Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Nechci tvrdit ze jsou vsehny aut. servisy spatne a ja s nimi mam horsi zkusenosti nez z tema patlalama jak pises. Ti patlalove se sakra musi snazit aby neprisli o zakaznika a nektere veci co si aut. dovoli si patlalove nedovoli a ve skutecnosti jim verim vic nez aut. Musim ovsem podotknout ze chodim do dvou servisu a oba vlastni lidi co moc dobre znam. U manzelky auta Thalie nalili v aut. servisu bez naseho vedomi levnejsi olej nahrazku z polska Montryo nez Elf ktery je doporucovany vyrobcem ktery tam spravne mel byt. Zjistil jsem to jen podle cisla polozky na fakture. Hold jela tam s tim manzelka. Pravda cenu nauctovali levnejsi, ale kdo se jich o to prosil. Manzelka se jasne ptala pred jestli ten olej bude Elf. Rekli ze ano a stejne tam nalili jinej. No jsem tam zavolal a co jsem jim rekl si za klobouk nedali. Hold na vlastni naklady si ho vymenili. Mam dva znamy co delaji nebo delali mechaniky v aut. servisech. A podvody jake se tam delaji by se ti ani nezdalo. Hlavne na flitovych autech nebo sluzebacich. Jak se meni jen pul naplne oleje, nebo se uctuje to co se neudela nebo jak se finguje pomoci silikonu prasklina na sklech aby se zdimaly prachy z pojistoven a takhle bych mohl pokracovat do rana. Mozna si Clinte narazil na dobry a poctivy servis a to je dobre. Ja jim ovsem neverim ani nos mezi ocima a muj pripad s kapotou atd. je toho bohuzel dukazem. Editováno: 8. Březen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jinak pokud zase ty mas takove zkusenosti jak pises. pak se nedivim. Ja bych ho z toho auta vytahl ze by se divil. A to me napada dalsi historka opet z aut. servis skoda. kolega v praci dal auto do servisu. driv jsme chodili v praci pres ulici na obedy do zavodni jidelny a hadej. z aut. servisu si prijeli jeho autem taky na obed do stejne jidelny. Vis co jim udelal? Mel nahradni klice a tak jim s tim ujel kdyz obedvali, si je mel videt. Jak tam pak venku litali. Ale konec uz ze servisema jinak opravdu se mi zmeni avatar a jmeno na Radius:D Proste kazdy ma sve zkusenosti jednou takove jednou makove a nema cenu se prit kdo ma pravdu, proste kazdy ma sve zkusenosti. Ja mohu jen uznat ze tam kde mi tu kapotu opravovali co se lakyri tyce je to jedna z nejlepsich a to musim uznat. Uz u predchozi O1 kdyz se mi stal na zadku tzv. koktuv pripad v mensi mire tak lak delaji spickovej. A timto bych svuj monolog ukoncil, pac nevim kdo to pak ma po me cist. :D:D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Znam i blbce, kteri si auto "museli" nechat v aut. servisu pres vikend. Technici s nim pak jeli na VC Brna. Auto melo GPS kvuli kontrole jizd od zamestnavatele, takze v pondeli pak v praci meli veselo... Z GPS zaznamu vyslo najevo, ze si moc nelamali hlavu s povolenou rychlosti, atd. Servis tak prisel o 3 lidi a fleetoveho zakaznika se 30 auty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) S těma servisama je to těžké. Je to za 1.v lidech a za 2.kolik těch autorizáků v okolí je. V Praze je jich několik, v Plzni vím o 2 ale co potom ty okresy kde je jen jeden. Tam potom se dějí tyhle věci podle mě, když není konkurence, tak si tohle můžou dovolovat. Jinak je pravda, že v servisech jsou hodně tací, co sami o práci zájem nemají a to je špatně. V úterý jsem byl v Kadani poptat v servisu díly na dodělání BT HF a chtěli VIN, když jsem jim řekl že to nebylo součástí výbavy, že to dodělávám, tak pořád chtěli VIN, když jsem jim ho dal, nic nenašli a řekli, že potřebujou čísla dílů... No prostě mi nebyli schopni ani najít v ETCE co jsem potřeboval, nakonec to našel Pawouk za což mu děkuju. Na rozdíl od mého servisu, kde mi pomůžou jak mohou (třeba nenakódují to co někteří tady na fóru, protože mají jen standard z ŠA, ale mají snahu a ani si za to nic nevezmou, jinde za připojení PC k autu hned 500kč... Takže ono je to jedno s druhým a když někdo má po ruce jen jeden autorizák široko daleko a zklamou ho, zanevře na všechny autorizáky a naopak. Navíc spoustu lidí nemá auto v záruce a řeší každou tisícikorunu, tak pro ně už je rozdíl zaplatit si sám 9500kč nebo 7500kč... Je to jedno s druhým no... Editováno: 8. Březen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Stringo a spol. Dnes v 18:15 hod. na ČT2 Auto moto revue. Hlavní téma Passat R36 PČR a odlov pirátů s popisem techniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 auto moto revue, další bulvár... jejich test nafty, to je jak kdybyho dělalo 10 leté dítě, větší kravinu sem v životě nečetl. pak nakonci pořadu řeknou, když chytají rychlost jak zachranují životy, spíš by měli chytat fetáky co nečumějí do zpětného zrcátka nebo levoproudaří a nechápou, že nepojedu za nima v levým pruhu 120---- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Spíš bys ses kokto měl na sebou zamyslet (nad způsobem tvého ježdění), než budeš vypisovat pořád dokola tyhle žvásty po netu. Já například po té D1 jezdím již dvacet let a nikdy mě tam nikdo nezastavil a nemám nutnost se zabývat tím, jestli za mnou jede nějaký Passat, nebo Superb. Abych pravdu řekl, tak jsem tam Passata viděl asi třikrát někde stát. To jsou spíš vidět celnící. Už mě to tvoje naříkání nebaví číst (a nejen tady, ale i na OC), stejně tak jako objíždět ty levoproudaře. Mimochodem, ti tam jsou co ta dálnice stojí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Mě někdy přijde, že je tady spousta stěžovatelů, co jim oktávka nevoní, mají spoustu závad a problémů, nakonec je oktávka horší jak kdejakej korejec a francouz. Napadá mě, proč tedy tu oktávku mají, proč si tedy nekoupí korejce, když je lepší a bezporuchovej? Já myslel, že jsme tady fandové oktávek, co je mají rádi a rádi v nich jezdí. Jak jsem psal, dneska se může porouchat všechno. Není to ale jen chyba MB, ale také jejich subdodavatelů, kteří jim vozí zmetky. Všude se šetří na úkor nižší ceny a kvality a to je špatně. Je to špatná cenová politika. navíc výrobci se nesnaží ani udělat věc, která vám vydrží, naopak, v jejich úmyslu je ideální, když se to po záruce vysype a vy si musíte koupit další. Jinak by jen těžko vydělávali. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Fuj, jeste ze me se to netyka, mam Rapida. Jsme priznivci skody, to ovsem neznamena, zi ji budu vychvalovat za kazdou cenu, kdyz moc dobre znam jeji slabiny. Jsme tu od toho abychom si mohli napsat navzajem svoje zkusenosti a to je fajn. Bohuzel obcas do nich patri i ty negativni. Co me se libi hodne je osobni pristup tady u tebe v clubu uz vas znam vim kdo se za tim avatarem a svym nazorem skryva a ze se schazime je proste fajn a ja jsem rad ze jste me adoptovali a vzali mezi sebe i s polooctavkou Jinak Clinte bud rad ze jsi spokojen a ze te tvuj vuz porad tesi. Ono kdyby ze potkalo totez s tema zavadama jako lidi co zde kritizujes, mozna by si hovoril taky jinak. Me jako zakaznika nezajima cenova politika dilu z ciny kde krom jine i skoda nakupuje. Ja kdyz si kupuji nove auto cekam ze se jako nove bude chovat a dostanu za sve vydrene penize pokud mozno to nejlepsi, proto jsem si taky zase zvolil Skodu (jsem dusi Skodovak a kdybych si koupil jine necitil bych k tomu autu lasku ) A ne abych na reklamacich travil v servisu vic casu nez se svym starym autem. Ano pokud bych vedel ze si za 3 roky koupim zase nove pak bych nad tim vsim mavnul rukou. Jinak ty lidi si ty zavady nevymysleji, skoro jako by to tak vyznelo ze si to myslis. Ja porad ac mam k Rapidu dost vyhrad, s nim rad jezdim a pres to vsechno si nemyslim ze je to spatne auto. To jen aby jsme si rozumeli. Dekuji za pizornost. Editováno: 8. Březen 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Já jsem s eresem max spokojenej. Za 4roky co ho mám žádná velká závada. Do servisu jezdim 2x do roka na přezutí a když je potřeba tak na olej. Jinak nic... Ani nevím co bych si koupil jiného místo rsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Já bych si oktávku koupil znovu a doufám, že příští rok koupím. Nejspíš nové RS, ale nebráním se znovu 1,8 TSi. Měl jsem pár závad, ale drobnosti zatím a to provází každé auto. žádné auto není stoprocentní, je to stroj a ten se pokazit může. Někdo má větší smůlu, někdo menší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Tak AMRevue o ničem. Jinak jsem dnes viděl příbuzné od Clintovýho souseda :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Bohužel - AMR nesahá té původní (stručná, věcná, odborná) s Dolejšem ani po kotníky. Toto je bídný pořad - a ta otočka byla ubohá... Bulvár jak sviňa. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 To sem tady psal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Stále se řeší značka a typ nějakého oleje. Za mě momentálně Mogul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Já se nejvíc smál tomu testování, jak pětkové BMW neujelo policejnímu Passatovi Editováno: 8. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 celý to je k smíchu, jako autosalon na primě. antirady v pohodě by zdetekovali tu fabii v té parkovací řadě a idioti ani neukázali pevnou sadu protektora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 da se to nekde shlednout na netu? byl jsem mimo tsk jsem nevidel. Jinak ns stary Amrevue jsem koukal. Jinak ted muzes kokto v autosalonu na prime vyhrat Opel Astra OPC pokud unis trochu driftovat. Jinak souhlas vse konerecni zalezitost. Nechapu jak porad motoristicky novinarsky muze spozorovat treba Skoda. Je pa jasne ze testy aut nemohou byt objektivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) no top gear show má byt v praze v o2, tak snad to vyjde a těším se moc neskutečně kvalitní a anglicky humorný seriál... Editováno: 8. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jinak stryc prvni reklamace jak u mesic stareho Supa tak tyden stareho Yetiho. U Supa klepani v patych dverich, u Yetiho klepani v motorovem prostoru. U Supa po 1,5 dni zjistili nejakou volnou soucastku. U Yetiho zase kus nejake soucastky upadle pod pouzdrem vzduch filtru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Top gear je sice porad o autech ale nic se o nich nedozvis. Je to jen show spojena s auty. Trochu mi trvalo nez jsem tomu prisel na chut a tomu jejich humoru take i kdyz obcas je to trapne. Nejvic me nici kdyz koupi napr. 11+11 malych novych aut aby s nima hrali fotbal a bourali s nima atd. To uz mi tak vtipne neprijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Koukni na čt - ivysílání auto moto revue. Určitě to tam někde bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 petře jestli nerozumíš anglickému jazyku s tím souvísejíc jejich nátury a humoru, tak je to pak složité... nic se tam nedozvím? rozhodně více informací než v autosaloně na primě, kde řikal plešoun že diesel je tižší než benzín, od té doby už nepomyslím si to pustit.... prostě testovali Teslu, blbli baterie a celý auto, tak to prostě řekli na rovinu že jim to blblo a že je to naprd, tesla je začala žalovat... hold to se ti v primě nestane, protože proto česko... právě to je totální sranda a nejlepší vtip, jak si hamond koupil oblíbené nové porsche a jak mu porsche odvezlo na testování aby mu nehořelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Motosmane jo diky, nasel jsem si to jeste nez odepsal. Nejak me to blbce hned nenapadlo. Pritom driv jsem to na netu sledoval casto. No uvidime casem jak se to vyklube ten porad. Kokto: v originalnim zneni fakt nekoukam, anglicky umim jen z casti a tak bych z toho moc nemel. Ja nepisu ze je to spatnej porad. Kouka na nej, jen ze jsem si k nemu musel najit cestu. A ze se mi nelibi niceni ucelne niceni novych veci, ktere nekdo vyrobil a na ktere nema ani rada britu. Ty prachy co maji, maji jen diky divakum co na ten porad cumi a me to prijde jako neucta. Kolikrat se tam tvari jako ze 100 tis liber jsou drobne, pritom rada britu nema ani na to jit k zubari, protoze tam se za zubare a vubec ve zdravotnictvi za vse pekne cvaka. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Nedele, tak vsichni chrapoubpo vcerejsi opici asi. No vcera jsem pac bylo hezky umyl strelu a kuuurva zas to vypada jako auto. Chybi tam dat akorad zpet letnaky s hlinama a fajne. Bohuzel jsem nasel nove zaseky od kaminku na kapotem. Budu uz muset poridit retuz tuzku. No a s tin jednim zasekem ve svetle asi nic neudelam. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky