FannanekH Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 ale ještě k tvé reakci.. mno s Rapidem nebo Fabii bych spíš Yaris maximálně Auris..Corola je podle mě o třídu výš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) Jo, se vším souhlasím, je to tak, bohužel. No já to beru z pohledu peněz, nevím přesně kam řadit Corrolu. Rapid je nižší střední třída, stejně jako Octávie, tedy bych ji i tak srovnávat mohl. Obzvláště, koupíš-li ji dnes za 410 ve druhé nejvyšší výbavě což u Rapida není též nejmenší problém když tam něco chceš mít. Auris je paradoxně o cca 30 dražší a to nepočítám variantu kombi. Editováno: 13. Září 2017, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) To jsem si taky myslel, že Toyota je etalon kvality Než nám na Landcruiseru měnili celej motor a teď máme dva měsíce Hiluxe a je hned v opravě Je to strašná mrdka vyskákaná a nikdo s tím nechce jezdit, takže jezdíme s Yeťákem a jsme happy. No zrovna te´d jsem četl, že Škodovka se rozhodla podporovat dieslové motory i do budoucna, jenom zmizí z malých dětských aut (Rapid, Fábie atp) Rapid je prej ve stejné třídě jako Oktávka tvl Rapid je pro důchodce a pro studenty na ježdění po městě, pro socky, co nedělají v Praze, ale kolem Varů nechtěj nás rozesmát, neházej nás s oktávkama do tvého chudého pytle Editováno: 13. Září 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Jak je ten land starej, kolik má najeto? Když tam s tím taháte Boingy tak se nemůžeš divit. No a já mám zase známého souseda rodičů co měl x let Hilluxe a podnikal s ním, stavby atd. a nedá na něj dopustit. už ho nemá, odešel do důchodu. Tak si koupil Corrolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 A Rapid ať chceš nebo ne, tak je ve stejné třídě jako octávie. Smůla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) Rapid je ve stejné třídě s Fiatem Picanto Editováno: 13. Září 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ten ale neexistuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) No tak Kia, v těhle malejch šmejdech se nevyznám Fiat nebo Kia, všechno stejnej šmejd a velikost Rapida Rapid si hraje na dospělou oktávku a Plačka rád všude vypráví, jak si je každej plete. Potom čeká, že mu to každej odsouhlasí, že oktávka je vlastně zbytečná, když Rapid je stejněvelkej Editováno: 13. Září 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Takže v tom případě je OIII také naprosto stejný šmejd, když používá spoustu stejných komponentů, jako Rapid. Například motory. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 (editace) před 1 hodinou, Petrrr napsal: A Rapid ať chceš nebo ne, tak je ve stejné třídě jako octávie. Smůla. však rapid je dosti podobný O1... O3 se zadní nápravou je vlastně taky taková O1... Editováno: 13. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Mas pravdu Clinte. Jsem nejvetsi zebrak pod sluncem. Kdybys byl frajer prispejes mi na benzin a veceri v utery na caj, jinak asi neprijedu. Ono vubec, vsichni by mi mohli prispet. Kdyz da kazdy stovku ( coz jsou 2.5 kofoly) mohlo by to vyjit. Co vy na to, prispejte potrebnemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Je toto vůbec možný, nebo autor J.X. Doležal zase vyhulil nějakej slušnej matroš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Stačí koukat na Prima zprávy. Zase se mně chce zvracet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Je to možný, ba i jistý. Máme také příbuzné v Německu a ti bohužel potvrzují to samé. Je mi z toho taky na blití. Pak se na naše občany s rakovinou musejí sbírat víčka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Mám příbuzné v D i A a ano, takhle přibližně to tam vypadá bohužel už delší dobu a je to čím dál tím horší. Rozdíl je jen v tom, že dřív tam byli většinou jen Turci, nyní je to všehochuť... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Já se o politiku nezajímám Jen o Rusko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ježíšmarjá....filtry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Stanmare neplaš Krásný videa z Frankfurtu natáčí! https://www.youtube.com/user/iFasterMagazine/videos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) před 8 hodinami, stanmar napsal: Ježíšmarjá....filtry No to se máme na co těšit. Na druhou stranu - kdyby to přestalo zasírat kola, nezlobil bych se Editováno: 14. Září 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Já používám tohlehttp://www.obautodily.cz/obal-skoda-na-pneumatiky-14-amp-quot-18-amp-quot-original-4-ks-4537cz1116/Jednou za čas přeperu a je to. Kola jsou čisté a nešpiní se. [emoji33] [emoji12] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Ty mám taky. Ale já mám na mysli ten prach z destiček, kterej se lepí na kola. Pokaždé, když jedu do myčky, ta ty kola ještě ručně meju, protože jinak se to zažere do laku a je to hnusný. Na to by ten filtr byl dobrej. Nevěřím ale, že se pak brzdy nebudou přehřívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Vím. Myslel jsem, že ty obaly tam necháš napořád. :-)Na ten jejich filr by jsi musel mít tak 21" disky. Nékde jsem viděl chromový kryt na kotouč. Byla to nějaká amerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Já si teď spočítal, že na další auto budu mít tak za 16 let, tak snad mi to současné vydrží [emoji106] Nechci do koupě aut už cpát prachy [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Musíš povýšit jako Stan, podívej, povýšil a už si jde pro Karota, ač nedávno tvrdil, že jeho auto je stále super a že mu stačí a těch 80tis co má najeto, je prý jen motor v záběhu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Tak to máš nějaké jiné informace než já.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky