlavně nikdo nesmíte nic říct proti Oplu, to by Oplbiza nervově nevydržel, byl by na zhroucení, měli by jste ho na svědomí Co to je ten Oplu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Myslíš tu těžkou krávu aneb metelesku blesku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 @Clint Za chvíli budu mít 77777, tak to taky zkusím zachytit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Hoši pozor, Oplbiza se vrátil na forum, hlavně nikdo nesmíte nic říct proti Oplu, to by Oplbiza nervově nevydržel, byl by na zhroucení, měli by jste ho na svědomí A skončí jako Motos, sama díra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Před hodinou, Clint napsal: Hoši pozor, Oplbiza se vrátil na forum, hlavně nikdo nesmíte nic říct proti Oplu, to by Oplbiza nervově nevydržel, byl by na zhroucení, měli by jste ho na svědomí Já ani neodešel. Jen mě baví, jak tady brečíš. Přece si to nemohu nechat ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Kdo brečí, já jsem s autem stopro spokojen. Raději to napíšu ještě jednou. JSEM SPOKOJEN. Velkým písmenem. Aby to Oplbiza mohl přečíst. [emoji23] Jenže to tu píšu stále dokola a Oplbiza je už jako Kinderplačka, mají radost jen z toho, že někdo má se Škodovkou problémy. Toho se u mě nedočká Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Já asi začnu hledat ve tvém tématu a tady v těch 2139 stránkách, jak si tady brečel, protože ti ten šrot věčně vrzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Ale Clinte neboj, všichni víme, že jsi spokojen. Kdo by taky nebyl, že jo. Po mnoha reklamacích, jejichž počtem se blížíš k plačce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Nic nevrazlo, na to se připrav u své Inshitgnie maximálně nějaké praskání, nebo cvakání a bylo odstraněno. V zimě se může něco objevit, ale neřeším. Spíš začnu řešit tvoji účast v mém vláknu a věř mi, že mohu zařídit, abys mi to tu neplevelil 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Jé, tak mi to zařiď, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky