Voice Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 No a mi už žeprej vezou auto z Mexika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 A co že to bude? Jsou tam skoro všechny automobilky. Aby nešlo k mořskému dnu, při těch hurikánech, co tam momentálně řádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 To jsem taky naplej. Hlavne kdyz to nebude Skoda. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2017 A mně putuje Akrapovič na mašinu právě z Belgie [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 A sakra, to bude krávalu na vesnici. Ehm, kočkopes se asi úplně nepovedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 (editace) před 7 hodinami, Clint napsal: A mně putuje Akrapovič na mašinu právě z Belgie A na oktavku ci fabii taky ? Editováno: 8. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 před 10 hodinami, Pawouk napsal: A co že to bude? Jsou tam skoro všechny automobilky. Aby nešlo k mořskému dnu, při těch hurikánech, co tam momentálně řádí. Tak bude to zase ten zaprcanej koncern. No a kdyby to šlo ke dnu nevadí, zase by se vyrobilo nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Jo Clint potřebuje na těch jeho 5 vyjížděk za rok Akrapoviče aby o něm sousedi věděli. Voice: přesně, peníze a výroba se musí točit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Akrapovič je modla, něco jako když si dáš na kinderku nápis Octavia [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 To mas pravdu, ovsem ne modla pro me a vis co je nejlepsi? Kdybych to udelal tak 80% lidi mi to sezere protoze nerozeznaj rozdil. [emoji23][emoji23][emoji23]Akrapovice znam i ja samozrejme. Ale Rusak to neni Clinte [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Vím samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 A co nějaký pořádný lauf na chrochtáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Ten je slyšet dostatečně [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Za rok bude i citit a videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Tvoje bába bude cejtit ty kašpare [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No jo no, za diesel se kazdy stydi. V Rusku jezdi na naftu jen traktor. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Já se za diesel nestydím. Klidně si ho koupím znovu. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Nikdy neříkej nikdy - já si i celkem dokážu představit 2,0 TDI u mě v garáži. Ale na to je ještě brzo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No garáž nemám, ale 2.0 TDI ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Já garáž mám, TDI nemám a nikdy mít nebudu. To raději elektromobil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Pawouk: jiz brzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 před 29 minutami, Pawouk napsal: Já garáž mám, TDI nemám a nikdy mít nebudu. To raději elektromobil. tak to radši začnu chodit pěšky než mít elektromobil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 před 23 minutami, skodaforum20 napsal: Pawouk: jiz brzy... V garáži v práci ano, ve své soukromé zatím ne. Nicméně i rákosníci s tím začínají blbnout - jakmile to prosadí, spalovací motory skončily i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Jj. Elektromobily jsou cesta vpřed. Už aby to bylo. Benzin budou mít jen boháči. Když mě budete hostit kofolou a kolínkem, dám vám slevu na noční proud.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 jj, je nezbytné začít pracovat v energetice. Já tedy budu nabíjet i na denní proud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky