Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

9800Kč komplíto ;)

Teď předpokládám, že se ozve Kokta a že řekne, jak je to strašně drahý a že jinde bych to měl za 3 tisíce  a ještě by mi zdarma půjčili auto a vytřeli na hajzlu prdel :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na chytré odpovědi nejde odpovídat, bohužel nejsem hravec.  

a argumentovat ti, když si zmasírovanej marketingem od mbéčkářů, že je 9800 za obyč sklo se senzorem a pruhem na VIN prostě hodně... tolik nestojí ani výměna sunsafe glass co mám já.. cena cca 6000-7000 + 1500 výměna... zdaleka nejsem furt na 9800 jako ty...

jinak škoda že sem si nevzal kamerku do superba dnes, většina řidičů mě krásně uhejbali....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

okay, jelikož na pitomou odpověď dodám důkazy.

http://www.autosklo-hak.cz/files/tinymce/files/autosklo-hak-montaze-autoskel-cenik.pdf

solidní firma v HK, 1525 kč včetně daně.

tvoje sklo pravděpodobně: http://www.cc-autodily.cz/sklo-celni-vrstvene

pravděpodobně moje sklo:

http://www.cc-autodily.cz/sklo-celni-octavia-2-5-5

jinak opět píšu nesmysly, kraviny pičoviny a já nevím co že jo :)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Kokto nic si z Clinta nedelej. Vsak vis ze on si rejpe ze srandy. Kazdy vi ze aut. servisy jsou predrazeny. Pokud to ovsem plati pojistovna tak neni to jedno? V takovem pripade bych sel taky do aut. servisu. Jinak skoda zes ji nemel, to by me zajimalo. Vsak vis ze jsem priznivcem S2 3,6. Dnes jsem ho videl v liftu v moji domovine. Sice pred face ale i tak pekne a ty kola. Lift se mi libi mene, resp. vubec, ale myslivec to je moje. Hold osklivy zadek u liftu.

Odkaz ke komentáři

jasně, asi jako kdyby ke mě přijel někdo z rodiny puč mě auto, nasrat... minulou oktu jsem pučil kolegovi přijel za 2 hodiny a byla odřená levá část, kterou mě naštěstí uhradil, naschvál sem to vrznul do autorizáku, pěkně se prohnul cca 3000kč.

tak jestli pojedete za mnou do žamberka, tak není problém popřípadě pokud bude superb volnej na dejchánek ho vzít, ale není možný brát "cizí" auto :)

Odkaz ke komentáři

Jo dobry. To hned jina kdyz se venuji tomu cemu maji. Jinak kokto, moje rejpani ber jako srandu a nadsazku. Vim samozrejme ze to neni jen tak a auto a manzelka se nepujcuje to je jasne :-) . Snad to nekdy vyjde. Jinak aby jsme si rozumeli. Me by stacilo svest, tak jsem to vzdy deklaroval ne ridit. Ale kdyz nevyjde. Pujcim si strycovo 2,0 Tdi a ten motor 3,6 a 4x4 a dsg si budu jen predstavovat za soucasneho prehravani videa z youtube. :D:D:D:lol:

Odkaz ke komentáři

Abych k tomu taky něco napsal, dávali jsme před mojí oktávkou dvě auta na čelní sklo firmě, která se léta zabývá pouze výměnami skel u aut. Čili NE do autorizáku.

V prvním případě poškrábaný lak, v druhém případě špatně nalepné zrcátko, křivě, že s ním nešlo hnout do jedné strany. Ale máš pravdu Kokto, bylo to levnější. Takže tak asi....

V autorizáku naopak pečlivě odvedená práce bez poškození se všema zárukama.

...takže sorry, ale já seru na všechny ostatní patlaly a raději to hodím dráž do autorizáku. Navíc tady to platila pojiš´tovna v plné výši, já jen podepsal, zbytek si zařídí mezi sebou oni. (platit to já, jdu do autorizáku stejně)

A mezi námi, už mě začínají srát tyhle řeči, jak všechny autorizáky stojej za hovno a že nic neuměj anic neznají a nějakj ferda mravenec udělá všechno nejlépe za třetinovou cenu.(to myslím obrazně, ne osobně)

Myslím to vážně. Ale jinak Kokto, nic proti tobě, jsme kámoši a je s tebou sranda ;)...a nenasírej se, znáš mě.

Odkaz ke komentáři

A ted ja. Pred pul rokem jsem reklamoval lak kapoty. odstiply lak na hrane jakoby pod znakem. Proste spatne odmastene pri vyrobe. Coz se muze stat bylo to videt. Zkrabately lak v tomto miste. Kdyz pominu to ze se autorizak snazil to svalit na me, ze jsem pri otevrene kapote nechal sroubovak na rampe svetel a zavrel jsem kapotu. Nesmysl, co bych u pulrocniho auta delal se sroubovakem. No poslali foto do SA a bylo uznano opraveno. Pozdeji jsem zjistil od znameho z vyrobniho protokolu ze ta kapota uz byla kvuli laku na repasu uz ve vyrobe. z toho jejich systemu vnitrniho SA vim, ze byla odsouhlasena vymena kapoty ovsem aut. servis mi to jen opravil. no pred 2 mesici jsem si vsiml ze ta kapota nejak divne licuje u svetel jako by padala nalevo a kapota az moc sedela na svetle taky jo. svetlo odrene a kapota taky jak to o sebe drelo. a kde se stala chyba? Uzasny servis autorizovany ani neumi nasadit a spravne nalicovat kapotu. Museli na svoje naklady vymenit svetlo a lakovat kapotu. Informaci o tom ze nauctovali SA vymenu kapoty a provedli jen opravu mam do dneska jako triumf kdyby chteli byt nekdy drsny. Asi tak. To jsou moje zkusenosti z aut. servisu.

Odkaz ke komentáři

Ano, je to v lidech, ale takoví lemplové jsou i jinde a naopak ne ve všech autorizákách. Já na své aut. servisy nemůžu nadávat ani v jednom případě, vždy vyšly ochotně vstříc a práce bez závad. Když si vzpomenu, jak v neautorizáku si servisák jezdil s mým autem po nákupech s manželkou, ještě ted mám husí kůži :D

Petrr: Však ty jsi druhej Radius s těma reklamacema, budeš nám potom s Radiusem vyprávět, co máte nového :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...