Clint Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Už jsem ho naladil před chvílí fotkou na FB, aby měl pěkný den [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Ono to nebylo nic hroznyho, okna chodila, jenže někdy to hned nereagovalo, nebo nešel automaticky posuv, někdy zase šel a nešla první poloha. Prostě jak kdy. Zkoušeli to několikrát přehrát a nepomohlo to. Tak jsem to už koupil a samozřejmě ten přede mnou to neresil. Auto měl jen dočasně na 8 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 jj, já budu muset už konečně v práci vyřešit tu FII, seznam závad tam mám na A4... V pondělí jdu po měsíci do kolbenky a moc se mi to zrovna nehodí. Ale už to moc nejde odkládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Tak to já nic jiného ani nemám, ani se nic nevyskytlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Tak hotovo. Uvidíme, ale osobně si myslím, že to bude spíš problém toho spínače ve dveřích, jako měl Kozák [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 docela zajímavá a jedna z mála pravdivých recenzí. Takovýhle plačka bude taky ráda číst https://www.autickar.cz/clanek/skoda-superb-2-0-tdi-4x4-dsg---flotilova-pomsta/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Koukám, zase jedna "moc objektivní" recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Ještě tu dnes nebyla plačka, asi má dovolenou a není v práci. Protože když je v práci, tak je tu pečenej vařenej 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Jojo v práci dělá teď hovno. Došly tonery v kopírce [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Před hodinou, beuticek napsal: Koukám, zase jedna "moc objektivní" recenze Naprosto objektivní, se stejnou motorizací jsem jezdil a docela to odpovídá i mé zkušenosti - alespoň co se týče motoru, DSG a DCC, sedačky tam sice byly kožené, ale boční vedení prakticky nulové... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1706281259428581&id=290612560995465Hezký..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Nějak ho správně neosedlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Docela pobavil ten airbag v kabriu, které je na střeše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 (editace) před 28 minutami, Pawouk napsal: Naprosto objektivní, se stejnou motorizací jsem jezdil a docela to odpovídá i mé zkušenosti - alespoň co se týče motoru, DSG a DCC, sedačky tam sice byly kožené, ale boční vedení prakticky nulové... pak jsou tu tací, kteří z DSG mají orgasmus i když ta převodovka stojí za hovno. Editováno: 29. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 To víš, někdo neumí řadit, nebo se mu nechce řadit, někdo zase nepřizná, že vyhodil desítky tisíc za nepodarek. Pak tady skučí, že to škube, sypou se spojky, mechatronika a všechno to stojí ranec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Svět se v prdel obrací... Jak tohle někdo může číst dětem? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 (editace) před 55 minutami, Pawouk napsal: To víš, někdo neumí řadit, nebo se mu nechce řadit, někdo zase nepřizná, že vyhodil desítky tisíc za nepodarek. Pak tady skučí, že to škube, sypou se spojky, mechatronika a všechno to stojí ranec. ale tak to chápu, že se mu nechce řadit nebo má auto na běžnou dopravu.... po 100 000km u 3.6 FSI s DSG přidáš plnej kotel a je slyšet jak už prokluzují spojky.... Jinak jezdit na okruhu s SUV a ještě se tím prezentovat dnes je možné fakt vše.... Editováno: 29. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 před 22 hodinami, beuticek napsal: No já mám zatím štěstí, že se tak nestalo. Doufám, že když to vydrželo 250xxx, už to dalších 50 tis. vydrží. Tak se zrovna dívám na dieselpower forum a tam běžně lítají ojnice i při těchto nájezdech, ba i vyšších. Ten motor se dával snad do všech značek koncernu, takže je to velmi rozšířený problém. Možná by ses divil, kdybys to nechal rozhodit a zkouknul šály na klice. Je tam toho 112 stran včetně fotek a postupu, jak tomu předejít. Samozřejmě se to nutně nemusí projevit u všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Občas normální zpráva http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/cyril-hoschl-vedci-dokazali-ze-ti-kteri-uprchliky-nechteji-nejsou-xenofobove--1757401 A Sněhurku od Donutila jsi slyšel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: To víš, někdo neumí řadit, nebo se mu nechce řadit, někdo zase nepřizná, že vyhodil desítky tisíc za nepodarek. Pak tady skučí, že to škube, sypou se spojky, mechatronika a všechno to stojí ranec. Jj, já bych automat dobrovolně taky nechtěl. A tuhle se do mě pustil nějakej blázínek, až nás Pawouk musel oba okřiknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 před 18 minutami, Pawouk napsal: Svět se v prdel obrací... Jak tohle někdo může číst dětem? To bych blil, velebnosti. Kam ten svět spěje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Pravda o sněhurce. Vysílání čt1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Ty krávooo. WTF? Je to skutečně možný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Jj. Já se musel ožrat.... A dcera má od té doby zákaz této stanice. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Jooo, dnes jsem byl doma. Dopo povinny nakup v Globusu, kde je svet jeste v poradku. Po O asi posledni projizdka na kole. Tak ze tady na vas nemam cas. Navic to tady dopo bylo stejne mrtve. Clint asi taky nebyl v praci. Pul dne koukal na priciny budouciho vrzani tapecu dveri ridice. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky