Pawouk Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Nemám to ověřené z jiných pramenů, zdroj je tady z fora. Bohužel lidi, co měli možnost tyto informace ověřit, sem už nechodí. Sám jsem si myslel, že to bude mít spíš souvislost s vypalováním GPF, ale ten tam ještě není. Paradoxně u 1.4 TSI první generace jdou z výfuku spíš teplé, než horké spaliny. V zimě je to znát nejvíc a tím myslím u řádně zahřátého motoru a výfuku. Nikdy jsem o problémech se vstřikovacím systémem u tohoto motoru nic nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Před hodinou, motosman napsal: Raději bych koupil po 5 letech. To už bude jistota téměř i pro zbytek auta. To je moc, po 5 letech už dorazí další inovace, takže vše nanovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 A hned koupit poslední před inovací. Viz můj superb a jeho posilovač brzd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Testování na zákazníkách je běžné všude, ne jen u VW. To už Plačka nenapíše. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Jo testuje, zatím co jinde se ovšem jedná o drobnosti u koncernu dostaneš polotovar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 bo by musel říct že škodovka není prostě to nejhorší v jeho očích 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Ty woe plačko.. není to u vás v rodině stejný? mam taky pocit že se tvejm rodičům narodil nějakej polotovar člověka a s výchovou si moc dobře neporadili 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Až budeš mít načteno to, co já tady a až budeš mít takový počet reklamací co mám já za sebou, můžeš přijít, já Ti utřu slzičku a nudli, koupím kofolu a můžeš mi začít tykat. Do té doby seď, koukej do monitoru, uč se od zkušených a šoupej nohama. Tohle vše přebije jen Tebou koupená současná Škoda s kterou najedeš 100tis km bez závady. Pak přijdu já, koupím Ti ty kofoly dvě, k tomu večeři a k tomu se ti budu klanět až k zemi a můj hřbet se při tom bude ohýbat ( ne mědvědův). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Ja som dal včera 20 lithiových bateriek bez mercury do zberu. To je základ elektropokroku. A na protest elektromafii som dnes natankoval do O2FL 55 litrov nafty, čo mi dalo 1050 km dojazdu a tým si na seba poštval ekoelektroteroristov svietiacich vonnými sviečkami. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Tak to už mi zbývá jen 3 měsíce a Plačka se mi bude klanět a kupovat mi kofoly a večeři. Už se těším, to budu mít přesně najeto 100 tisíc. Já mám totiž takový dojem, že to Plačka slibuje jen těm s nízkým nájezdem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Závada na motoru zatím žádná [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Ty woe plačko.. není to u vás v rodině stejný? mam taky pocit že se tvejm rodičům narodil nějakej polotovar člověka a s výchovou si moc dobře neporadili On se Plačka nenarodil, ale vyskytl a už od mala měl na kočárku jen samé reklamace. Vyrostl v reklamacích, ve škole reklamoval pětky z češtiny [emoji23] 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Takže klint bude mít 100 000km = auto bude žrát olej a bude kupovat zase další 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ale prdlajs, pojede mu to dál jako z praku při spotřebě v číslech, do kterých ty ještě umíš počítat, tj. na prstech jedné ruky . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Já mám 118tis a taky zatím nic. Ťuk, ťuk. Benzín navždy.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) před 57 minutami, beuticek napsal: Ale prdlajs, pojede mu to dál jako z praku při spotřebě v číslech, do kterých ty ještě umíš počítat, tj. na prstech jedné ruky . je vidět že neznáš jeho minulou oktavii za to nemůžu, že nemáš peníze na benzín, asi tě málo banka platí Zase o 10 koníků víc, to je holt marketing! Editováno: 13. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Minulou octu ještě mám a mám na ní nalítáno 250 tis. A světe, div se, motor a celé auto je stále cajk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Má žena je dokonalá, mám už i značkovou snídani 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) před 11 minutami, beuticek napsal: Minulou octu ještě mám a mám na ní nalítáno 250 tis. A světe, div se, motor a celé auto je stále cajk . Ja se bavim o klintovy. Na trandaku taky mam 370 tisic a funguje a 100kw ma... Editováno: 13. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Clint mě pobavil velice, chceš tedy říci, že si za působení své Sněhové poblité královny neměl závadu? Nic si nereklamoval? To určitě. Já psal o autu jako celek, ne jen o motoru. Motosi, ty taky raději pomlč, nějak si zapomněl napsat, že už jsi ale aby to v tomto stavu vůbec vydrželo do toho vrazil 30tis. Navíc to co ty s tím najezdíš za rok, to já se svým za rok nacouvám. Raději jezdíš Fordem, aby se ti "SPOLEHLIVÁ" 1,8 tsi neopotřebovala. Všichni tady najednou mají krátkou paměť, asi SLEPIČÍ mozečky. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 A jeeee, už je to zase tady . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Nojo, bojí se, že by musel cálovat večeři. Najednou mu jde o celek [emoji3] Kdyby byl celek náhodou ok, šlo by mu najednou o koncern. Musel by se na večeři skládat s Vencou [emoji3] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 před 10 minutami, beuticek napsal: A jeeee, už je to zase tady . pravda, zase tady bude plakat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 slzy mu došly teď kope.. ale asi jako baník ve třetí lize 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Slzy Tvý, Škody šedivý, stékají na polštář...... To je moje a Kabaňovo píseň. Vy jste všichni ztracení, Škoda vás má na talíři a dělá si s váma co chce a vy jí to ještě žerete. Ale náš odboj ( Stan, Pawouk a když bude chtít i Kokta) je tvrdej, nas nedogonět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky